canım ben sgk ile ödüyordum son muayeneye kadar ve 25 tl alıyorlardı. Ama en son gittiğimde özel sağlık sigortamdan yararlanayım istedim çünkü ikili test için herkes farklı birşey söylemiş, uçuk birşey ödemek istemedim açıkçası. Ve son gittiğimde ikili test artı muayeneye 23 tl ödedim :) bundan sonra özel sigortamdan faydalanıcam...
Eğer diğer gittiklerinden memnun değilsen denemekte fayda var canım... Bir gidip görüşebilirsin, derdini anlatabilirsin. Dediğim gibi bazı doktorlara karşı ısrarcı olmak gerekebiliyor tatmın edici bir yanıt alabilmek için :S Selda Hanımın evet küçük bir çocuğu vardı ama sanki aklımda geçen mayısta doğmuştu gibi birşey kalmış... Yani bize kadar da iyice büyüyecek, bilmiyorum ne kdara sıkıntı olur. Yalnız hastanenin diğer doğumcuları için de iyi şeyler söylüyorlar, hani acil bir durumda başkası yaptırmak zorunda kalırsa diye diyorum...
Çok geçmiş olsun.
Hepimizin bebekleri sağlıklı olur inşallah. Cinsiyete gelince 16.haftadan sonra netleşiyor. Ben 12.haftada öğrenenleri duydukça yerimde duramıyordum ama en güzeli bekleyip net sonuç almakmış
bende beylidüzündeyim eve yakın bir hastane arayışındayım son zamanlarda , suana kadar özel sigorta ile gitmiştim yılbaşında paket yenilenecek ve maalesef doğum için fazla bir limitim olmadığından sgk ile ödemeyi düşünüyorum bundan sonrasını ... selda hanımı bende çok duydum .denemekte fayda var sanırım
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım 13+2 yız hepınıze saglıklı gebelıkler dılıyorum ...
Alıştım artık birde Selda hanım ile görüşeyim inşallah :) aynı hastanenin başka bir kadın doğumcusuna gidiyorum aslında memnunumda ama tek sıkıntım kendisinden net cevap alamıyor olmak aslında hoş bir hanım ama gel gör ki lekelenme ile ilgili duyduğum bir rahatsızlıktan bahsettiğimde ammaaaan boşverin onlara iki ç düşükte bakıyoruz deyip geçti ben en azından bir muayne ile beni rahatlatmasını beklerdim onun için belki basit ama benim için oldukça önemli o nedenle ne dediğimi duyan ve önemseyen bir doktor istiyorum çünkü bu konu beniz ziyadesi ile strese sokuyor.
gittiğimde doğuma gelip gelmediğinide sorayım bakalım gece doğum olursa erkek nöbetçi doktora denk gelmek istemiyorumda o nedenle önemsiyorum biraz... İnşallah rabbim vakitleri tamam olduğunda hepimize hayırlı kolay bir doğumla sağlıklı güzel ahlaklı bebekler nasip eder...
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım 13+2 yız hepınıze saglıklı gebelıkler dılıyorum ...
Allah hepimizin bebişini korusun. Ben geçen sene bir hamilelik geçirdim lekelenmelerim ve sancım oluyordu. Uzunca bir süre raporluydum, lekelenmeler geçince doktor işe dönebileceğimi söyledi. Herşey düzelmiş gibi görünürken işe başladıktan sonra beşbuçuk aylıkken su gelmeye başladı ve doğum yaptırmak zorunda kaldılar. Çok kötü günler geçirdim. Bu yüzden çok dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. O hafta ağır bir grip geçirmiştim, çok da yorulmuştum, belki benim durumuma bunlar sebep olmuştur bilemiyorum. Ama herkese tavsiyem kendinizi yormayın dinlenin, hasta olmamaya çalışın, moralinizi yüksek tutun. Bu arada bende olan bu durum her kanama ya da lekelenme olanlarda olacak demek değil. Kimseyi endişelendirmek, üzmek gibi bir niyetim yok. Zaten bunu yazıp yazmama konusunda da karasızdım ama bunu paylaşmanın herkes için doğru olacağını düşündüm. Yaşadıklarım beni çok yıprattı Allah bu durumu kimseye yaşatmasın.
kızlar bişi sorcam lekelenme derken neyı kast edıyorsunuz akıntıyımı yada kanamayımı... benım akıntım oluyor fazla olmamakla bırlıkte bunu doktora gittiğimde hiç dillerdırmedım normaldır dıye sizce normalmı
Hayırlı aksamlar kizlar nasilsiniz bende yarın doktora gideceğim ikili testimizin sonuclarını almaya inşallah iyidir.
kızlar ıkılı testımın sonucunu aldım
anlayanınız varsa bı acıklarmısınız bana
PAPP-A 824.10
HCG 68.0
NT 1.9
DOWN SENDROMU : 1/30300
SADECE YAŞ :1/1250
trisomi 18/13
kızlar ıkılı testımın sonucunu aldım
anlayanınız varsa bı acıklarmısınız bana
PAPP-A 824.10
HCG 68.0
NT 1.9
DOWN SENDROMU : 1/30300
SADECE YAŞ :1/1250
trisomi 18/13
Merhaba bayanlar, sizlere bir sorum olacak t-hcg değeri 50 ve üzerinde ise kız bebekmiş, 50 veya altında ise değer erkek bebekmişbu doğrumudur Bilgisi olan varmı? ))
Bebegin hayırlı uğurlu olsun hosgeldin
inşallah canım, doktor ona göre izin verir herhalde, olmazsa 1 hafta daha alırsın izin. Çok geçmiş olsunslm kızlar bugün doktora gittik geçen hafta kanamam olduğu için 1 haftadır yatıyodum evde şükür ki bebek iyi hareket ediyodu
sevindim ama hala lekelenmelerim devam ediyo haftaya da çalışmam gerekiyo umarım sıkıntı olmaz
kızlar hamilelikte kullanılması uygun olan bir ağız çalkalama suyu markası biliyor musunuz? doktora sorayım diyorum her gidişimde unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?