ayy çok cici maşallahgüle güle giyinsin
ama canım battaniye çok lazım oluyormuş
4-5 tane alın diyorlar özellikle penye battaniye
valla maşallah her şeyini düzmüş ne güzel darısı biizm başımıza
geçen bizim kaygana aramış tulum almıştım bi tane ama yeşil renk getirmeyeceğim diyo
salak ben hala neden anne diye soruyorum oda yok seninki kız olacak ben onu oğlan niyetine almıştım diyo
ben hala olsun ara renk kızda giyer diyorum oda ısrarla yok diyo
sonradan ayıktım vallakeşke getirmezsen getirme senin kıytırık tulumuna mı kaldı deseydim
cnm şifonyer yanlış resim almışım pardon aldıgım bu olacak , ikisi arasında kalmıştım en son bunu aldım.
doktorum bir sonraki kontrolümde 3lü test yapılacagını söylemişti ama benim kontrolüm 18 ocakta ve o tarihte henüz 15+4 olacagım.
15+4 olunca 16 haftalık mı sayılıyorum 15 haftada mı oluyorum?
Çünkü 3lü test tarihi için 16. ve 20. haftalar arası idealdir diye geçiyor internette genelde. Sizce benim için erken değil mi test için?
Bu süreci yaşayan tecrübeli anne adayları varsa ve fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Herkese selam, arkadaşlar test sonucunu alıp deliye döndüğüm için acil bilgilerinize ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim.
Durum şu ki ultrason görüntülemeler hayet iyi çıktı
sonuçlarda Down sendreomu riski 1/ 592 çıktı
Fakat BiyoKimya Trizomi 13/18 sonucu : 1/167
Kombine irsk trisomi : 13/18 : 1/1
Bu sonuca dr mutlaka amiosentez yapılmalı dedi. 16. haftayı beklemek gerekiyormuş.
Fakat nette bu nedir diye baktığımda aklım çıktı.......
Sizlerde benzer sonuç çıkıp amiosentez yaptıran var mı?
Lütfen bilgi veirirmisizin yoksa deliricem...................................
ne ilginç kaynanalar var yarabbim yaokudukça şaşıyorum,ben kaybettim ama yaşasaydı en iyi o bakardı bana ve bebeğime.senin kayınvaliden erkek istiyordu sanırım,laf çarpıtmış gibi erkek olunca ne oluyoki,evlat evlattır.sağlıklı olsunda.zaten sizin ilk bebek bu,kızı erkeği olmaz ki
Öncelikle sakin ol tedbir amaçlı diyor doktorlar onu down sendromu riski gayet normal çıkmış da trizomi riski var diye sanırım amniyosentez önerdi doktorun yakın bir arkadaşımın da bu şekilde çıktı ve doktor amniyosentez yaptırın dedi ve sonuçları tertemiz allahın izniyle bi şey olmaz
benden bu şifonyerden alıcam canım çok güzel kulplarını değiştirdinmi daha güzel olur :) dolabı sankı bıraz pahalıyamı almıssın canım ya daha uygunları yokmuydu ?
Saol cevabın için, çok endişelendim, birde nette arama yapınca bu hormonu tersim döndü, 19 ocak 16. hafat beklemem lazım ama nasıl bilmiyorum..........
Allahın izniyle çok az bebekte amniyosentez sonucu bir problem olduğu ortaya çıkıyor,ama dr amniyosentezi önermezse de suçlu konuma düşebiliyor o yüzden az bir risk olsa da amniyosentez yaptırın diyor dr lar
Herkese selam, arkadaşlar test sonucunu alıp deliye döndüğüm için acil bilgilerinize ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim.
Bu sonuca dr mutlaka amiosentez yapılmalı dedi. 16. haftayı beklemek gerekiyormuş.
günaydın kızlar, 17 saatlik yoldan geldim. İş için uçak olmayan bir ile gitme zorunda kaldım ama hallettim. Bulantılarım neredeyse tamamen geçti, meğer bu kalanlar strestenmiş. Bakalım yine olacak mı..Gittiğim yerde herkes bebeğin hareketlerini sordu, maalesef benim sıpada daha tık yok...sizde durumlar nasıl? benim haftalarda olup hissetmeyen var mı?
Minikuss ve Akasya78 aklım hep sizlerde kızlar...
Ayrıca hepimizin duaları da sizlerle...
İkinizin de sonuçları çok iyi çıkacak ve Minikussun dediği gibi artık alışveriş listelerinden ve diğer konulardan bahsedeceksiniz...
Kızlar ikiniz de çok güçlü kadınlarsınız ve eminim bebişleriniz de böyle annelere sahip oldukları için çok şanslılar...
Ayrıca Naz sen de öyle...
Şimdi böyle konular varken, küsüp darılıp gruptan ayrılan arkadaşlara gerçekten üzülüyorum...
Bebeklerinizi ve bebeklerimizi üzmeye gerek var mı sizce böyle basit şeyler için????
Biliyorum herkesin karakteri, alındığı konular farklı ve evet hepimiz hormonların etkisindeyiz ama lütfen biraz daha yapıcı ve anlayışlı olalım bence...
Ben sürekli topikte yazabilen bir anne değilim ama aramızda gerçekten her konuya cevap vermeye çalışan, olumlu ve motive edici yazılar yazan birçok güzel annemiz var...
En azından onların haklarını yemeyelim...
Neyse fazla uzatmayayım...tüm minnaklara iyi akşamlar olsun:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?