- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
kızlar bi arkadaşla yaptığım bi konuşmayı paylaşmak istiyorum..şimdi bu arkadaşın bebeği oldu. Ben konuşurken oğlum olacağını söyledim. Bana dedi ki "yine de bağlanma, bana hamile iken anlatmışlardı 6.-7. aylarda enfeksiyon vs. yüzünden çocuğu kaybedebiliyorsun"ben bu yaz bir kayıp yaşadım zaten ve onun üstesinden gelebilmek için, belki hatırlarsınız, her hafta doktora taşındık ultrasonla bakmaya vs. Hormonlardan mıdır bilmem, o kadar canımı sıktı ki bu laf, iyi niyetle uyarmak için de olsa bir anne diğerine bunu yapmamalı bence diye düşündüm..haksız mıyım, fazla mı duygusal davranıyorum acaba
cnm bu yazdıgını okuyunca çok sinirlendimmm

bazı insanların gerçekten tam dayaklık oldugunu düşünüyorum. hafta sonu buna benzer bişey benimde başıma geldi ama ben çok güzel agzının payını verip susturdum. pazar günü eşim ve ailemle dügüne katıldık. tam takı sırasında eşimle konuşurken çok sevdigim bir aile dostumuz var yanıma gelip önce tebrik etti., sonra bebegin ismini emir ata koyuyormuşsun bu ismi çok aradın mıı dediii

ve ben donuk bir ifadeyle afedersin seni arayıp onaylatmayı akıl edemedim haklısın dedim. siz ne olmasını buyuruyorsunuz diye sordum. bu bozuldugumu anlayınca yok canım yanlış anladın bilmem ne. kalbini daha fazla kırmadan kaybol diye azarladım. bi gidişi vardı görmeliydin kıpkırmızı oldu eşim zaten benim genel yapımı bildigi için normal zamanda olsa ayıp ettin diye bana söylenirdi ilkkez aferin bu kez iyi yaptın dedi...
sanki özellikle gidip canını nasıl sıkabilirim diye düşünerek gelmiş gibiydi. dünde annem aradı ona zeynep beni çok kırdı gibi bir sürü söylenmiş. annemede söyledim.. valla gözüme görünmesin hala hırsım geçmiş degil dedim.
heryerde bunlardan varmış demekkiii...