canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın hepimizinde bebeği sağlıklıdır senin risk sonucun neydi
Bence ilk 40 günlük süreçte karşılayan aileler vardır.Çünkü, herkes farkında artık herşeyin,biz çalışmıyor olucaz eve tek maaş girecek bir de üzerine tek bir kişinin üzerine yüklenilmez maddi açıdan o süreçte.. Benim ailem en azından öyle yapmaz kesinlikle diye düşünüyorum. Kıyamam ben zaten eşime, herşey tam olsun diye çırpınır parasal sorunuda olursa içten içe yer bitirir kendini kimseye birşey demez. Ortak hesabımız var bizimde bende o hesaba atmaya başladım paraları,çok fazla harcayan biri değilim ama daha da kısıp doğum ve sonrasını rahat geçirmeliyiz.
Bebişime oda yapmıycaz şu süreçte çünkü çocuk odası diye tabir ettiğimiz küçük odada iki tane tek kişilik bazamız var, sadece taşınabilir beşik alıcaz bir de yaz bebeği olacaklarından çok fazla zıbına ihtiyacımız olacak..Yani bizim çoooooook büyük masrafımız yok gibi duruyor şimdilik.
Sadece mevlüdüne çok özeniyorum bebeğimin. Buzdolabı süsleri, biblolar, kokulu yasin, küçücük gül suları:)düşünce çoooooooook...
Benim başım bazen çatlarcasına ağrıyor. İlaç içmedim hiç ama çok zorluyor gerçekten. Grip başlangıcı sanıyordum önceden ama değilmiş. Olabiliyor demek ki.İki haftadır başım ağrıyor hafif ama sızlıyor,iki gündür çekilmez çile halindeGece yarısı başım ağrıyor diye uyanıyorum,uyuyamıyorum beynim çatlıycak.
Tansiyonumu ölçtürdüm az önce 9-5 çıktı, düşük dedi, minoset içtim.
Ne yapıcam ben böyle....
Başı ağrıyan var mı aranızda....
Sorun yok o zaman canım içini ferah tutcut-off değerinin altıda yazıyor risksiz bölgede
hayirli olsun.butun cinsiyet ogrenen arkadaslara tebrikler.insan yol kateddigini anliyormerhaba arkadaşlar;
Topiğin baştan beri sessiz takipçilerindendim... Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir prensesimiz olacakmışsizinle paylaşmak istedim....
esracım ben 3lü test yaptırmadım ancak internetten araştırdığım kadarıyla verdiğin oran negatif yani sorun yok gibi gözüküyor. için rahat etsin. tabi doktorunla konuşursun zaten yine dönünce :))))
Talia arkadaslar gibi kiralacak bozulacak birsey yok demiyecegim, seni anliorum.
Bizler kendi sosyal cevremizde dinlenmeye, cevaplanmaya, akil danisilmaya ya da fikri alinmaya alisik insanlar olarak (kisacasi ego sahibi), burda 100 lerce farkli cevreden bayanin bulungunu bir ortamda da ayni sekilde davraniliriz saniyoruz.
Kimseden alisik oldugumuz gibi ilgi gormeyince de bozulabiliyoruz hormonlar da bunda etkili. Bu gayet normal. Yani burdaki herkes seni, beni ya da baskasini tanimior, konusmalar farkindaysan cok ortaya. Haliyle "kizlar bugun basim agriyoo" diyene "gecmis olsun" diyen de cikar, demeyen de. Ama insanlarin merak ettigi bir yorum, aciklama, merak uyandiran, ilgisini ceken soru, fikir gelirse cevap veren daha cok olur. "kizlar 4lü testim riski 1/5 cikti" diyen arkadasa ilginin cok olmasi normaldir. O yuzden hic bunlari takma kafana. Bence gruplasma eskiden vardi, simdi yok bu arada.
dusunceni begendim ortak hesaba para biriktirme olayini.benimde en kisa zamanda bunu yapmam lazim.bizim ailelerdende bir destek gelecegini hic sanmiyorum.beklemiyorum da acikcasi.sadece ki insallah bebek dogdugu zaman sinir strese sokmazlar beni.kayinvalidemden ciddi performans bekliyorummdaha simdiden bebegin adina karismaya calisiyor.hatir koyuyor falan filan..hos degil yaâaaa sinir bozucu
günaydın arkadaşlar...
kargunesi ilk doğumlarda kötü yırtıklar oluşmaması için bir çok anneye kesik atıldığını bende duymuştum ama sezaryene göre çok daha çabuk iyileştiği söyleniyor ki yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım ikinci bebeğini dönmediği için sezaryen ile dünyaya getirdi ilki normaldi ve söylediği şey ilkinde kesik olmasına rağmen keşke buda normal olsaydı ben ilk doğumumda hiçbir şey hissetmemişim onu anladım dedi. yani tabii ki yapıya göre değişecektir ama çoğunluğun söylediği normal doğum kesiklerinin sezaryen doğuma göre daha çabuk iyileştiği ve annenin sosyal yaşama dönmesinin daha çabuk ve kolay olduğu...
inşallah herkes bebeklerini en sağlıklı doğum yöntemi ile kucağına alır...
Allah'ım zamanı geldiğinde bizde yaşar görürsek o günleri biz böyle kayınvalide olmayalım..
Nedir bu kayınvalide çeşitliliği, ben çok fazla görüşmüyordum zaten ama il farkından ötürü sorun olduğundan değil, en son gittiğimde artık hormonal değişikliklerden midir nedir sinir, stress oldum.. Daha da gitmem, bizimkilerde tam tersi performansa sahip, çalıştığım için maazallah bebeği baktırırım diye korkudan sormuyorlar bile..
hayirli olsun.butun cinsiyet ogrenen arkadaslara tebrikler.insan yol kateddigini anliyorbana ogle gelmisti.
bizimde 4 lu tarama sonucumuz normalmis.sukurler olsun.darisi herkese
birşey sorucam güzel anneler bu doğum izni ücretli izin hakkında bilgisi olan var mı ne olduki onaylandımı acaba cahilliğime verin valla anlamadım ortaa dolanıyor ama
birşey sorucam güzel anneler bu doğum izni ücretli izin hakkında bilgisi olan var mı ne olduki onaylandımı acaba cahilliğime verin valla anlamadım ortaa dolanıyor ama
merhaba arkadaşlar;
Topiğin baştan beri sessiz takipçilerindendim... Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir prensesimiz olacakmışsizinle paylaşmak istedim....
acemipercim benim trismy riskim 683/1 çıkmış normaş lmik doktorumda izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?