2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yaklaşık saat 5 ten beri çektiğim baş ağrısı yeni yeni azaldı:36:gözlerimi açamadım ağrıdan,hiç bişey yiyemedim.ilaçta almadım:50:bi baş ağrısına dayanamıyoruz,Allahım kimseye hastalık vermesin.amin...

yaklaşık saat 5 ten beri çektiğim baş ağrısı yeni yeni azaldı:36:gözlerimi açamadım ağrıdan,hiç bişey yiyemedim.ilaçta almadım:50:bi baş ağrısına dayanamıyoruz,Allahım kimseye hastalık vermesin.amin...

geçmiş olsun canım baş ağrısı diyip geçmemek lazım insanın kafasını duvara vurası bile geliyor bazen

Aşağıdakilere de bakabilirsiniz arkadaslar, ben listesini ve özelliklerini toparlıyorum kabaca, ona göre tercih yapıcam size yardımcı olması adına değişik yorumlardan ve sitelerden toparladığım bilgileri paylaşmak istedim. Tavsiyeye açıktır.

Tecrübeli annelerin tavsiyeleri; mutlaka hafif olmalı, fiyatı uygun olmalı, tentenesi, güvenlik, 360 derece dönen tekerlek olmalı, katlandığında az yer kaplamalı, bagaja sıgmalı, yatar pozisyonu olmalı, tek elle katlanmalı, tercihe göre travel sistem olmalı iskelet üzerinde puset ana kucağı değişimi yapılabilmeli gibi.

Ve mutlaka almadan önce Haşim işcan geçidine uğrayın imkanınız varsa çünkü internette mağazalarda bile bulamayacağınız arabalar orada var, pazarlık yaparak çok daha uyguna alabilirsiniz, nakitte ayrıca indirim oluyor ya da başka bir ihtiyacınızı hediye olarak alabilirsiniz.

en ucuz Graco Mirage Travel Sistem Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
en ucuz Maclaren Techno XT Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
en ucuz Maclaren Quest 2012 Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da

Eğer daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız, ben ilgimi çeken modeller için bir çalışma yapıyorum paylaşabilirim.

geçmiş olsun canım baş ağrısı diyip geçmemek lazım insanın kafasını duvara vurası bile geliyor bazen

canım çok saol.aynen canım ya,kafamı koparıp atasım geldi.baş ağrısından çıkarıcaktım bir ara:17: zor tuttum kendimi:14:arada bir vuruyor böyle,ama dünyam kararıyor:14:ilaç almakta istemiyorum ama yarın doktoruma danışıcam artık...

şimdi eklediğin bebek arabalarını incelicem tek tek.devamı varsa onlarıda paylaşırsan sevinirim canım:34:

kızlar biyerde okumuştum bebegın 7 yada 8 haftalık fln ultrason fotografnda bebek yuvarlaksa kız fasulye gbıyse goruntu erkek oluyomus szce dogruluk payı varmıdır bnm fasulye gbı merak ettm :)

yok canım benim bi kızım var onun ki tam bi fasulye şeklindeydi. hatta minik fasulyemiz diye severdik şimdiki bebeğimin ki yusyuvarlak kesin olmamakla beraber erkek,fotoğraf eklemeyi bilseydim yüklerdim şimdi ikisinide

hanımlar özelde 3lü test ne kadr yada fakülte de ücretsizmi yarın yani bu sabah fakülteye gidicm ücretsizmi yapıyr devlete bağlıya ..devlet ücretsiz yapıyo blyrmda fakültede tereddütteym açıkçası yinede sorurum da bileniniz varsa söylesn lütfen tşklr?:16:

kızlar herkes bebişini hissediyor mu? ben ne zaman hissedicem ya :((( 17. haftamdayım tık yok:31: imreniyom hissedenlere:17:

ben 15 haftamdan beri bebeğin olduğu yerde.hafif baskı gibi bişey hissediyodum böyle içerden ayağinı kolunu bstırıyomuş gibi bi kaç gündür daha net hisseder oldum canım ilk bebeğimde taa 20. hftamda hissetmiştim

canım çok saol.aynen canım ya,kafamı koparıp atasım geldi.baş ağrısından çıkarıcaktım bir ara:17: zor tuttum kendimi:14:arada bir vuruyor böyle,ama dünyam kararıyor:14:ilaç almakta istemiyorum ama yarın doktoruma danışıcam artık...

şimdi eklediğin bebek arabalarını incelicem tek tek.devamı varsa onlarıda paylaşırsan sevinirim canım:34:

Aslında listemi temizleyip, düzenleyip, seçenekleri daraltınca paylaşayım dedim. Ne kadar çok seçenek o kadar çok kafa karışıklığı yaratıyor.
Ben bu arabaları tek tek internette aratıp yorumlara bakıyorum. Son halini paylaşırım artık.

Bu arada aklında olsun, başın ağrıdığında eğer yiyebiliyorsan çikolata ye, baş ağrısını hafifletiyormuş ;) Oksijen ve bol su..

hanımlar özelde 3lü test ne kadr yada fakülte de ücretsizmi yarın yani bu sabah fakülteye gidicm ücretsizmi yapıyr devlete bağlıya ..devlet ücretsiz yapıyo blyrmda fakültede tereddütteym açıkçası yinede sorurum da bileniniz varsa söylesn lütfen tşklr?:16:

cvp vereblck kimse yokmu :((

tşklr cnm..özelde yaptırdın galiba..fakülteyi merak ediyrm da..

Evet canim özelde genelde ikili test temiz çıkınca üçlü taramayı önermiyorlar o yuzdn bilmiyorum ama ikili test yaptirmayanlar direk 3lu testi yaptırıyorlar

ben 65 e yaptırdım özel silivri kolan hastanesinde :)

Desene biz zarardayiz:))
Kizlar birşey sorudan doktorum 11. Ve 13 haftalarda bebeğimin cinsiyetini erkek dedi 14. Haftada ise kiz dedi ve ben hala emin olamıyorum içimden hep erkek geçiyordu doktor kiz demesine rağmen hala baba erkekmiş gibi geliyor öyle hissediyorum ve Bursalı arkadaslara bakıyorum cogu arkadas benim haftalarımda cinsiyetini ogrenememis doktor cok mü erken söyledi tekrar degişebilme ihtimali olabilir mı ben kilo hiç almadım hatta 3 4 kilo verdim kalça ve bel bölgesi inceldi bile diyebilirim karnın aşağı doğru sivri fazla şişmedi

Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum. :14:

Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.:14: Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.:14:

Desene biz zarardayiz:))
Kizlar birşey sorudan doktorum 11. Ve 13 haftalarda bebeğimin cinsiyetini erkek dedi 14. Haftada ise kiz dedi ve ben hala emin olamıyorum içimden hep erkek geçiyordu doktor kiz demesine rağmen hala baba erkekmiş gibi geliyor öyle hissediyorum ve Bursalı arkadaslara bakıyorum cogu arkadas benim haftalarımda cinsiyetini ogrenememis doktor cok mü erken söyledi tekrar degişebilme ihtimali olabilir mı ben kilo hiç almadım hatta 3 4 kilo verdim kalça ve bel bölgesi inceldi bile diyebilirim karnın aşağı doğru sivri fazla şişmedi

bana da 12 ve 13. haftada ıkı dr da erkek dedi 15 haftalık kesın ögrenmee gıttım kordon dolanmıs dedı sölemedi ben de acaba kız mı dıye dusundum :) kilo alma olayına ben ınanmıyorum ya aserme felan hepsı kısıye göe değişir onlara gore yorumlama bıraz daha bekle bır sonrakı muayenede kesın sonuc alırsın ınsallah

Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum. :14:

Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.:14: Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.:14:

Gecmis olsun canim ya benim de kasıkların ağrıyor birde kolum elim karincalaniyor uyuşuyor iki gündür bulantım azaldı derken bugün aksam üzeri yine hortladı ya

Back
X