2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kız zeyno naaptın senmaşallah herbişeyini düzmüşün,ne güzel.kafan rahatlamıştırtabi aldın kayınpederden kartı,sınır tanımadın değil midedeler bugünler için.gülegüle kullansın yakışıklı oğlun[/QUOTE]

saol canım benim darısı sizin başınıza ne diyim canım napim sonuçta onlarında torunu e yapsınlar artık o kadar :)) herseyi tek başımıza nasıl gögüsleyelim di mi ama.. boyumuzdan büyük borcumuz var ( ev kredisi),, bugün bize yarın onlaraaa bizimde onlar için yapacagımız zamanlar elbet gelecektir

Canlar hamile giyimde defacto yu öneririm çok hoş şeyler var fiyatlarıda uygun:)))

Minikuss ve Akasya78 aklım hep sizlerde kızlar...
Ayrıca hepimizin duaları da sizlerle...
İkinizin de sonuçları çok iyi çıkacak ve Minikussun dediği gibi artık alışveriş listelerinden ve diğer konulardan bahsedeceksiniz...
Kızlar ikiniz de çok güçlü kadınlarsınız ve eminim bebişleriniz de böyle annelere sahip oldukları için çok şanslılar...
Ayrıca Naz sen de öyle...

Şimdi böyle konular varken, küsüp darılıp gruptan ayrılan arkadaşlara gerçekten üzülüyorum...
Bebeklerinizi ve bebeklerimizi üzmeye gerek var mı sizce böyle basit şeyler için????
Biliyorum herkesin karakteri, alındığı konular farklı ve evet hepimiz hormonların etkisindeyiz ama lütfen biraz daha yapıcı ve anlayışlı olalım bence...
Ben sürekli topikte yazabilen bir anne değilim ama aramızda gerçekten her konuya cevap vermeye çalışan, olumlu ve motive edici yazılar yazan birçok güzel annemiz var...
En azından onların haklarını yemeyelim...

Neyse fazla uzatmayayım...tüm minnaklara iyi akşamlar olsun:)))))

ayy çok cici maşallah güle güle giyinsin
ama canım battaniye çok lazım oluyormuş
4-5 tane alın diyorlar özellikle penye battaniye

Canım, benim bir tane hastane çıkışından var, biri daha kalınca biri daha ince olmak üzere iki tane de örgü battaniyemiz ve bir tane de bu yumuşacık olanlar var ya yine ince, ondan var. E bir tane de babaannesine aldırmayı düşünüyorum, onu da kalın birşey alırım (diğerleri aman aman kalın değil, bu biraz daha ağır olacak, zaten kışa kadar büyüyeceğiz biraz), bu kabartmalı gibi, desenli desenli kalın battaniyeler var bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama . O yüzden dedim kırk tane ne yapacağım battaniye, diğerlerini beşli falan gibi daha ufak alırım heralde...

Herkese selam, arkadaşlar test sonucunu alıp deliye döndüğüm için acil bilgilerinize ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim.

Durum şu ki ultrason görüntülemeler hayet iyi çıktı
sonuçlarda Down sendreomu riski 1/ 592 çıktı
Fakat BiyoKimya Trizomi 13/18 sonucu : 1/167
Kombine irsk trisomi : 13/18 : 1/1

Bu sonuca dr mutlaka amiosentez yapılmalı dedi. 16. haftayı beklemek gerekiyormuş.
Fakat nette bu nedir diye baktığımda aklım çıktı.......
Sizlerde benzer sonuç çıkıp amiosentez yaptıran var mı?
Lütfen bilgi veirirmisizin yoksa deliricem...................................

ne ilginç kaynanalar var yarabbim yaokudukça şaşıyorum,ben kaybettim ama yaşasaydı en iyi o bakardı bana ve bebeğime.senin kayınvaliden erkek istiyordu sanırım,laf çarpıtmış gibierkek olunca ne oluyoki,evlat evlattır.sağlıklı olsunda.zaten sizin ilk bebek bu,kızı erkeği olmaz ki

cnm şifonyer yanlış resim almışım pardon aldıgım bu olacak , ikisi arasında kalmıştım en son bunu aldım.

benden bu şifonyerden alıcam canım çok güzel kulplarını değiştirdinmi daha güzel olur :) dolabı sankı bıraz pahalıyamı almıssın canım ya daha uygunları yokmuydu ?

canım 16 haftalık oluyosun normal o zamanda yaptırman

Öncelikle sakin ol tedbir amaçlı diyor doktorlar onu down sendromu riski gayet normal çıkmış da trizomi riski var diye sanırım amniyosentez önerdi doktorun yakın bir arkadaşımın da bu şekilde çıktı ve doktor amniyosentez yaptırın dedi ve sonuçları tertemiz allahın izniyle bi şey olmaz

insanı strese sokmaya birebirler sağlıklı olsun diyen yok olsa da lafın gelişi sağlıklı, hayırlı gibi kelimeler beni de yordular inşallah erkek olur diye oğullarını da strese sokuyolar haberleri yok benimkinin duaları kabul oldu bi oğlum olcak inşallah hevesinden almadığı kalmadı şaşkınlıkla izliyorum olanları...

Kızlar bebek mobilyaları konusunda sizce belis nasıl bir marka bir bilginiz var mı bi de ilk aylarda bebeği yatak odasında yatırıcaz ya ayrı olarak sepet beşik mi alsak park yatak mı

Saol cevabın için, çok endişelendim, birde nette arama yapınca bu hormonu tersim döndü, 19 ocak 16. hafat beklemem lazım ama nasıl bilmiyorum.............

benden bu şifonyerden alıcam canım çok güzel kulplarını değiştirdinmi daha güzel olur :) dolabı sankı bıraz pahalıyamı almıssın canım ya daha uygunları yokmuydu ?

canım aslında banada öle geldi ama orada begendiklerim içinde en uygun olanı buydu onun için bunu seçtim, birde alttaki 2 çekmece çok kullanışlı ve dolabın içinede ek raflar aldım onun için içime sindi... pahalı gibi aslında ama yedigim o kadar kazık içinde lafı bile edilmez :))

canım önemli olan doktorunun kombine değerlerine bakarak yorum yapması canını boş yere sıkma doktorunla telefon aç görüş en sağlıklı bilgi onda

Canım bence birkaç doktordan daha görüş al. Ayrıntılı ultrasona baktır. Görüş alacağın doktorlar mutlaka riskli gebelik uzmanı olsun. Eğer ultrasonda da riskli görünürse o zaman karar verirsin. Amniyo yaptırıp içini rahatlatırsın. Arkadaşların da dediği gibi çok az bebek hasta çıkıyor. Riskli bulunan birçok bebeğin sağlıklı olduğu anlaşılıyor...

ben karnımı dinliorum, sağa yatıorum yok sola yatıorum yok :) diorum güçsüz heralde. fazla besleyemiorum ya :)

bende haziran anne adaylarındanım.. 15 h 4 g hamileyim..bu sayfayı bugün kesfettim:) vee çook beğendimm.. herkese hayırlı doğumlar :)

Canım sağol söylediklerine tamamen katılıyorum.
Ve tartışan ya da alınganlık yapan, birbirini yanlış anlayanları gördükçe üzülüyorum, allah başka dert vermesin diyorum..
Bizleri örnek alın ve gerçekten hamileliğinizin keyfini çıkarın hem de elinizden geldiği kadar çünkü sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsunuz çoğunuz ve bunun kıymetini bilin..
Ben bu forumun ilk zamanlarından beri varım çok mesajıma cevap alamamışımdır çoğu da ıvır zıvır konulardır belki de..
Beni de yanlış anlayan ya da anlamak istemeyenler oldu..
Allah kimseyi bununla sınamasın ama olumsuz bir süreçten geçtiğim şu günlerde de herkesten çok destek gördüm..
Kızlar boşverin, o kadar önemsiz detaylar ki bunlar, imkanınız dahilinde alış veriş yapın, odasını hazırlayın bebeişinizin vs vs.
Ben odasını almak üzereydim yarım kaldı.. daha da konuşmayayım.. siz anlarsınız..

Merhaba arkadaşlar, iş yoğunluğu nedeni ile siteye pek uğrayamaz oldum. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Minikkus içini ferah tut, amniyosentezlerin büyük kısmı iyi sonuçlanıyor geçen yıl bir arkadaşımda bebeğin kalbe giden damarlarından biri ters yönden dolandığı için down sendrom göstergesi olabilir diye amniyosentez yaptılar sonuçlar iyi çıktı doktorlar olabildiğince riski azaltmak için çaba harcıyor... Herkes alışverişe başlamış ben hala bebek arabasına karar veremiyorum concord neo ve stokke arasında takılıp kaldım ... Kayınvalidem oğluşuma ilk hediyesini almış çok tatlı bir bornoz :) Ben daha hiç bir şey almadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…