- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
sizin rakamları duydukça aklım şaşıyo arkadaşlar yaa.. bunlar nasıl bi insafsızlık içindeler anlamıyorumm
evet doğru hastane dr. ve ebesi doğum hanesi flan çok önemli ama bunların tam tekmil olduğu
daha uygun fiyatlı hastaneler var! ve bizler kuzu gibi bu duruma karşı çıkmadıkça tabii bu piyasa böle ttutuna gider...
aradığım en lüks hastanelerde bile fiyatlar 4000 tl di siz ne diyosunuz bölee yaaa... bu da macro uçmuşun fiyatıydı yani :))
arkadaşa katılıyorum
çekeceğin sancı yaşayacağın doğm stresii her yerde aynı olucak.. bu kadar paraya yerime doğurmalarını bile istemem :))
tecrübe etmiş biri olarak onun keyfii onun tadıı o anınn sıcaklığıı bambaşkaaa...
İmkanim var ama bende abuksubuk paralari istemelerine aciyorum bence avrupada falan bile bu kadar pahali degildir, bizim devlet hastanelerimiz yeterli kapasitesi , yeni teknoloj, hijyen,konfor ve duzgun bir hasta yaklasimi olsa bu ozel hastaneler boylesi fiyatlar cekemezdi saniyorum.Bana onerdigin hastaneleri dusunecegim cok cok tesekkurler.İnsan cok kotu hikayeler duydugundan secmekte zorlaniyor