Kızlar bebekleriniz nasıl? Bir sonuç ilerleme vs var mı?
Ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Ben muhtemelen amniyosentez yaptırıcam.
Benim cildimde sivilceli oldu bu hamilelikte..Normalde sorunum yoktu böyle...
Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri makyajı çok nadir yapıyorum..Yüz temizlemeyide doğal yollarla yapıyorum..Hatta krem olarak sadece Bepanthol kullanıyorum..Kimyasallara maruz bırakmamak için bebeğimi...
hayırlısı olsun. doktora göstermeden önce negatif pozitiften veya oranlardan birşeyler anlarız belki tatlım :)
Arkadaşlar! Bilgisi olan var mı? Tüm normal doğumlarda genital bölgeye kesik atıyorlar mı? Ben İki normal doğum yaptım. Birincisi zamanındaydı ve kesik vardı, ikincisi çok erken olduğundan mı bilemiyorum kesme yoktu. Gerçi bunlar için çok erken ama. Alttan kesik çok kötü birşey ona göre sezaryen düşünebilirim...
ben makyaj yapıorum yaazaltmaya calisiorum ama yapmadan duramıorum co alisigim cunku ozellikle son 5 senedir hemen her gun ise giderken yapmaya alisiik oldugum icin. ama azaltmaya basladim. fondoten ve eyeliner surmuyorum. yavas yavas goz altı kapatıcısı ve kapatıcı pudrayı da bırakacagım. ama goz kalemi, allık, rimel ve rujdan kolay kolay vazgecemem. Saclarım sari tenim beyaz olu gibi oluyorum.
Canım ben 2 hafta önce CVS yaptırmıştım. Sonuçları önümüzdeki hafta alacağım. Stresli bekleyiş devam ediyor bende :18: Allah yardımcımız olsun hepimizin.. İnşallah herkesin bebeği sağlıklıdır...
benim yazdıklarıma da kimse cevap vermiyor canım yalnız değilsinben de soru sormuyorum artık pek yapacağım yorum varsa yapıyorum günaydınımı yazıyorum hamilelik takvimimi takip ediyorum
alın benden de o kadar, bende artık pek kimseye yorum yazmıorum, bazen kendi kendime konuştuğumu hisediyorum,
bikaç kişi gruplaşmış kendi arasında konuşuo,
nasıl iş bu ben anlamadım,
aynen valla bende hamilelik takvimi için giriorum artık,
insanı soğuttular...
Kızlar bebekleriniz nasıl? Bir sonuç ilerleme vs var mı?
Ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Ben muhtemelen amniyosentez yaptırıcam.
günaydın minikuss . biz eşimle amniyosentez yaptırmama kararı aldık . ALLAH korusun kötü çıksa bile bebeğimizi aldırmayı düşünmediğimiz için bu şekilde karar verdik . zamanı geldiğinde ayrıntılı utrasona gireceğim. ben inanıyorumki bebeğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla doğacak . İNŞALLAH sende güzel haberlerle gelirsin canım . içini ferah tut bebeklerimiz ALLAHA emanet[/QUOT
inşalah hepimzsğlıcakla alırız bebeklerimizeikucaklarımıza u endişele boş çıkar inşallh kızlrsizn risk oranları nasıl çıkmıştı
izin döneminde yani simdilik 4 aylık sure zaten ucretli izin siz sonrasi icin diyorsunuz herhalde dimi? Ben de 40 gun aileler olur onlar masrafları (yemek icmek vb) karsilar diyordum tam tersi mi oluyormus bi de :) ben simdiden ese dosta soyledim bebege tulum du zıbındı alana kadar hesap actım kendisine 25-50-100-200 artık gonlunuzden ne geliorsa gonderin dedim. Herkes sıcak baktı bu olaya. Bebek icin dogmadan babyshower yapılıyor ya orda da arkadaslarıma göndericem hesap numarasını böylece evde kıyafet ve oyuncak dolana kadar parası birikir hesabında
Kızlar soru sorup da cevap alamadıysaız gözden kaçmış olabilir ama her yazdığımız şeye de yorum yapılmasını beklemememiz lazım. Alıngan olmayalım. Paylaşım için buradayız değil mi
CAnım ben sonuçlarımı almadım ki doktor kendisi baktı. Sadece internetten üç değerimi görebildim. Bilmiyorum o yüzden.acemipercim benim trismy riskim 683/1 çıkmış normaş lmik doktorumda izinli
günaydın minikuss . biz eşimle amniyosentez yaptırmama kararı aldık . ALLAH korusun kötü çıksa bile bebeğimizi aldırmayı düşünmediğimiz için bu şekilde karar verdik . zamanı geldiğinde ayrıntılı utrasona gireceğim. ben inanıyorumki bebeğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla doğacak . İNŞALLAH sende güzel haberlerle gelirsin canım . içini ferah tut bebeklerimiz ALLAHA emanet[/QUOT
inşalah hepimzsğlıcakla alırız bebeklerimizeikucaklarımıza u endişele boş çıkar inşallh kızlrsizn risk oranları nasıl çıkmıştı
AMİN CANIM BENİM 2 Lİ TESTİMDE RİSK ORANIM 1/289 ÇIKTI CANIM
CAnım ben sonuçlarımı almadım ki doktor kendisi baktı. Sadece internetten üç değerimi görebildim. Bilmiyorum o yüzden.
Elinde grafik varsa eğer risksiz bölge koyu renkle gölgelendiriliyor. Cut-off değerinin altında oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
AMİN CANIM BENİM 2 Lİ TESTİMDE RİSK ORANIM 1/289 ÇIKTI CANIM
canım benim Rabbim sağlıklı evltverin inşallah
cut-off değerinin altıda yazıyor risksiz bölgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?