cnm çok geçmiş olsun , zehirlenme olsa ateş dışında da belirtiler olurdu bence , bana sorarsan sen üşüttün , bugun hafif biseyler ye mideni yormasın , mümkünse de yatıp dinlenmeye bak derim .umarım cabucak iyileişirsin tatlım
Bence doktorunu bir haberdar et mail ile falan peki şimdi nasılsın iyi misin?
Bol bol su iç mutlaka..
canım geçmiş olsun....bence en iyisi yakında bi doktor varsa ona görünmen...
ateş olduğu için işin içinde insan biraz korkuyor
çıkarman iyi olmuş bence rahatlamışsındır biraz da olsa.. belirtilerinden ikiside olabilir gibi geldi bana sen yinede doktorunu arayıp bir sor istersen...:44:
Canım gebelikte ateş ihmal edilmemesi gereken bir şey. O yüzden bir doktora görün derim ben
Kızlar 3-4 hafta gerideyim sizden ve herkez cinsiyetini öğrendi.burda öğrenemeyen az kişi kaldık sizin tecrübelerinizden kıyaslama yapmak istiyorum.13+5 de yani dün gittim 2doktora birden kesin olmaz dediler ama bir çıkıntı var birdahaki ay daha kesin olur dediler.bunu yaşayan varmı erkek te oek değişmez diyorlar sizce?yaşadıklarınızı söylermisiniz.tecrübelerinizden faydalanalım)cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.ben pek cevap alamıyorumda ))
GÜNAYDIN KIZLAR
Ya bende hala öğrenemedim bizimkinin cinsiyeti henüz ya ocağın 19 unu bekliyorum sabırsızlıkla renklı doplerı cekılecek bakalım içimden bir ses kız diyor ama sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda başka birşey istemiyorum
marissa'cım senin cinsiyet neydi? doktor bana da son iki randevuda erkeğe benziyor dedi ama %99 değil, %51 :) bir türlü emin olamıyorum ama içgüdüsel olarak artık o cici kız kıyafetlerine bakmayı bıraktım, küçük adam kıyafetleri düşünüyorum, gözüm mavi ve yeşillere kayıyor :)
bu arada aramızda kilolu hamile kalan var mı benim gibi? ben şu ana kadar 1,5 kg almıştım, son ölçümlere göre 1 kg daha gitmiş, 05 ile devam ediyorum. acaba +5'le falan doğuma giren var mıdır? ben zaten kiloluyum, bir de 15-20 kg alırsam kapılardan sığmam mazallah :))
kacıncı hafta ogrendın
acaba ben de ogrenebılırmıyım artık kesın
Ben yasadım tatlım 11. Hafta ve ikili testimi yapan başka bı doktor 13. Haftada bı çıkıntı var erkek olabilir dedi ve bir hafta sonra ikili test sonuclarimi almaya gittiğimde 14. Haftalikti kukusu var kızın oluyor dedi kendini fazla kaptırma canim her ikiside olabilir kizdada cikinti olabiliyormus hakkınızda hayırlısı olsun
Ben yasadım tatlım 11. Hafta ve ikili testimi yapan başka bı doktor 13. Haftada bı çıkıntı var erkek olabilir dedi ve bir hafta sonra ikili test sonuclarimi almaya gittiğimde 14. Haftalikti kukusu var kızın oluyor dedi kendini fazla kaptırma canim her ikiside olabilir kizdada cikinti olabiliyormus hakkınızda hayırlısı olsun
ay bende kayınpederimin kredi kartını kaptım yarın oda takımı falan bakmaya gidicemçok heyecanlıydım siz böle alışverişden bahsedince daha da heyecanlandımmmm
SLM KIZLAAR
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun
ayyy benden ilerde olupta daha öğrnmeyende varmış
ne yalan söyleyim kusura bakma ama sewindimm(biraz bencilmiyim nee)
canım çok geçmiş olsun valla kusman iyi olmuş doktoruna muhakkak söyle ihmal etmeesaol canım,şimdi patates haşladım onu yiyorum
mail atıcam şimdi,biraz daha iyi gibiyim ama midem hala geçmedi sanki
saol canım,ateşim az biraz düştü sanki.bende çok korkuyorum eğer zehirlendiysem bebeğime zarar gelmiş midir diye:18:
ne bilim işte,bunun için mi geldin derse?bunlar normal derse diye çekiniyorum:44:herşeyden nem kapar oldum hamilelikte
kesin kız o kız bu kadar nazlandığına göre
SLM KIZLAAR
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun
ayyy benden ilerde olupta daha öğrnmeyende varmış
ne yalan söyleyim kusura bakma ama sewindimm(biraz bencilmiyim nee)
Oh ohh iyi yapmışsın kız nasıl verdi kayınbaban
bizimki günahını bile vermez valla
Ayy merve çok güldümaynen walla benimkilerde oyle günahını bile vermez. hatta kaynanam ben hamile kalmadan bile bizde kızın annesi ilk çocuğun tkaımın alır diye mesaj veriyordu hala heves edip bir çorap bile almış değil torununa ama onlar daha kıymetli oluyolar canım benim kocam hayatta laf söyletmez cinsleri böyle
ay canım aynıymış seninkiyle bizimkiler
kör olmayasıcalar bana neler ettiler bebeğimiz olmuyor diye
allahım ne hakaretler işittim.şimdide kız diye beğenmiyorlar nasıl üzüldüm nasıl
benim eşimde öyle laf söyletmez hiç hep onlar haklı ben haksız
kız bide yurt dışındalar eşimin ailesi durumlarıda iyi yani
bişeylerini istemem.şimdi kayganam gider sepet malı iki tulum alır
onu öve öve bitiremez eşime yalakalık yapar eşimde yutar ayy dellendimm geneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?