2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bebekleriniz nasıl? Bir sonuç ilerleme vs var mı?
Ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Ben muhtemelen amniyosentez yaptırıcam.

Canım ben 2 hafta önce CVS yaptırmıştım. Sonuçları önümüzdeki hafta alacağım. Stresli bekleyiş devam ediyor bende :18: Allah yardımcımız olsun hepimizin.. İnşallah herkesin bebeği sağlıklıdır...

ben makyaj yapıorum ya azaltmaya calisiorum ama yapmadan duramıorum co alisigim cunku ozellikle son 5 senedir hemen her gun ise giderken yapmaya alisiik oldugum icin. ama azaltmaya basladim. fondoten ve eyeliner surmuyorum. yavas yavas goz altı kapatıcısı ve kapatıcı pudrayı da bırakacagım. ama goz kalemi, allık, rimel ve rujdan kolay kolay vazgecemem. Saclarım sari tenim beyaz olu gibi oluyorum.

günaydın arkadaşlar...

kargunesi ilk doğumlarda kötü yırtıklar oluşmaması için bir çok anneye kesik atıldığını bende duymuştum ama sezaryene göre çok daha çabuk iyileştiği söyleniyor ki yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım ikinci bebeğini dönmediği için sezaryen ile dünyaya getirdi ilki normaldi ve söylediği şey ilkinde kesik olmasına rağmen keşke buda normal olsaydı ben ilk doğumumda hiçbir şey hissetmemişim onu anladım dedi. yani tabii ki yapıya göre değişecektir ama çoğunluğun söylediği normal doğum kesiklerinin sezaryen doğuma göre daha çabuk iyileştiği ve annenin sosyal yaşama dönmesinin daha çabuk ve kolay olduğu...

inşallah herkes bebeklerini en sağlıklı doğum yöntemi ile kucağına alır...

Kimyasallar en çabuk gözden girermiş vücuda..Bende fondoten,göz kalemi,rimel ve ruj kullanırdım normalde...Ama duyunca hemen bıraktım..Arada yapıyorum ama..

canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın hepimizinde bebeği sağlıklıdır senin risk sonucun neydi

kızlarr nasılsınız 1 haftadır rapor almıştım evde keyif çatıyodum bugün işe başladım sabah erken kalkmak öyle zor geldi ki anlatamam buarada biraz alakasız olacak ama size bişey söyliycem ben eşimin kızmasına rağmen evde gizli gizli suda ve normal doğum , sezeryan doğum videoları izledim ödüm koptu ağlaya ağlaya izledim bu korkuyu nasıl atıcam bilemıyorummm keşkem izlemeyeydim aranızda suda doğum izleyen varmı hiç ?

benim yazdıklarıma da kimse cevap vermiyor canım yalnız değilsin ben de soru sormuyorum artık pek yapacağım yorum varsa yapıyorum günaydınımı yazıyorum hamilelik takvimimi takip ediyorum

alın benden de o kadar, bende artık pek kimseye yorum yazmıorum, bazen kendi kendime konuştuğumu hisediyorum,
bikaç kişi gruplaşmış kendi arasında konuşuo,
nasıl iş bu ben anlamadım,
aynen valla bende hamilelik takvimi için giriorum artık,
insanı soğuttular...

yok canım olur mu öyle şey

Kızlar bebekleriniz nasıl? Bir sonuç ilerleme vs var mı?
Ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Ben muhtemelen amniyosentez yaptırıcam.

günaydın minikuss . biz eşimle amniyosentez yaptırmama kararı aldık . ALLAH korusun kötü çıksa bile bebeğimizi aldırmayı düşünmediğimiz için bu şekilde karar verdik . zamanı geldiğinde ayrıntılı utrasona gireceğim. ben inanıyorumki bebeğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla doğacak . İNŞALLAH sende güzel haberlerle gelirsin canım . içini ferah tut bebeklerimiz ALLAHA emanet

Bence ilk 40 günlük süreçte karşılayan aileler vardır.Çünkü, herkes farkında artık herşeyin,biz çalışmıyor olucaz eve tek maaş girecek bir de üzerine tek bir kişinin üzerine yüklenilmez maddi açıdan o süreçte.. Benim ailem en azından öyle yapmaz kesinlikle diye düşünüyorum. Kıyamam ben zaten eşime, herşey tam olsun diye çırpınır parasal sorunuda olursa içten içe yer bitirir kendini kimseye birşey demez. Ortak hesabımız var bizimde bende o hesaba atmaya başladım paraları,çok fazla harcayan biri değilim ama daha da kısıp doğum ve sonrasını rahat geçirmeliyiz.
Bebişime oda yapmıycaz şu süreçte çünkü çocuk odası diye tabir ettiğimiz küçük odada iki tane tek kişilik bazamız var, sadece taşınabilir beşik alıcaz bir de yaz bebeği olacaklarından çok fazla zıbına ihtiyacımız olacak..Yani bizim çoooooook büyük masrafımız yok gibi duruyor şimdilik.
Sadece mevlüdüne çok özeniyorum bebeğimin. Buzdolabı süsleri, biblolar, kokulu yasin, küçücük gül suları:)düşünce çoooooooook...

Kızlar soru sorup da cevap alamadıysaız gözden kaçmış olabilir ama her yazdığımız şeye de yorum yapılmasını beklemememiz lazım. Alıngan olmayalım. Paylaşım için buradayız değil mi

Kızlar soru sorup da cevap alamadıysaız gözden kaçmış olabilir ama her yazdığımız şeye de yorum yapılmasını beklemememiz lazım. Alıngan olmayalım. Paylaşım için buradayız değil mi

acemipercim benim trismy riskim 683/1 çıkmış normaş lmik doktorumda izinli

acemipercim benim trismy riskim 683/1 çıkmış normaş lmik doktorumda izinli
CAnım ben sonuçlarımı almadım ki doktor kendisi baktı. Sadece internetten üç değerimi görebildim. Bilmiyorum o yüzden.

Elinde grafik varsa eğer risksiz bölge koyu renkle gölgelendiriliyor. Cut-off değerinin altında oluyordu yanlış hatırlamıyorsam

İki haftadır başım ağrıyor hafif ama sızlıyor,iki gündür çekilmez çile halinde Gece yarısı başım ağrıyor diye uyanıyorum,uyuyamıyorum beynim çatlıycak.
Tansiyonumu ölçtürdüm az önce 9-5 çıktı, düşük dedi, minoset içtim.
Ne yapıcam ben böyle....
Başı ağrıyan var mı aranızda....

cut-off değerinin altıda yazıyor risksiz bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…