2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Minikuss canım. İkili testin riskli mi çıkmıştı doktorun 3lüyü istedi?
Benim doktorum üçlü çok yanıltıcıdır istemiyorum dedi. Çok kişi boşa stres oldu amniyosenteze gitti hiçbir şey çıkmadı dedi. Sıkma boşuna canını.

Bu arada bende doktora gittim. Çektiğim ağrı siyatik ağrısı. Krem veriririm ama kullanmaman daha iyi dayanabiliyorsan dedi. Günde 3 tane minoset alabilirsin dedi. Dinlen bol bol bu haftalarda çok normal dedi.

Ondan çıkıp kadın doğuma gittim. Hiç bilmediğim bir doktora. Ama çok memnun kaldım. Bakırköy Acıbadem'e işi düşenler olursa Alihan Özcan kendisi. Çok sempatik bir doktordu. :17:Cinsiyetimiz 3. bir doktor tarafından onaylandı. Evet erkek. :1:

Aç gittim bağdaş kurmuş uyuyordu. Öksürttü doktor uyandırdı. Pek sinirlendi rahatsız edilince. :1:
Hareketlerini hissediyor musun dedi. Evet ama sürekli değil gün içinde 2-3 kez dedim. Çok normal şu an en kuvvetli hareketlerini hissediyorsun annesi dedi. :17:

15 cm 200 gr olmuş bebişim.:17:

Eki Görüntüle 588755

oyy paşa keyfe bak ! bebeklerimi özledim bende keşke yarın cuma olsaydı :)

Minikusscum...stresini ve sıkıntını anlıyorum canım...
ne olursak olalım ister rahat ister çok evhamlı hepimiz aynı duyguları hissederdik ve hissediyoruz da...
Dedigin gibi bu testlere tam olarak güvenilemiyor...
benim doktorum asıl önemli olan 2li test demişti bence o iyi çıktıysa kafana çok takma..
bence ilk yapman gereken doktorunu değiştirmen böylelikle için biraz daha rahat eder bence...
ikinci olarak da iyi bir perinatolog bulmak..atıl yüksel, recep has gibi doktorlardan bahsediliyor belki onları araştırabilirsin canım...
dularımız seninle.........

merhaba tatlım senin yaşadıklarını ben de yaşadım maalesef hem de benimrisk oranım 1:74 gibi orandı.. İnsan çok üzülüyor ve kendini çok yıpratıyorsun maalesef.bizde içimiz rahat etsin diye Ankarada riskli gebelik uzmanın bir profagittik aynı gün cvs(koryon biyopsisi) yaptırdık (2500tl de ücret ödedik ) hemen ertesi günde sonuçlarımızı Şükürler olsunki temiz olarak aldık. bebeğimin ne ensesi ne burnu anormal değildi.ayrıntılı ultrasondada bişey görünmedi çünkü bunların çoğu para tuzağı.sende içini rahatlatmak istiyorsan yaptır bence.Ama ben eminimkii bebeğin tıpkı benim oğluşum gibi seni mutlu edecekkkkk:)

Sağolun kızlar;

Ben de şimdiden araştırmaya başladım iyi bir Perinatolog bulmak için buaradan giden arkadaslarda vardı.. Onların secimlerini de değerlendirebilirim.
Zaten artık gebeliğim riskli kabul edildiği için riskli gebelik uzmanına devam etmem lazım. Çünkü sonradan sonuc negatife dönsede riskli sayılıyormuş..
Evet bir yerde para tuzağı gereksiz riskler, testler vs vs ama işte insanın içi rahat etmeyince gözden çıkarıyor herşeyi..

oyy paşa keyfe bak ! bebeklerimi özledim bende keşke yarın cuma olsaydı :)

Tokoyay; bebegin ne guzel bagdas kurmus oyle. Cok tatli masallah.

Teşekkürler teyzeleri. Çok keyifliydi de biz bozduk.:17:

Sağolun kızlar;

Ben de şimdiden araştırmaya başladım iyi bir Perinatolog bulmak için buaradan giden arkadaslarda vardı.. Onların secimlerini de değerlendirebilirim.
Zaten artık gebeliğim riskli kabul edildiği için riskli gebelik uzmanına devam etmem lazım. Çünkü sonradan sonuc negatife dönsede riskli sayılıyormuş..
Evet bir yerde para tuzağı gereksiz riskler, testler vs vs ama işte insanın içi rahat etmeyince gözden çıkarıyor herşeyi..

Canım ben ikili testim için Recep Has'a gittim ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.:17:

canım can sıkıcı bır durum haklısın, iki arkadasımda risk vardı birının yası 36 ve sigara kullanıyordu gayet saglıklı bebekleri oldu .duanı eksık etme dualarım seninle

Minikuss ,insallah bu yasadigin zor gunler senin icin sadece bir ani olarak kalacak.bak guzel haberlerini yine buradan yazacaksin.hep beraber bir ohh dicez sevinicez.:49:

Canim zaten butun arkadaslar soylenecek seyleri soylemisler. Sakin ol. Sonucta bu istatistiki bir sonuc, ihtimal oranini veriyor. Sen yine de butun tetkiklerini yaptir, icin rahat olsun, doguma kadar acabalar icini daraltir. Ama nasil olsa hicbirsey cikmayacak. Uzme kendinin de bebeginin de tatli canini.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaslar, umarım iyi haberlerde paylaşabilirim..

Canım ben ikili testim için Recep Has'a gittim ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.:17:

Canım Recep Bey'i bugün bana tavsiye eden çok oldu, bana bilgilerini verir misin?
Normalde Çapa'daymış ama oradan randevu almak mümkün olmaz herhalde...
Yeri nerede?Telefonu? Ücreti gibi..

3'lü teste gittiğim gün 16+5 yani 17.haftanın içindeydim.
Ultrason ölçümlerine göre bebeğim 18+3 çıktı yani 19. haftanın içinde.
Normalde 5 gün felan önde çıkıyordu..
Bu kadar ileride çıkması normal olabilir mi? Yoksa ölçümde mi bir hata var?

Canım Recep Bey'i bugün bana tavsiye eden çok oldu, bana bilgilerini verir misin?
Normalde Çapa'daymış ama oradan randevu almak mümkün olmaz herhalde...
Yeri nerede?Telefonu? Ücreti gibi..

Canım yeri Nişantaşında. Gitmeye kara verirsen tarif edebilirim çok kolay yerde. Ücreti 350 tl. Yani ben ikili teste 350 tl vermiştim. Ayrıntılıya da oraya gidicem oda aynı ücret. Yani her şey 350 sanırım. Yine de sen arayıp bilgi alırsın.

mnsroz telefonla bilgi ve randevu almıştı ayrıntılı için.:17:

Telefon Numaraları: 0212 233 23 67
0530 517 1911
0530 517 19 21
0532 295 92 58

Gereksiz yere seni kasmayacak derecede profesyonel kendisi. Beni müthiş rahatlatmıştı. :17:

Canım yeri Nişantaşında. Gitmeye kara verirsen tarif edebilirim çok kolay yerde. Ücreti 350 tl. Yani ben ikili teste 350 tl vermiştim. Ayrıntılıya da oraya gidicem oda aynı ücret. Yani her şey 350 sanırım. Yine de sen arayıp bilgi alırsın.

mnsroz telefonla bilgi ve randevu almıştı ayrıntılı için.:17:

Telefon Numaraları: 0212 233 23 67
0530 517 1911
0530 517 19 21
0532 295 92 58

Gereksiz yere seni kasmayacak derecede profesyonel kendisi. Beni müthiş rahatlatmıştı. :17:

Teşekkür ederim, ben de bilgi alarım yarın biraz araştırıp karar verip giderim.

Minikkusss'cum, arkadaslara katiliyorum, ben de ikili test yaptırırken cok dusunmustum ve 1/2 ciksa bile bebegin %50 saglikli olma ihtimali vardı ve senin durumunla kıyaslanamaz bile. Allah'ın izniyle insallah bebisinde hicbirsey yoktur. Umarım en kısa zamanda icini rahatlatacak haberler alırsın...

Tokoyay'cım siyatikten dolayı cok gecmis olsun... Bebisinin de yakisikli pozuna masallah :))

Bir haftamiz daha bitmek uzere anneler, zaman ne cabuk geciyor... bir de bakmisiz dogum cantasi hazrliyoruz...

Minikkusss'cum, arkadaslara katiliyorum, ben de ikili test yaptırırken cok dusunmustum ve 1/2 ciksa bile bebegin %50 saglikli olma ihtimali vardı ve senin durumunla kıyaslanamaz bile. Allah'ın izniyle insallah bebisinde hicbirsey yoktur. Umarım en kısa zamanda icini rahatlatacak haberler alırsın...

Tokoyay'cım siyatikten dolayı cok gecmis olsun... Bebisinin de yakisikli pozuna masallah :))

Bir haftamiz daha bitmek uzere anneler, zaman ne cabuk geciyor... bir de bakmisiz dogum cantasi hazrliyoruz...

Sağol canım, Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah..

kızlar bu akşam randevum vardı.Allah'a şükür herşey yolundaymış:nazar:kaç gündür boşuna evham yapmışım.bebikim sessiz sessiz büyüyomuş anasının karnında:1:işte bebikimin çirkin fotosu:1:
$26122012795.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ve doktorumuz %80 KIZ:nazar: dedi:16: en iyi sonucu 20. haftada görürüz dedi.bazen testisler karında oluyormuş sonra iniyormuş.2hafta sonra dahada netleşir dedi.tekrar çağırdı.şimdilik prensesim diye seviyorum.gönlüm istiyorki değişmesin:nazar:sanırım sizin doktorlarınıza göre benimki daha temkinli yaklaşıyor,17. haftadayım bende anlamadım:44:

kızlar bu akşam randevum vardı.Allah'a şükür herşey yolundaymış:nazar:kaç gündür boşuna evham yapmışım.bebikim sessiz sessiz büyüyomuş anasının karnında:1:işte bebikimin çirkin fotosu:1:
Eki Görüntüle 588939 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ve doktorumuz %80 KIZ:nazar: dedi:16: en iyi sonucu 20. haftada görürüz dedi.bazen testisler karında oluyormuş sonra iniyormuş.2hafta sonra dahada netleşir dedi.tekrar çağırdı.şimdilik prensesim diye seviyorum.gönlüm istiyorki değişmesin:nazar:sanırım sizin doktorlarınıza göre benimki daha temkinli yaklaşıyor,17. haftadayım bende anlamadım:44:

Ayy kuzuma bak maşallahhhh sevsin teyzeleri onuu:nazar::nazar:
sende artık bir prenses annesisin sende bizdensin:9:
hayırlı uğurlu olsun canım

Gözün aydın canım, prensesin hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah değişmez..

Masaallah kizcene canim :)) hic de cikin degil ayrica ne guzel kivrilmis yatiyor iste. Ben de bebisimi ozledim. 21 ocak icin aldim randevuyu. Dayisi da gelip gorebilsin diye :) bir an evvel zaman gecsin diye bakiyoruz simdilik...

Bu arada bahsettiginiz su kalcaya giren sancilar bende de basladi yaa, ustelik bir haftaya da yaklasti... Hani su bicak saplanir gibi surekli batan, kalca icine dogru, hatta bazen yurumemi engelleyen sey... Bu tarz seyler normal, olabilir diye bekliyorum bakalim. Doktora kadar sabredeym diyorum.

maşşallah canım kızına hayırlı olsun çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin %80 büyük bir rakam değişmez bence ne güsel bak ne yöntem ne birşey önemliymiş allah vermek isteyince veriyor demek ki ....
artık evham yapma boşuna bak hiçbirşey yokmuş dimi:1::nazar::nazar::nazar:

canım geçmişi daha yeni okuyabildim.lütfen üzme kendini hemen.eminimki herşey yolundadır ama sen yinede içini ferahlatmak için işin uzmanına görün.inşallah herşey yolunda çıkıcak.ben 3 lü test yaptırmadım.doktorum ikili testin daha güvenilir olduğunu ve ikili testi iyi çıkanlara başka test yaptırmadığını söyledi.gereksiz kafa bulandırır dedi.hatırladığım kadarıyla ikilin iyi çıkmıştı.ense ölçünde iyiydi.eminimki bebişin de çok sağlıklı:34:hepimizin bebişleri Allaha emanet.dualarım hepimiz için ve senin için...

Ayy kuzuma bak maşallahhhh sevsin teyzeleri onuu:nazar::nazar:
sende artık bir prenses annesisin sende bizdensin:9:
hayırlı uğurlu olsun canım

mervecim çok saol canım:16:

Gözün aydın canım, prensesin hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah değişmez..

saol minikusum,inşallah değişmez:16:

Masaallah kizcene canim :)) hic de cikin degil ayrica ne guzel kivrilmis yatiyor iste. Ben de bebisimi ozledim. 21 ocak icin aldim randevuyu. Dayisi da gelip gorebilsin diye :) bir an evvel zaman gecsin diye bakiyoruz simdilik...

saol canım,bende çok özlemiştim.bu sefer doktorumuz cd verdi.artık özledikçe izler izler dururum:1:

maşşallah canım kızına hayırlı olsun çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin %80 büyük bir rakam değişmez bence ne güsel bak ne yöntem ne birşey önemliymiş allah vermek isteyince veriyor demek ki ....
artık evham yapma boşuna bak hiçbirşey yokmuş dimi:1::nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun sedacım, boşuna evham yapmışım evet.şimdi kızıyorum kendime:20:Allah istedi ve oldu:nazar:,inşallah sonuna kadarda hep böyle ve sağlıcakla devam eder...

Benim gönlümden bebeğinin gayet sağlıklı olduğu geçiyor.. Ne kadar zor olduğunu düşünemiyorum bile.. Allah yardımcın olsun İnşallah biran önce güzel haberlerle döner rahat nefes alırsın..

Back
X