bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı
görümcezede kiloyla ilgili yazan sendin sanırım bende kiloyla hamile kalanlardanım 4 ayı kilo almadan bitirdim doktor 5 ayıda kilo almadan kapatırsan maksimum 7-8 kiloyla doğuma girebiliriz dedi tabi gereksiz şeyler tüketmezsem homini gırtlak :) doğumdan sonrada aynı böyle olursun dedisen kaç kilo aldın bu arada
kızlaaaaaaaaaaaaar az önce bebişimi hissettim ay çok farklıydı
bağırsak hareketi ya da gaz gibi değildi
daha önce hiç hissetmediğim bişey gibiydi
ön kemiğin üstünde elma çapı kadar alanda hissettim kayma gibi dönme gibi
Gozun Aydın canim darısı hissetmeyenlerin basına cok guzel bir duygu bende dün gece cok net bı sekilde hissettim artık yavaş yavaş var olduklarını belli ediyorlar bebişlerimiz
harika bişey
koşa koşa eşimin yanına gittim hissettim diye
onunda gözü parladı sevinçten
rezene, gözünaydın canım..kıpraşımlar başlamış..
ne keyifli ne tatlı bi duygudur bu ya..
aynı zamanda insanın içide rahat ediyor hissettikçe..
benimkide kımıl kımıll,o an ona dikkat kesiliyorum hemenn
Gozun aydin canim.insallah diger hissedemiyenlerde hissederler artik.cok heyecan verici degilmi
Daha once hic boyle bir his duygu hissetmedin degilmi.
Rabbim kucagimza sag salim almayi nasip etsin insallah.
Gözün aydın, kıpırtıların hayırlı olsun.. ben daha geç hissetmiştim sanırım ama bu kayma dönme diye tarif ettiğin şey bende de bariz olarak var..
Kıpırtıları hissetmek hamileliğin farkındalığını arttırıyor bence..
Ama bazen hiç kıpırdamadığını düşünürsen panik yapma..
canım ben başlarda1,5-2 kg almış gibi görünüyordum, şimdi biraz verdim ve 500 gr fazlalık var ilk hamile kaldığım döneme göre. son gittiğim doktor bu şekilde doğuma girmen lazım dedi ama bunun imkansız olduğunu ikimiz de biliyoruz :))
bu arada çalışan anneler ve elbette benim için önemli bir haber:
Memurlar.Net (Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarılacak)
bebişlerimiz kısmetiyle geliyor inşallah :))
bu arada haber içeren link paylaşmak da yasak mı ya? bunda bi sakınca yoktur heralde...
Selam kizlar hayirli hafta sonları çalışan annelere müjde dogum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkartılıyor
kizlar acabaaa kac haftasi dogum oncesi kac haftasi dogum sonradi acaba... biliyonz mu? ben ogretmen oldugum icin, dogum da haziranda, eger 12 once 12 hafta sonraysa hic bi isime yaramiyor da(( insaallah dogum sonasi daha fala olur
onaylanırsa ne zaman yüyürlüğe girerki bize raslarmı acaba :) devlet işleri yaVAŞ OLUYOR YA BİRAZ:) AMA ÇOK SEVİNDİM ):ayyyyy cok mutlu oldum.24 ay muhabbetine.insallah meclisten gecer ve kabul olur.sonrada 1 yil gunde 3 saat sut izniya bu bebeklerimiz ne cok mucizelerle dolular.
Balmond, sakin bir yere gideyim deme lutfen.
farkli gorusleri hazmetmeyi bilmeliyiz arkadaslar.herkes ayni dusunmek zorunda degil daha fazla anlayis diyorum ve sozlerimi burada noktaliyorum.
sağol canım
öyle heyecan verici ve anlatılmaz bişey
daha önceki hissettiğin hiç bişeye benzemiyor
bu eminim bebeğimin hareketiydi
yok ben panik yapmıyorum bu konularda
kendime de şaşıyorum bu kadar sakin hamilelik geçirdiğim için
mesela kıramp giriyor kıvranıyorum ama panik yapmıyorum
hiç belirtim olmuyor yine sakinim
herhalde hareketleriyle ilgili de panik yapmam
don't worry be happy
canım ben başlarda1,5-2 kg almış gibi görünüyordum, şimdi biraz verdim ve 500 gr fazlalık var ilk hamile kaldığım döneme göre. son gittiğim doktor bu şekilde doğuma girmen lazım dedi ama bunun imkansız olduğunu ikimiz de biliyoruz :))
bu arada çalışan anneler ve elbette benim için önemli bir haber:
Memurlar.Net (Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarılacak)
bebişlerimiz kısmetiyle geliyor inşallah :))
bu arada haber içeren link paylaşmak da yasak mı ya? bunda bi sakınca yoktur heralde...
meclise sunulmus suan.kabul edilirse ki,boyle birsey kabul edilir diye dusunuyorum.sonra resmi gazetede yayinlandimi yururluge girmis bu is bitmis demektir.yetissin ama yaaonaylanırsa ne zaman yüyürlüğe girerki bize raslarmı acaba :) devlet işleri yaVAŞ OLUYOR YA BİRAZ:) AMA ÇOK SEVİNDİM ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?