- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
Canim benim dediklerinde o kadar haklisin ki, bana gore de hicbir yanlis nokta yok. Bahsettigin zarar verici seylerin hepsinin farkindayim. Coguna yapilabilecek fazla birsey yok malesef, yapabileceklerime mudahale edeyim derdindeyim aslinda. Hee bir de ilk yazdigimda aslinda biri belki icimi rahatlatacak bir cozum snabilir mi dusuncesindeydim isin asli. Bunlardan biri en mucadele edemedigim zaman aspirator olabilir belki. He bir de belki dediklerin ( yani o kadar da zararli olmadigi konusunda) cidden dogruysa, o acidan da azicik da olsa icim ferahlar.
Eller konusunda ben birseyler yazmistim, ama igrenc aman aman gib birsey degil. Sadece ellere yapisan niktin cocuga yapisiyor vs vs seklinde birseydi. Hani icildikten sonra, cocugu almadan evvel, bu sinen nikotin ve zararli maddeler bulasmasin diye, eller yikanmali, disler fircalanmali, ust degistirilmeli gibi seyler var cozum olarak. Ben de bnlardan bahsettim. :)
Yani bundan sonra yazdiklarinda da hemfikiriz, sadece birimiz icen birimiz icmeyen acisindan yaziyoruz ayni cumleyi :) ama sonucta cumle ayni, kimsenin tercihi kimseyi baglamaz. Ben evine geldigimde sen sigara icsen mesela ( ornek veriyorm) en fazla rica edebilirim ama karisamam. Sen devam edebilirsin, orasi senin evin, sanane desen hakli olursun yani...
Bu arada bu gittigimde cok icmeyeyim diye kuruyemis yiyorum am kilo yapti heralde gibi bir cumle duydum, nasil mutlu oldum anlatamam, belki bu bile birseydir diye dusndum...
Aramizda hicbir yanlis anlasilma yok, basta da yoktu zaten benim acimdan :) burada darilmalar kirilmalar oldu diye temknli yaklasiyorum artik...![]()
Buyusun bebislerimiz sagliklaa![]()
evet canım birimiz içen birimiz içmeyen olarak yorumluyoruz