2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Herkeşler öğrendi cinsiyetini biz kaldık hadi hayırlısı gerçi ben erkek hissediyorum kesin diyorum ama bakalım:))

:((( bende o kadar aldım. Bu benim 2. hamileliğim. Kızım 12 yaşında. Ona hamileyken 32 klo almıştım:(( bunun cinsiyetini daha öğrenmedim ama geleceğim çok parlak belli:))

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

32 miiii aman Allah'ım hemen rejime başlıyoruz bi daha dee kaç kilooo bi insan 9 ayda bu kadar alamaz yok canım mümkün değill kuzenim 25 almıştı rekor onda biliyodum

evet kızlar diyet önerisi olan var mı dün akşam 2 tabak makarna yemiştim şimdi ağlayabilirimmmm :18::18::18::18::36::36::36:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

32 miiii aman Allah'ım hemen rejime başlıyoruz bi daha dee kaç kilooo bi insan 9 ayda bu kadar alamaz yok canım mümkün değill kuzenim 25 almıştı rekor onda biliyodum

evet kızlar diyet önerisi olan var mı dün akşam 2 tabak makarna yemiştim şimdi ağlayabilirimmmm :18::18::18::18::36::36::36:

Ohhh afiyet şeker olsun yarasınnnn:9::9:

Off uzak sayılırsın sen biz bile çıksak şurdan tepeüstünden bazen trafiğe yakalanıyoruz
dediğin gibi haftasonu kalabalık olur.ya ıkeadan bir şey almak istemiyorum aslında
hani hep ithal ya malları ben made ın turkiye istiyorum:1:
bazende değişik şeyler oluyor işte o yüzden cezbediyo beni:1:
bu halimle düşünemiyorum hiç otobüse bindiğimi bayılır düşerim herhalde
sende yalnız binme sakın canım
bide artık istanbulda yok hamileymiş yok yaşlıymış kimsenin umrunda değil
millet yer kapma kavgası yapıyo:27:

kesinlikle kadının karnı burnundaydı ve kimse ona yer vermedi biliyomusunuz Not: bende ayaktaydım hamile bile olsam o kocaman göbekli kadını ayakta bırakmazdım.:50:

kesinlikle kadının karnı burnundaydı ve kimse ona yer vermedi biliyomusunuz Not: bende ayaktaydım hamile bile olsam o kocaman göbekli kadını ayakta bırakmazdım.:50:

Kız hele iş çıkışı saatlerinde o kadar kalabalık oluyorki metrobüsler otobüsler
milletin zaten sinirleri gergin ne kavgalar seyrettim ben valla:1:

Ohhh afiyet şeker olsun yarasınnnn:9::9:

aşkolsun merveee yaramış zaten yarayacağı kadar totoş ayrı şişiyo göbiş ayrı şişiyoo :9::9::9::9::9:

şimdilik göze çarpan bi kilom yok ama böle devam edemeeeeeeeeeeeeeezzz biri beni durdursunnn yeni bir rekor kırabilirimmm yoksa :32::32:

Canım insanlar çok düşüncesizce belli kulaktan dolma şeyler öğrenip sana bunları sunuyorlar...ve bunlrı yapan en yakın çevremdeki insanlar,hal böle olunca kırmak istemiyorum lakin çok hassas bi dönemde olduğum içinde fazla görüşmemeyi tercih ediyorum...aynı şekilde banada bebek olunca tatil yapamazsın diye bir sürü kişi söylüyor..hayır ne alakası var...bende ısrarla söylüyorum..ben bu yaz tatilimi yapacağım...biz bebeğe değil,bebek bize ayak uyduracak çünkü gezmeyi çok seven bir ailesi var..ha nasıl olcak,biz geçmiş yaz tatillerinde yazın en az 2 kere ege yada akdenize tatile giden bir çifttik.. arabamıza atlar,şehir şehir kafamızın estiği yere gider,kalırdık...bu sene böyle bir tatil hayal biliyorum,ama çok güzel 5 yıldızlı bir otelde çokda güzel bir tatil yapabiliriz diye düşünüyoruz..istediğimizde havuz,deniz istediğimizde odamıza çıkar,bir şekilde o 1 haftayı stres atıp geçirebiliriz.bebiş bunun için engel değil diye düşünüyorum çok bilmiş çevredeki bıdıbıdıcılara inat :8:
Sigara konusunda da bende içiyordum ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman bıraktım ve 3-4 ay sonra hamile kaldım...içmiyorum,içmeyide düşünmüyorum...çünkü çevremde bunun çok kötü örnekleri var...bebeğime öyle bir kötülüğü yapamam...:50: keşke herkes böle düşünüp bırakabilse...

sana katılıyorum bebek hayatımızı yaşamamıza engel değil o bize ayak uyduruyor her ortama alışıyor ben oğlum 3 aylıkken tatile gittim sadece ilk gün ortama alışana kadar huzursuz oldu bebeğim sonrasında suya girdikçe rahatladı kilo alması bile değişti herkes nasıl olucak ya bişey olursa diye yorum yaptı bazıları saçmaladı ama iyiki dinlememişiz (özellikle kayınvalidemler)bol bol stres attım hem ablamda yeni doğum yapmıştı onlarda bizimleydi çok eğlenceli geçti destek olduk birbirimize evde bütün yaz sıkılıcağımıza bebeğin zor dönemini sakin harika bir koyda geçirdik sırayla denize girdik eşimle sırayla bebeklere baktık sadece eskisi gibi her istediğimiz yere gidemedik birde uyku saatlerinde erken evde olduk bebeksizkenki gibi eğlenmeye gezmeye gidemedik ama en azından denizin güneşin tadını çıkarttık buda yeter zaten çocuk olunca nerede olursan ol hayatın değişiyor bizlerde bunu göz önüne alıp onları dünyaya getiriyoruz ....ikinci bebeğimde yaza denk gelicek onda da tatile gitmeyi düşünüyoruz yine sadece apart otel tarzı yerde kalıcaz o kadar hem rahat oluyor hem bebeğin ağlaması huzursuzluğu kimseyi etkilemiyor ev ortamı gibi olduğundan bende rahat oluyorum.......

aşkolsun merveee yaramış zaten yarayacağı kadar totoş ayrı şişiyo göbiş ayrı şişiyoo :9::9::9::9::9:

şimdilik göze çarpan bi kilom yok ama böle devam edemeeeeeeeeeeeeeezzz biri beni durdursunnn yeni bir rekor kırabilirimmm yoksa :32::32:

Kilonla boyunu yaz hele kız merak ettim
eminim o kadarda değildir hee:1:
sana değil o zaman yiğenime yarasın:27:

Merhaba hanımlar;

Geçmişi okuya okuya geldim, birazda yavaşım başka şeyler gözüme takılıyor hastane falan araştırıyorum derken saat kaç oldu..

Bugün doktor kontrolümüz vardı ama gidemedim eşimin iş yerinde sorunlar varmış çıkamamış bende kendimi iyi hissetmiyorum tek

gitmek istemedim.. İnş. bebeğim sağlıklıdır.. bir de ben bezmialem hastanesine gitmek istiyorum hep çok iyi hastane diyorlar ondan

randevu aldım bir deneyeceğim.. gideniniz var mı acaba? doğum için düşünmüyorum da 2 ayda bir gidip farklı bir doktordan yorum almak

için istiyorum.

bunu yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım.ama artık paylaşmak istiyorum.ben hala hamile olduğumu kabul edebilmiş değilim.belki birçok arkadaşım gibi çok uğraşmadığımdan. kendi hayatımı yok saymak herzamanki yaşantımdan uzak durmam gerektiğini duymaktan sıkıldım( özellikle sigara konusunda,hala bırakabilmiş değilim, ki bırakmak istediğimden de emin değilim bir miktar azalttım sadece.geçenlerde bir yerde okudum 1 dal sigara bebeğin 17 dk. beslenememesine neden oluyormuş,tam da sinirler,organlar oluşurken bu dönemde vicdansızca!bu canımı sıktı...) hamile olduğumu kabul edemiyorum sanki.ya da karnımda bir varlığın büyüdüğünü.yıllar önce evlenir evlenmez çocuk yapıcam diyen biriydim ama yaşım ilerledikçe olay değişti. neyim var benim? onu sevmiyor muyum sevmeyecek miyim?eğer öyleyse onu dünyaya getirmenin ne anlamı var ki? ooffff düşünmekten deliricem artık!! yanlış anlamayın kendimi aklamaya falan çalışmıyorum,ama bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum ve içimi dökmek istedim...

Hiç kendini üzme canım, bu herkesin başına gelebilir bir durum zaten hormonlarımız bizi iyice hassaslaştırıyor, etkileri daha fazla oluyor

öyle hissetmen çok normal.. belki için rahatlar bende hissettiklerimi anlatayım.. hamile kaldığımı öğrendiğim anda ağlamaya başladım

yıkıldım resmen hem benim için çok erkende hem başka planlarım vardı 10 gün belki geceleri uyuyamadım sürekli ağlıyordum ben

istemiyorum ben anne olamam ona nasıl bakarım daha ben büyümedim beni sevmez ki ben onu istemiyorum zaten hissediyordur

diye...eşimde çok üzgündü o çocuğu olsun hep istiyordu ama benim durumum onu baya hırpaladı.. sonraları alışmaya başladım ağlama

zırlama olayını aştım en azından bazen burda arkadaşların heyecanını görüyorum özeniyorum ben böyle sevemiyorum sanırım

sevemeyeceğimde diye düşünüyorum.. Bir de ağır geçiyor hamilelik bulantısı ağrısı düşük riski falan bazen çok daralıyorum kaldıramıyorum

ben bunu diyorum eşime.. Ama yapacak birşey yok üstesinden geleceğiz bazen hevesleniyorum yok cinsiyeti yok kıyafetleri diye bazende

içimden hiç bir şey gelmiyor .. ben kendimi zorluyorum benim minicik bir bebeğim olacak herşey değişecek belki ama hayatımızda neler

değişmedi ki ona da bir şekilde adapte olacağız.. En azından sigarayı bıraktım ben 2. aydan sonra tabi önce azalttım bulantılarım artmaya

başlayınca zaten tiskindim kokusundan falan.. Bebek vesile oldu buna artık daha sağlıklı bir annesi olacak..

arkadaslar gunaydın hayırlı bır gun olmasını dılerım.benım haftamdakı arkadaslar arsa bır sorum olacak detaylı ultrasona ne zamn gıreceksınız ben 20,haftamda yanı 5 aylıkken gırecegım ama kalp rahatsızlıkları daha sonrakı haftalarda cozuluyor dıye duydum.ama doktor o zman gel dedı.bırde tetenoz asısını doktora sormayı unuttum vurulmalımıyım saglık ocagına sormadım ne zman oldugunuda doktoruma sormadıgım ıcın.20,haftada da doktora gıdınce sorarım ama gecmı kalırım asıya bılgısı olan arkadaslar varmı.

Canım beni sağlık ocağından arayıp gün verdiler verdikleri günde 18. haftam bitmiş olacak ilk gebeliğim olduğu için 2 doz olacakmışım..

yarın doktoruma da danışacağım.. tanıdığım arkadaşlarıma mutlaka yaptır demiş doktor doğumda çelik aletlerle temas ettiğimiz için çok

gözlemleniyormuş enfeksiyon falan karar veremedim hala yaptırıp yaptırmamaya..

Günaydınnnnn hanımlarrrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir?

Başına gelen varmı kızlar bilmiyorum ama geçen gün minibüste ayakta duruyordum birden bir ateş bastı 2 dakikaın içinde elim ayağım boşaldı midem ağzıma geldi oyle panik oldum ki acaba bişey mi oldu diye bu kar kışta şıpır şıpır terlemeye başladım. ha kustum kusucam derken oturan bi beyi kaldırdım oturdum 5 dk sonra kendime geldim :(( ilk kez oldu bi r daha da olmadı . evham yapmak istemedim bişey mi oldu diye üzerine gitmedim doktora da sormadım .. oluyor mu boyle hamileliğimde hiç mide bulantısı da geçirmediğim içn korkuyorum açıkçası

canım birde hamilelikte daha fazla oksijene ihtiyaç duyduğumuzdan böyle havasız yerlerde bunları yaşaman normal geçen gün bana da

oldu ama ben kendimi kaybettim metrodaydım ilk durakta indirmişler beni çok kötü birşey tekrarını yaşamayalım inş. ben şimdi

binmiyorum eğer çok kalabalıksa toplu taşıma araçlarına..

Yok valla yutamıyorum ne zaman teşebbüs etsem kusuyorum:50:
AMa çok sert o ilaçlarda kaya gbi mübarek
bende pekmez içiyorum onun yerine
acaba karşılarmıki pekmez:26:
hani doğal ya daha iyi bence

canım geçen gün doktorum programına bir doktor çıkmıştı kan hastalıklarında uzmanmış dedi ki evet pekmezde de var demir fakat bir

kapsül hapta olan demir yaklaşık 4,5 kilo pekmezde var hergün 4,5 kg pekmez yiyebilir misiniz dedi ilaçları kullanmak o yüzden önemliymiş

bende içmiyordum ama doktoru dinleyince içmeye başadım demir hapımı..

Ayy çok uzun oldu kızlar .:) kusuruma bakmayın..

evet kimsenin kimseye tahammülü yok dediğin gibi helede iş çıkışı :50:

Valla ben otobüse binsemde hamileyim diye kimse yer vermez
çünkü paltomu giyince hamile değil şişkoymuş gibi gözüküyorum
ancak düğmelerini açsam o yumurtalı bluzumu giysem
şöyle karnımı ittire ittire yürüsem belki yer verirler:1:

Son düzenleme:
Canım memorıalda hangi doktora gidiyorsun ben Arzu hanıma gidiyordum
ve muayene ücreti 220 tlydi senin özel sigortan mı var ondan mı böyle uygun?
canım zaten 50 lira muayene ücreti her gittiğimde bi serum takıyorlar
işte tahliller derken o fiyatı buluyor
mesela bir ay önceydi galiba
lavman yapıldı bana onada 200 tl aldılar:1:
yok sağlığa harcanan para gözüme gelmez ama işte bazende kazıklandığımızı hissediyorum:27:

Ben Şişli Memorial'da Altuğ Bey'e gidiyorum. Perinatoloji Uzmanı olduğu için testlerde falan başkasına gözükmem de gerekmedi. verdikleri faturada 150 tl muayene ücreti yazıyor. %20sini ben ödüyorum. yani 30 tl. %80inin sigortam ödüyor. yani ben sana toplam ücreti söyledim benim ödediğimi değil.

Kilonla boyunu yaz hele kız merak ettim
eminim o kadarda değildir hee:1:
sana değil o zaman yiğenime yarasın:27:

boyum 1,68 kilom 51 52 gibi tamam tamam 51 idi ama şimdiiii 1 ay önce 57 idi :5::5:
ben çok zayıftım canım hele belimi eşim avuçluyodu o derece gören belin kopucak diyodu aslında şimdi kadına benzedim ama bana çok geliyo iştee o kiloları hiç görmediğim için

aldın mı yumurtalı bluzdan :16: yaa bende istiyom ama eşim dışarda giydirmez anca evdeeee :20:

:) valla canım bende durum daha vahim kimseye inandıramıyorum hamile olduğumu.. benim bulantılarım 2 ayını geçince başladı ben o iki

ayda 5 kilo aldım.. sonra ki ay 1 kilo verdim bu ayda hiç kilo almamışım ama artık yemek yemeye başladım sanırım alırım.. 170 boyundayım

45 kilo ile hamile kaldım.. şimdi 49 um:16: doktorum kilo almam gerektiğini söyledikçe strese giriyorum zorla yemek yiyorum biraz fazla

olsun diye sonra kuusuyorum bilmiyorum artık kaç kiloyla bitireceğim.. ama bende de minik bir göbek çıktı rahat olsun diye hamile

eşortmanları aldım evdeyim zaten bütün gün karnım acıyor giydiklerim biraz sıksa..

boyum 1,68 kilom 51 52 gibi tamam tamam 51 idi ama şimdiiii 1 ay önce 57 idi :5::5:
Ben çok zayıftım canım hele belimi eşim avuçluyodu o derece gören belin kopucak diyodu aslında şimdi kadına benzedim ama bana çok geliyo iştee o kiloları hiç görmediğim için

sana inanmıyorum kız sen deli misin:53::53: Mankenlerden neyin eksikmiş. Benim boy 1.60 kilo 68 ben ağlamıyım da sen mi ağla kusura bakma da sana hiiç fırsat vermem :14::14::14:

Back
X