2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok şükür iyiyim bu sabah gene başladı kusma şeysiyaa peşimi bırakmıyooo:)
evet iki gün boyunca öyle ağrıdıki adet olacakmışım gibi sanki
çok korktum çok ağladım bide eşim evde yoktu normalde panik biri değilim ama
evde tek olunca işte ağlayasımda varmış zaten doktor normal dedi bebeğe baktı rahmi inceledi
plasentaya baktı suyumu kontrol etti her şey normal korkma dedi:)
bir iki parça aldım bende ama şu detaylı ultrasonu atlatalımda ondan sonra başlayacağım inşallah
senin ikinci çocuk zaten ama işte dayanamazsın genede
neden gelemiyorsun eskisi gibii:26:

cnm şifonyer yanlış resim almışım pardon aldıgım bu olacak , ikisi arasında kalmıştım en son bunu aldım.

Eklentiler

• $PE118673.webp
    2 KB · Görüntüleme: 25

ay çok güzelmiş canım bizde geçen Çileğe girdik
bi tane beşik beğendik 600 tl idi çok pahalı değil aslında
gözüm onda kaldı kafayı taktım ona banane ben onu alacağım

yorulunc benm de çok belim ağrıyor canım ama 1 gün dinlennce geçiyor hemen, ben de kendime internetten hamile pantolunu aldım, ilk aldığım şey benm de :)

minikuss, amniyosentez yaptıracaksın sanırım
inş tertemiz sonucunu alacak, bebeğinin ne kadar iyi olduğunu öğreneceksin
olumsuz hiçbirşey düşünme, kısa bir işlem ve sonrasında 2-3 gün kalkmadan yatman gerekecektir..
Allah'ın izniyle, herşey güzel olur..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.. Allahım sağlıkla kavuştursun cümlemizi yavrularına..
dualarım seninle olacak..

çok tatlı canım ben de bu modelleri beğeniyorum beyazı güzel gerçekten

ne kusma şeysi kıs.. yemeye başla artık:)4 aylık oldun, maşaallahhh
sabah kahvaltı için bekleme yapma, en kısa zamanda bişeyler atıştırmaya çalış..uyandığımda kahvaltıya girişmezsem, bende de oluyor.. :26:
çok geçmiş olsun.. çok şükür iyisiniz.. hızlı büyümeden, ağrılar olur zaman zaman karnımızda,kasıkta..önceki 2 gün bende de vardı..

bu arada kızın olacaktı değilmiiimaşaallah.. Allahım esirgesinnn...

benimde;evet oğlumdan bazı eşyalar vardı, ama mevsim olarak tutmuyor ikisi.. o yüzden başlangıç için bişeyler alacağım..
hiç giyilmemiş bebek kıyafetlerimde çoktu.işte onları kaldırdığım yerden bi ara çıkarıp dökmek, bakmak gerekiyor..neler var hatırlamıyorum:44:
şuan ilk aklımda olan 2 hastane çıkışı tk, taşıma koltuğu ve anakucağı almak..

canım gelemedim, bilgisayarım bozulmuştu.. birde işlerim yoğun.arada bakmaya çalışıyorum, ama yazmak kısmet olmuyor..

canım dualarım seninle,inşallah herşey yolunda olucak...

tebrikler canım,oğluşun hayırlı olsun.bi topic vardı sende tahmin istemişsin yüksek voltaj mıydı ismi?sana erkek demişti sanırım seninkide tutmuşçok ilginç ya

kız zeyno naaptın senmaşallah herbişeyini düzmüşün,ne güzel.kafan rahatlamıştırtabi aldın kayınpederden kartı,sınır tanımadın değil midedeler bugünler için.gülegüle kullansın yakışıklı oğlun

Benimki köşe bucak kaçıyor hayatım ben yapışıyorum ama adamda korkudan tık yoook:)))

Anaa bende saatlerce bekliyorum bulantım geçsinde kahvaltımı öyle yapayım diye bugün öğlen 1di yaptığımda ancak o zaman geçti
sağol canım verdiğin bilgi için
ya bu mevsim konusunda benimde aklım çok karışık şimdi doğdukları esnada yaz desen değil bahar desen değil ne alınırda ne giydilirki
aklım çok karıştı keşke annem olsada onunla yapsak alışverişi

doktorum bir sonraki kontrolümde 3lü test yapılacagını söylemişti ama benim kontrolüm 18 ocakta ve o tarihte henüz 15+4 olacagım.
15+4 olunca 16 haftalık mı sayılıyorum 15 haftada mı oluyorum?
Çünkü 3lü test tarihi için 16. ve 20. haftalar arası idealdir diye geçiyor internette genelde. Sizce benim için erken değil mi test için?

Bu süreci yaşayan tecrübeli anne adayları varsa ve fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

valla maşallah her şeyini düzmüş ne güzel darısı biizm başımıza
geçen bizim kaygana aramış tulum almıştım bi tane ama yeşil renk getirmeyeceğim diyo
salak ben hala neden anne diye soruyorum oda yok seninki kız olacak ben onu oğlan niyetine almıştım diyo
ben hala olsun ara renk kızda giyer diyorum oda ısrarla yok diyo
sonradan ayıktım valla keşke getirmezsen getirme senin kıytırık tulumuna mı kaldı deseydim

Ben yalnızca hastane çıkışı olarak şimdilik 2 tane düşünüyorum. Biri zaten var, 10 lu ve gayet kaliteli bir takım aldık. İkincisini de yine böyle battaniyeli falan almayacağım yani kırk tane mi battaniye olsun, ne yapacağım onları diye düşünerek daha ufak çağlı birşey alabilirim. Ya da belki iki tane daha böyle ufak çaplı alırım bilmiyorum...

Bu daaa anneannemizin yılbaşı hediyesii :)

ayy çok cici maşallah güle güle giyinsin
ama canım battaniye çok lazım oluyormuş
4-5 tane alın diyorlar özellikle penye battaniye

Kızlar sizce internetten mi alışveriş yapmak iyi yoksa mağazalardan göre göre mi alalım şimdi bebeciğin bir kaç cicisi geldi netten de biraz gözüme küçük göründüler mesela

Internette fiyatlar daha uygun ve oturdugun yerden aliorsun ben internei tercih edecegım.

ay çok güzelmiş canım bizde geçen Çileğe girdik
bi tane beşik beğendik 600 tl idi çok pahalı değil aslında
gözüm onda kaldı kafayı taktım ona banane ben onu alacağım

Cilek onermem kizlar, esim cilek'e bant veren bir firmada calisiyor. Bantla yapıstırılan mobilyalar (ozellikle ayna) dustugu icin sikayetler almislar, urun geri cagırma yapilmis. Uygun bant kullanmadıkları ispatlanmis.

slmm bayanlaar ben de simdi kontrolden geldim 1 haftalık seyahate cıkıcaz ınsallah drumuz sorunsuz çıkabılırsınz dedı ınsallah saglıkla gıder gelırız bebişim 165 gr olmus artık kılosu onemlı bızım ıcın dedı ayrıntılıyı da 4 hafta sonrasına verdı bebişiniz buyudu artık butun resmını cıkaramıyoruz başı karnı bacagı ayrı ayrı artık :) ama pipisinin resmini verdi çok komik yaa D

Teşekkür ederim kızlar, Pazartesi sabahtan gidip yaptıracağız, sonucu beklemek sıkıntı olacak ama sağlıklı olsun da beklerim diyorum..
Rüyalarıma giriyor artık karnıma şiş saplamaya çalışanlar mı dersin, beni kovalayanlar mı dersin..
Tüm bunlara rağmen bebeğim kıpır kıpır, hissediyorum sürekli oynuyor..
Umarım her şey yolunda gider de ne günlermiş deriz..
Dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var, en çok istediğim şey sizlere de güzel haberleri verip, bebek alışverişi sohbetlerine, kimse niye bana cevap vermiyor serzenişlerine katılabilmek..
Allah herkesin bebeğine sağlık versin..

Aaa ciddi misin?bebek mobilyası çok çok önemli bebeğin sağlığı için
hani güvenilir belli marka olsun istedim
ama demek öyle haa valla söylediğin iyi oldu
madem öyleymiş bunlar resmen kazıklıyor milleti o zaman

Canım ben 16+5 de yaptırdım 3'lü testte yani 17. haftamın içindeyken. 16-18. haftalar idealdir diye biliyorum..
15+4'te 16. haftanın içinde olacaksın ama doldurmamış oluyorsun ama en iyisini doktorun bilir ona güveniyorsan bırak yapsın derim.

mobilya alırken sikayetvar.com gibi adreslerdeki yorumlari okumak lazım cocuk odası ozellikle cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…