2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bana da 12 ve 13. haftada ıkı dr da erkek dedi 15 haftalık kesın ögrenmee gıttım kordon dolanmıs dedı sölemedi ben de acaba kız mı dıye dusundum :) kilo alma olayına ben ınanmıyorum ya aserme felan hepsı kısıye göe değişir onlara gore yorumlama bıraz daha bekle bır sonrakı muayenede kesın sonuc alırsın ınsallah

Senin değişmedi o zaman bir ay var ya nasıl sabrederim neyse başka bir yere giderim bende sagol canim

Desene biz zarardayiz:))
Kizlar birşey sorudan doktorum 11. Ve 13 haftalarda bebeğimin cinsiyetini erkek dedi 14. Haftada ise kiz dedi ve ben hala emin olamıyorum içimden hep erkek geçiyordu doktor kiz demesine rağmen hala baba erkekmiş gibi geliyor öyle hissediyorum ve Bursalı arkadaslara bakıyorum cogu arkadas benim haftalarımda cinsiyetini ogrenememis doktor cok mü erken söyledi tekrar degişebilme ihtimali olabilir mı ben kilo hiç almadım hatta 3 4 kilo verdim kalça ve bel bölgesi inceldi bile diyebilirim karnın aşağı doğru sivri fazla şişmedi

Benim 14. Haftamda kiz dedi ve bugun tekrar bakildi ve yine kiz .Ayrica 11. Haftada cinsel organi yeni olusmus oluyor ve o kadar minikki yani tahminde bulunmasi bile bence sacma ama 12. Haftada daha belirgin olabiliyor tabiki 14. Haftada dahada belirgin oluyor degisme ihtimali hep olabilir ama bu bir ihtimal bence kiz fikrine siz alisin eger erkek olursada onada zaten bir tarafiniz simdiden alismis hemen adapte olursunuz :)

Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum. :14:

Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.:14: Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.:14:

Geçmiş olsun canım, ağrılar sızılar, doğum sancıları derken doğum da yapıcaz inşallah :)
Benimde belim ağrıyor sürekli sanki kopacak gibi..
Bunları yaşadıkça kendi annemi düşünüyorum, elini ayağını öpesim geliyor:16:

Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum. :14:

Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.:14: Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.:14:

canım çok geçmiş olsun sanada.bende ağladım valla ağrıdan:14:bebişim için dayandım,eşim izin vermiyor ilaç içmeme.ama yarın doktorun yanında bilhassa sorucam çok zorlanırsam hangi ilaçları alabilirim diye.eşim doktorun ağzından çıktığını görürse ancak inanacak bana:43:

yaklaşık saat 5 ten beri çektiğim baş ağrısı yeni yeni azaldı:36:gözlerimi açamadım ağrıdan,hiç bişey yiyemedim.ilaçta almadım:50:bi baş ağrısına dayanamıyoruz,Allahım kimseye hastalık vermesin.amin...

Agri kesici migdeni kotu yapmiyorsa neden icmiyorsun bebege etki zarari disinda bunu butun doktorlar veriyor minoset ve parol bu eziyeti cekme o kadarda degil.İdare edemedigin agrinda iceceksin benimde gece agridi ilk basta az agridi onu kendim tolere attim ama siddetlenince ictim ve rahatladim doktorda ic demisti sizde kendinize iskence etmeyin arada sirada olabilir boyle seyler.

Benim 14. Haftamda kiz dedi ve bugun tekrar bakildi ve yine kiz .Ayrica 11. Haftada cinsel organi yeni olusmus oluyor ve o kadar minikki yani tahminde bulunmasi bile bence sacma ama 12. Haftada daha belirgin olabiliyor tabiki 14. Haftada dahada belirgin oluyor degisme ihtimali hep olabilir ama bu bir ihtimal bence kiz fikrine siz alisin eger erkek olursada onada zaten bir tarafiniz simdiden alismis hemen adapte olursunuz :)

Evet haklisin tabi ben zaten bastan beridir kiz istiyordum ama içimdeki his erkek fiyordu rüyamda kac defa erkek bebek gördüm eltim doğurdu ben elime alıyorum erkek bebek yengem rüyasında gormuş daha bilmeden rüyamda gördüm erkek oluyor bebegin neyse ya hayırlısı olsun hakkımızda kızıma alıştım bir ihtimal erkek olursada supriz olur bize
Seninde minnoşun hayırlı olsun

canım çok geçmiş olsun sanada.bende ağladım valla ağrıdan:14:bebişim için dayandım,eşim izin vermiyor ilaç içmeme.ama yarın doktorun yanında bilhassa sorucam çok zorlanırsam hangi ilaçları alabilirim diye.eşim doktorun ağzından çıktığını görürse ancak inanacak bana:43:

Geçmiş olsun canım, ağrılar sızılar, doğum sancıları derken doğum da yapıcaz inşallah :)
Benimde belim ağrıyor sürekli sanki kopacak gibi..
Bunları yaşadıkça kendi annemi düşünüyorum, elini ayağını öpesim geliyor:16:

Gecmis olsun canim ya benim de kasıkların ağrıyor birde kolum elim karincalaniyor uyuşuyor iki gündür bulantım azaldı derken bugün aksam üzeri yine hortladı ya

Teşekkür ederim kızlar.
Gerçekten dayanılmayacak bir ağrı. Hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana dişimin ağrısında bile ağrı kesici almadım. Eşim de istemedi içmemi. Ama artık kıvranmama dayanamadı gitti bir bardak suyla minoset getirdi içtim. Dayanamıyorum.:14:

Teşekkür ederim kızlar.
Gerçekten dayanılmayacak bir ağrı. Hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana dişimin ağrısında bile ağrı kesici almadım. Eşim de istemedi içmemi. Ama artık kıvranmama dayanamadı gitti bir bardak suyla minoset getirdi içtim. Dayanamıyorum.:14:

Yaa kiyamam canim cok cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah ise yarar ağrıların kesilir guzel bı uyku uyabilirsin

Yaa kiyamam canim cok cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah ise yarar ağrıların kesilir guzel bı uyku uyabilirsin

Ne yazık ki ilaç sadece 2 saat uyuyabilmemi sağladı. Saat 4 ten beri ayaktayım. Ben böyle bir ağrı çekmedim. Bu nedir ya kopartıp atıcam bacağımı az kaldı.

:14:

[

Canım benim ben 18.haftamın içerisindeyim hatta bebeğim 1 hafta önde yani 19.haftanın içerisinde ben daha yeni yeni bir kaç hareket gördüm :)
Belki de tecrübesizlikten bilmem ama yeni yeni hissediyorum, hissettiklerim de en şiddetli olanlar.. Artık yavaş yavaş bariz birşeyler hissetmeye başlarız.

Maşallah:nazar::nazar::nazar: yavrum benim ne tatlı durmuş öyle eller yumuk yumuk yüzünde :) pek narin pek cici kızımız allah bağışlasın :))

Maşallah kızına canım, nazlı kızlar coğalıyor, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar::nazar::nazar:
Canim, tesekkur ederim. Hepimiz sag salim alalim kucagimiza insallah.
haaarikaaa bir resim arkadaşımmm.. çookk beyendim :) MAŞŞALLAHHH :nazar: Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizen bebişlerine.. bi çok özel dr.da her ay kontrolünde böle 4d ulturason resimleri veriyolar ve harika bi arşiv çıkıyo ortaya.. ne yazık ki benim dr. da yok :( bursada bile ulturasonlar böleyken istanbul da bu kadar az olması uyuz bi durum :)
Sen hangi hastaneye gidiyodun bu arada
Ben Alman Hastanesi'ne gidiyorum canim.

Ne yazık ki ilaç sadece 2 saat uyuyabilmemi sağladı. Saat 4 ten beri ayaktayım. Ben böyle bir ağrı çekmedim. Bu nedir ya kopartıp atıcam bacağımı az kaldı.

:14:

tokoyay canım bir sıcak bir soğuk su tut masaj yap... kan dolaşımı hızlanınca ağrıda hafifler :71: geçmiş olsun :54:

Günaydın minnoşların anneleri ve tatlı minnoşlar:))))

Gününüz çoooooooook güzel geçsin....

Tokoyaycım bacak ağrısı biraz da belden kaynaklanıyor diye biliyorum ben...eğer çok devam ederse bence bir doktora görün canım...

Gölgencim eşinin durumuna üzüldüm ama bebekler rızkıyla gelir canım hiiiiçççç merak etme sen, daha iyisi olacağı için böyle birşey olmuştur....

Balmondcum sanırım seni rüyamda gördüm...nasıl olduğunu bilmiyorum ama yine yazışarak iletişim kuruyorduk galiba, demek o kadar içime işlemiş bu topik çok sık giremesem de:))))

Kızlar bu arada doktorum bana günde 4 taneye kadar minoset içebilirsin bir zararı olmaz demişti..hani ağrınız olursa bence o kadar da kasmayın....

Bi de bebekler gerçekten şans getiriyorlar bence....senelerdir kabul olmayan bir makalem kızımın şansına kabul oldu bugün:16:

Kızlarrr günaydın :((

benim gibi hapşırıp tıksıırp burnu kıpkırmızı olan var mı :(( çok üzülüyorum yaa birden hata oluverdim.. Nezle sanırım inşallah ilerlemeden atlatırım :(:14:

gunaydın kızlar...kulak agrımdan sonra bana da dr um parol vermıstı ıcebılmem ıcın cok sukur ıyılestım
bebegımın cınsıyetnı bıle ogrenemedım daha ya
offf alısvrıs yapmak ıstıorm:52::52::52::52:

kızlaaaaaar ben geldimmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

oğlum geliyorrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dr.%100 dedi ve alttan fotosunu çekti, üstüne de kocaman ERKEK yazdı:1:

çok mutluyuz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bu arada gelişimi gayet iyi ve dr. dedi ki senin yiyememe olayından bu bebek hiç etkilenmiyor:nazar:

Back
X