2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
normalin ustunde kiloluysan +6ya kadar normal diyolar. +2 ile doguma giren duydum ama 99 kiloymus 101 girmis.

Kizlarin saglik sihhatle gelsinler insallah.
diyen olmaz mi? Uzulme, kizi doguran erkegi de dogurur. E artik 3.'yu de yaparsiniz vs vs. Sanki kiz doguruna 2. sinif anne oluyorsun da 1. sinifa terfi etmek icin daha cabalaman lazim. :)

kız o ne yaa yuh diyorum hatun baya kırıkmış

kızlar dayanamadım ben randevu aldım
aksama dogru bebegın cınsıyetını ogrenmeye gıdıcem

bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı

yaaa hayırlı olsun canım tebrik ederim bak gördün mü ben kaldım yaaa

kızlar benim cinsiyet belli oldu. tahmini olan var mı :)

bence kız

kızlar benim cinsiyet belli oldu. tahmini olan var mı :)

Ultrason fotografini koysan tahmin ederim ama hic oyle hissi bir durumum yok napicaz simdi :) ya birde topigin sahibi arkadasimizin msj kutusu doluydu silse bari hepimizi eklese artik cinsiyeti belli olmayan arkadas cok az kaldi,birde ricam eger olursa tahmini dogum tarihimize gore listeyi duzeltebilir mi?Cok sey mi istedim cok opuyorum yanaklarindan en azindan cinsiyetleri eklersede yeter tabi.

Benim ilk dogumum epidural sezaryan oldu. Hersey gozumun onunde ve hic acisiz oldu. 4 saat sonra ilk defa ayaga kalktim. 24 saat sonra gelen giden ziyaretcileri kucagimda bebegimle karsiladim, agirladim. Sancim, sizim, agrim olmadi. Ameliyathanede sutum gelmisti. Ben normal icin doktoruma cok israr ettim, o da hakkini vermek icin mi normal doguracaksin? Bebek icin en konforlu dogum sekli sezaryan. En garantilisi dedi. Dogum sirasindaki komplikasyonlar (omuz, kalca cikiklari, koprucuk kemigi kirilmalari, nefessiz kalma, kordon dolanmasi vs hepsi) normal dogumda olur dedi. Zaten yapacagin 2 cocuk, niye riske atiyorsun dedi ve zaten ikna oldum.

tebrikleeeeer sağlıklı, mutlu,başarılı, huzurlu bir hayatı olur inşallah

geridönüşüüüm, tahmin isteyip kaçmışsın çatlatmadan söylesene, üşenmedim öbür topiğe koştum oradan kopya alırım diye, orada da yok. Peki, tahmini vereyim o vakit, bence erkek

Simarik gibi olmuyor dimi valla benimde suratim degisiyor sikiliyorum of ya hic sevmem ole vicik vicik surekli elimi tutup seviyor aynen banada yapmacik geliyor.
Dugun zamaninda gittigim gelinlikcilerde modellik teklif etmislerdi fizigimi begenmislerdi bende degil esim, annemde varken oturuyorduk bunu kayinvalideme soyledi o da nedesin tabi kurda yavrusu ceylan gibi gelirmis ay o laf nasildi iste oyle birsey dedi, sonrada oglunuda lisedeyken vakkodan mankenlik icin istemisler bir magazada gorup yanina gelmisler onu anlatiyor.Bende dedim suanki haliyle mumkun degil o gobekle dedim.
Annem hemen evlatlarimizin ikiside guzel dedi, benim annem hayatda kiyaslama yapmaz, esimide ayri sever.Kaynanami seviyorum yinede iyi insan bircok kayinvalideyi dinliyorumda neler var iste bazen arizali oluyorlar, laf sokabiliyorlar duymamazliktan geliyorum bukadari mutlaka oluyor galiba.

evet ben de hiç hoşlanmam öyle şeyden, neyse ki daha yeltenen çıkmadı. Ben göbeği belli edecek şeyler giymiyorum hiç, hep bol bol ya da kapatan şeyler giyiyorum üste ama içimden bi ses ileri ki aylarda olur diyor öyle şeyler:83:neyse en azından çocuk sevgi görüyor diye avutup katlanmaya çalışırız artık ne yapalım

Nasıl besleniyordun peki? mide bulantısı falan oldu da yiyemedin mi yoksa senin tercihindi de dikkat mi ettin? bebek sağlıklıysa sonuçta gerisi boş :)

Bbegim tedaviyle oldu. Hamile kalmadan once cok hizli bir sekilde 9 kg almistim. Ama tedavini stresi vs derken de sadece ilaclardan degil, bayagi da yiyerek aldim o kiloyu. Mutsuzken yemek yerim ben. :) Neyse hamile kaldiktan sonra ilk dort ay mide bulantisi cektim ama kusmam falan yoktu, 1-2 kg verdim.Doktorum zaten ilk 4,5 ay kilo almak yok dedi. 4,5 aylikken yarim kg bile olmuyor bebek, oyle ay basina 1 kg vs almak yok dedi. Devaminda da zaten sadece saglikli beslendim. Abur cubur yemedim. İzgara, salata, yogurt, sebze, meyve, kahvaltida da ekmek yedim. Ama hamileyim diye yemek yemeyi hic abartmadim. Ama tabii doktorum yureklendirdi hep sen 50 kg ile hamile kalmadin, senin hamilelik sirasinda da emzirme sirasinda da yetecek yag depon var, kilo almana gerek yok diye. Kilo alirsan aksine bebegini daha cok yorarsin, cunku sen orulursun vs diye.

kızlar ben sosyolog cinsiyeti öğrenenler arzu_mu ya atsın mesaj demiştim ama atılmamış galiba..benim internetim yoktu taşındıgım için.yeni geldi..sizler şimdi atın ben yazacagım

yeşimciğim muhakkak etmişlerdir...süper bir fiziğin var maaşallahhhh...sen boşver kaynananı

yarin gunlerden kontrol gunu

geridonusumkutusu bir oglun mu oluyor?....
ayy ne güzel, rezene demişti "ultrasonlu kontrol günü insan kuaföre gitmiş, spaya masaja gitmiş gibi rahatlıyor" diye gerçekten de öyle, şöyle doya doya yavruna bakacaksın ne güzel

geridönüşüm sen de yaz hadi seni bekliyorum, çıkacağım bak 10dan geriye sayıyorum 10-9-8-7-6....

Son düzenleme:

canım hiç üzme kendini ne kadar şanslısın benimde ikinci oğlum yolda çok isterdim kızım olmasını ama kısmet değilmiş herkes yorum yapar konuşur bakıyor banada kızım olmadığı için acıyarak bakıyorlar yazık işin zor diye kimseyi memnun edemezsin bu dünyada kızın var
sa oğlu yok derler oğlun varsa yazık kızı yok derler allah sağlıklısını hayırlısını versin ne yapalım allahın takdiri elimizden birşey gelmez ....

ne çok yazmışsınız öle ya :)

neyse benimki de erkek ya. :) bi tane kıyafet aldım doktordan sonra. ama gözüm pembelerde kaldı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…