2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım kafeine karşı bi alışkanlığın varsa mümkündür belli bir süreden sonra vucudun o kafeini istiyor ve bu genelde baş ağrısı olarak dışa yansıyor çayda da aynı durum var annemde çay içmezse başı ağırır migreni azar

canım ilk hastanedeki kıyafetleri çok özel olmasın diyolar bebek yıkanmadığı için o canım kıyafetler batıyor resmen eve gelip bebeği yıkadıktan sonra güzel ve özel olanını giydirirsin hastane için şöle 50 60 liralık bişey uygun bence ben öle almayı düşünüyorum tabii gösteriş herzaman var ee kızız nede olsaaa

Canım bu ihtimaller hep böyle sürüp gidecek işte şundan şu olur bundan bu olur vs..
en iyisi amniyosentezini yaptır ve güzel sonuçlarını eline al için rahat etsin
yoksa bu karmaşalık devam edecek

Ya aslında onu da merak ediyorum bazı yerlerde bebeği yıkayıp hemşireler giydiriyolar diyorlar ama yıkanmamalıymış bebek diye de biliyoruz hastaneye bi iyisinden bi normalinden götürürüz belki o zaman duruma göre verir artık anannesi :) daha çok erken aslında da zaman çabuk geçiyo ya nerdeyse 5 aylık olduk

cnm peki raporun devlet hastanesinden alınması gerek demişsin ya, bizim burda daha önce dogum yapanlar ssk anlaşmalı özel hastanelerin raporuda olur diyorlar. bu konuda bir bilgin var mı acaba?

ben 2 adet almayı düşünüyorum 20 li bide 10lu ilk giyeceği olacağı için çok çok kaliteli olmasını istiyorum:26:
yavrucuğumun cildi tahriş mahriş olurda kıyamaz annesi ona

ben 2 adet almayı düşünüyorum 20 li bide 10lu ilk giyeceği olacağı için çok çok kaliteli olmasını istiyorum:26:
yavrucuğumun cildi tahriş mahriş olurda kıyamaz annesi ona

ayyy yesinler senin yavrunuuuu

evet zaman çabuk geçiyor
bebeğin yıkanmaması gerekiyor canım inşallah olmazda küvezde kalma durumu olusa belli bir süre sonra yıkıyolar veeeeeeeeeeeeeee ben kızımı 3. gün yıkıyacağım nasipse erken yıkamayı düşünmüyorum doğumla üstünde kalan o sıvı cildi için çok çok önemli o katman ne kadar bebeğin cildinde kalırsa cildi okadar yumuşak pürüssüz oluyor bizzat elimle dokundum ve inandım kanıtladım kendime yaniii

3 tane hastane cıkısı almayı dusunuorum. Bazıları hastaneler kendi armali tulumlarını vs de veriormus hatta giyilsin reklam olsun isteniormus fotograflarda falan :) burda biri cocuk yıkanana kadar ilki kirleniyor mutlaka 2. gerekli, hastane cikisini ve geceligi cok kaliteli almayın vs demisti, ama ben kaliteli almayı dusunuyorum onun hayatta benim de annelikte ilk giysilerimiz sonucta guzel olsun:)

canım senden bikaçgün önce olmama rağmen bende henüz hissedemiyorum heyecanla ogünü bekliyorum bende...

benim eşimde kendini geri çekenlerden.korkuyor bişey olur diye.eskisi gibi değil yani.yok denecek kadar eser miktarda

canım naaptın sen,hiç izlenir mikorkarsın tabi,herkesin doğumu farklı sonuçta.ben hayatta izleyemem.tansiyonum düşer.ben kan bile aldıramıyorum,korkudan:18:

hemde nasıl ağlıyorum bazen ağrıdan,geçen en sonunda parol içtim.ama kısmen dayanmaya çalışıyorum.şuana kadar hiç çıkarmayan ben,baş ağrısından çıkaracak hale geliyorum.mideme vuruyor artık

benim kanaatim ise yine zeynoya katılmakla beraber,çoğu arkadaşımız yoğunluğu nedeniyle geçmiş sayfaları okuyamıyor yada okumak istemiyor.o an ne konuşuluyorsa o muhabbete katılıyor.bunun içinde geçmişi okumayan arkadaşlarımız çoğunlukta olduğundan mesajlar gözden kaçabiliyor.buna kırılmamamız gerek.ben şahsen ilk günden itibaren topicteyim ve inanın bir sayfayı bile atlamadan okuyorum,vaktim var.ve müsaidim çünkü.hemde zevk alıyorum:)geçmişi okuyanlar olarak azınlıkta ve o konu hakkındada bir fikirleri yok ise soru soranların cevap alamaması kadar doğal bişey yok.gerçekten samimiyetle soruyorum,bundan şikayetçi olanlar gerçekten bütün topiği okuyorlar mı?

biraz önce doktordan geldim.. bi hafta önce gitmiştim cinsiyetini göstermemişti ve eşimle birlikte meraktan çatlamayalım diye bugün baska bi doktora gittik.. =))yoksa 15 ocak a kadar beklememiz gerekiyodu.. veee doktor erkek dedi .. kız desede bişey değişmiicekti tabii sadece öğrenmiş olmak beni çoook mutlu etti.. hele benim kocamı görseniz bir şişti bir şişti sormayın .. ben biliyordum zaten deyip duruyor =)) yaaaaa çokk mutluyuummmmmmmmmmmm

Bizde 4 aydır o iş yok valla
doğuma kadarda yapmayı düşünmüyoruz

şimdilik böyle sanırım ücretsiz izin istediğimiz kadar alabiliyor muyuz ki acaba birde şeyi merak ediyorum muhtemelen erken doğum felan olmazsaa tanmadan önce doğurucam en fazla 3 hafta gibi gözüküyor şimdilik peki atandıktan sonra izin kullanabiliyomuyum ki çocuk daha 3 haftalık olucak yani öyle br durumda bildiğim kadarıyla çocuğun haftası düşülüyor ve geri kalanı veriliyor diye biliyorum ama nasıl olur ki

senin yavrunuda
ee o gün gittin mi canım alışverişe

cnm gitmez olur muyum gittimm aynı akşam girmedim sanırım ertesi günlerde de tatil rehaveti yazamadım.

canım ikeadan dolabını, karyolasını ve şifonyerini aldım halı baktım hiç biyerde istedigim gibi bulamadım. biberon setini ve emziklerini aldım (2.ad)
üstüne başına yine bişiler aldım. stor perdesini almıştım zaten üstüne ince tül gibi bişi baktım.. onuda begendim bi yerde sanırım gidip alacagım.
dönence ve aplik ve cibinlik baktım onlarıda aldım. birtek karyola içine yatagı kaldı ona fırsatım olmadıı. işte almam gereken nerdeyse benle ilgili şeyler kaldı.
süt sağma pompası, süt saklama kapları, gögüs ucu krem iç çamaşırı gecelik gibi şeyler..
işte bir yandan burda sizi takip ederken diger yandan internetten onlara bakıyorummm

Maşallah canım oğlişine
elbette kız erkek farketmez bizim tek istediğimiz onların hayırlı sağlıklı olmaları
ama işte insan merak ediyo

Maşallah her şeyi alınmış bebişin ben bir tane halı beğenmiştim internetten ayıcık kafası şeklinde hatta adı minik ayıcıktı bi de minik periler falan vardı da perdesi uyku seti de vardı onların takımm:) Bu masrafların altından nasıl kalkıcaz bilmiyorum valla

yok ben soğumadım hep okuyorum

canım yok ben gruplaşma var demedim öyle de düşünmüyorum ama genel olarak şeffaf üye gibi hissediyorum kendimi kimse görmüyor

ben okuyorum canım bütün topiği başından beri haftam geride olduğu için testlere falan yorum yapamıyorum bir fikrim olmuyor çünkü (genelde test sonuçlarından konuşuluyor ya ondan dedim ) fikrim olan konuda yazıyorum bir de kendimle ilgili olan gelişmeleri yazıyorum

maşallah canım hayırlı olsun darısı başıma bir de ben öğreneydim

ben ozel sektordeyım canım sorularının yanıtını bilmiorum. istersen internetten bir arastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…