2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dün gece rüyamda eşimle beraber bir hocaya gidiyormuşuz (hayatımda böyle şeylerle uğraşmadım fal bile baktırmam rüya işte :9:) hocayı yerinde bulamıyoruz eşimle çıkıyoruz yürürken eşim elini omzuma atıyor "bir şey olmaz yaa sağlıklı bir oğlumuz olacak bizim" diyor :9::9: bu üççüncü erkek rüyam bunların üzerine kız çıkarsa bilemiyorum artık :9::9:

Hamiş anneler hepinize günaydınlaaarr...şimdi doktordan geldik biz teyzeleri 3 lü tarama için randevumuz vardı bugün,organlarına baktı doktor amcası,kan verdik...bebişimizi sevdik...tek ayağını uzatmış,tek ayağınıda poposunun altına almış,garip şekillere girmişti yavrucağım,canımı sıkılıyordu nee :9::9: geçen hafta cinsiyeti için gittiğimizde boyu 12 cm. bu hafta gitmeden önce eşime dedimki en az 2cm. uzamıştır,o da mümkün değil en fazla 1,5 cm uzamıştır dedi,iddasına girdik :8: doktorumuza sordum boyu ne kdr olmuş diye 15 cm. demez mi :))) eşime dedimki baaak demedimmii anneleeer biliir diyee :33: doktorumuzda çok şeker biri eşime diyorki sen beni önceden arayıp tüyoları alsana,bak böyle iddaları kaybedersin :9: velhasıl görüntü olarak herşey yolunda kızçeler inşallaaah test sonuçlarımızda güzel çıkaar...öpüyorum hepinizi,kalın sağlıcakla ve bebişlerinizle...

oyyy cnm maasallahhh :nazar: bende en son gördüğümde kıvrılmış yatıyodu , sanırım keyfi yok bunun , baksana yeri de mi dar acaba ,endişe ettim durdum rüyama bile girdi valala:1: benşm ki de 17 cm olmuştu cetvelle ölçünce o kadar sasardım ki , ne kadar büyümüş diyorum:)

Biraz araştırma yaptım
İbrahim Sözen- 260 lira muayehane ücreti
Normal- 4.250
Sezeryan-3.750

Bayındır Hastanesi
Normal-5.000
Sezeryan- 6.000

Sema Hastanesi
Normal-2.500
Sezeryan-3.300

Central Hospital
Normal-900
Zorunlu Sezeryan 1.600
İsteğe bağlı sezeryan-3.000

Yine benim şuan devam ettiğim doktor Centralda Docent.Narter Yeşildağlar(Perinatoloji uzmanı)
Normal-2.000
Sezeryan-3.000

Echormar
Normal-2.500
Sezeryan-2.800

Hospitalium Çamlıca
Normal-750
Sezeryan-1.250

kızlar çatlaklık için bende fikrimi söyliyim gecen hatfa doktrorum Bella B Tummy Honey Butter diye bir krem tavsiye etti doğal olduğunu ve bal özlü olduğunu söyledi , gecen haftadan buyana 2-3 kez kullandım ama o kadar yogun ki anlatamam, karın bölgem sürekli kremli gibi :34: vucudun çatlamaya musaitse ne yaparsan yap catlar ancak krem kullanırsan biraz da az çatlar dedi, ayrıca bol su içmek gerekmiş :34:

canım ben gecen gün yazmıştım karnım bir anda top gibi çıktı üstelik çok sert diye.. buna ragmen hiç birşey yok bende.. üstelik hiç bişi kullanmıyorum çünkü ben kremden ve yağ türü şeylerden rahatsız oluyorum.. yani alerji gibi düşün duramıyorum o şekilde. burda bazı arkadaşlar yazmışlar pul pul dökülüyor kaşınıyor diye. bu tarz şeyler yaşamadım umarım yaşamam da. sülalede hiç bir bayan çatlamadı inş bende çatlamam :8:

birde sana başka bişi sorcam bebegin yatagını büyüyen yatak olarak mı aldın yoksa normal karyola mı?

Selam hanımlar. Herkese hayırlı cumalar. Allah bebeklerimize ve bizlere sağlık versin. Amin.

Aranızda Türkiye Hastanesine giden var mı?

dün gece rüyamda eşimle beraber bir hocaya gidiyormuşuz (hayatımda böyle şeylerle uğraşmadım fal bile baktırmam rüya işte :9:) hocayı yerinde bulamıyoruz eşimle çıkıyoruz yürürken eşim elini omzuma atıyor "bir şey olmaz yaa sağlıklı bir oğlumuz olacak bizim" diyor :9::9: bu üççüncü erkek rüyam bunların üzerine kız çıkarsa bilemiyorum artık :9::9:

ay gıdıp ogrensek mı acaba ya cınsıyetı ınanın bende cok merak edıorm :52::52::52::52:

tutunamamış olabilir canım.çoğu gebelik daha adet olmadan sona erermiş zaten..biz normal adet gecikmesi zannediyoruz mesela..2 gün sonra adet oluyoruz farkında bile olmadan düşük yapılabiliyormuş..yinede stres yapma strestende gecikmiş olabilr..hamile kalam sürecinde rahat olman çok önemli unutma...sen akışına bırak..bebeğinde bir an önce gelir inşallah..

tesekur edrım canım sıtres yapmak ıstemıyorum ama oluyo ıste umutlanmıstım ama yıne basa dondum:(

canım bu aşamada yapılacak en iyi şey akışına bırakmak (biliyorum çok zor) ve dua etmek. biz hiç ummadığımız bir ayda hamile kaldık. ısrarla istediğimiz ve çabaladığımız aylarda olmamıştı...

bu ay ılac kullanıyorum ama dıger ay inş.senın gıbı bende mutlu olurum :) sabırla beklıycem rabbım bılıyor ne zman verccenı

canım ben gecen gün yazmıştım karnım bir anda top gibi çıktı üstelik çok sert diye.. buna ragmen hiç birşey yok bende.. üstelik hiç bişi kullanmıyorum çünkü ben kremden ve yağ türü şeylerden rahatsız oluyorum.. yani alerji gibi düşün duramıyorum o şekilde. burda bazı arkadaşlar yazmışlar pul pul dökülüyor kaşınıyor diye. bu tarz şeyler yaşamadım umarım yaşamam da. sülalede hiç bir bayan çatlamadı inş bende çatlamam :8:

birde sana başka bişi sorcam bebegin yatagını büyüyen yatak olarak mı aldın yoksa normal karyola mı?

zeyynocum , bende de henüz catlama , pullanma, kaşıntı vs..belirti de yok krem öncesi de bebe yağı kullanıyodum , umarım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım :16:umarım kimse de catlamaazzzzzzz:1:

aslında bambu besik düşünürken ,1 yıl önce doğum yapan arkadaşım bambu beşiğini bana verebileceğini söyleyince almaktan vazgeçtim.bende oda takımı alayım bari dedim:34:
yatak konusunda da büyüyebilen salanan yatak aldım sonrasında büyük yatak oluyomuş umarım pişman olmam:16:

dün akşam hastalandığımı yazmıştım,ateşim vardı birde midem bulanıyordu.balık yemiştim ayıptır söylemesi:17:korktum acaba zehirlendim mi diye:26:ama eşimde yedi ona bişey olmamıştı.sabahı zor ettim.bi ara sabaha karşı parol aldım ateşim düşsün diye.sabaha karşı az uyumuşum.bu saat oldu hiç bişey yemedim mide bulantısından,ve hazin son hepsine lavobada veda ettim:17:
şuana kadar hiç çıkarmamıştım,ilk kez nail oldum bu şerefe:1:dün biraz açık havada yürümüştüm,kızlar sizce üşütmüşmüyümdür yoksa zehirlendim mi?:44: ne yapmamı önerirsiniz?

dün akşam hastalandığımı yazmıştım,ateşim vardı birde midem bulanıyordu.balık yemiştim ayıptır söylemesi:17:korktum acaba zehirlendim mi diye:26:ama eşimde yedi ona bişey olmamıştı.sabahı zor ettim.bi ara sabaha karşı parol aldım ateşim düşsün diye.sabaha karşı az uyumuşum.bu saat oldu hiç bişey yemedim mide bulantısından,ve hazin son hepsine lavobada veda ettim:17:
şuana kadar hiç çıkarmamıştım,ilk kez nail oldum bu şerefe:1:dün biraz açık havada yürümüştüm,kızlar sizce üşütmüşmüyümdür yoksa zehirlendim mi?:44: ne yapmamı önerirsiniz?

cnm çok geçmiş olsun , zehirlenme olsa ateş dışında da belirtiler olurdu bence , bana sorarsan sen üşüttün , bugun hafif biseyler ye mideni yormasın , mümkünse de yatıp dinlenmeye bak derim .umarım cabucak iyileişirsin tatlım:23:

Bence doktorunu bir haberdar et mail ile falan peki şimdi nasılsın iyi misin?
Bol bol su iç mutlaka..

zeyynocum , bende de henüz catlama , pullanma, kaşıntı vs..belirti de yok krem öncesi de bebe yağı kullanıyodum , umarım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım :16:umarım kimse de catlamaazzzzzzz:1:

aslında bambu besik düşünürken ,1 yıl önce doğum yapan arkadaşım bambu beşiğini bana verebileceğini söyleyince almaktan vazgeçtim.bende oda takımı alayım bari dedim:34:
yatak konusunda da büyüyebilen salanan yatak aldım sonrasında büyük yatak oluyomuş umarım pişman olmam:16:

inşallah canım tüm topik dogumdan sonra çatlak mııı oda neymiş derrrr :1:

canım bende büyüyen yatak almak istiyordum, 2 hafta önce modokaya gittim dolaştım. gözüme cok büyük geldiler.. internetten baktıgımda çokda büyük görünmüyorlardı :17: üstelik dolap ve şifonyerde olunca çok yer kaplayacagını düşündüm. benim çocuk odası toplamda 14 metrekare. sanki heryer mobilya olacakmış gibi geldiii :44: onun için kararsız kaldım...

canım geçmiş olsun....bence en iyisi yakında bi doktor varsa ona görünmen...
ateş olduğu için işin içinde insan biraz korkuyor

çıkarman iyi olmuş bence rahatlamışsındır biraz da olsa.. belirtilerinden ikiside olabilir gibi geldi bana sen yinede doktorunu arayıp bir sor istersen...:44:

Canım gebelikte ateş ihmal edilmemesi gereken bir şey. O yüzden bir doktora görün derim ben

Günaydın güzel anneler ve tatlı minnoşları:emir_bebek:

Çoooooook güzel bir cuma günü ve haftasonunuz olsun.

Takip ettiğim kadarı ile hastaneler konuşulmuş.
Memorial Hizmet ve İncirli Ethica Hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı???
Memorial Şişli, Memorial Hizmet veya Ethicadan birini seçicem sanırım.

Canım İncirli Ethicaya evimden yürüyerek gidebildiğim için çok gitmişliğim var. :1: Hamile olduğumu orda yaptırdığım kan tahliliyle öğrendim. Grip ve faranjit için çok gittim. Şansıma mı bilmiyorum ama hep çok iyi doktorlara denk geldim.:17:

Hastane çok güzel ve temiz. Ama doğum fiyatları ve odaları hakkında fikir sahibi değilim ne yazık ki.:17:

Canım bence de doktorunu bilgilendir. Balıktanda olabilir. Herkesin bünyesi farklı eşine dokunmaz sana dokunur. Doktorunu ara bilgilendir.:17:

Bugün hafif şeyler yemeye çalış. Patetes püresi favorim. :1:

ben çarşamba gitcem canım öğrenirim inşallah :52: senin de varsa fırsatın bi git bakalım belki ikimiz de öğreniriz :52::52:

inşallh üçüüzde öğrenir Rabbim şucum müarek vakit hepimizin evlatlarıns ağlık versin. AMİN yarın kntrolüm vr heyanlıyım korkuyru Rabbim korkulrımızı boşa çıkarsın dua edin bana kızlarzde benim duarlarımdasınız

Back
X