2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba arkadaslar ve pembe yanaklı kıraz dudaklı bebısleri.umarım hepınız ıyısınızdır.bır selam vereyım dedım.mınıkkus arkadasım cok sukur atlattın.guzel haberlerınıde duyacagız ınsallh.gecen detaylı ultrason hakkında bılgı almak amaclı doktorlar sıtesıne bakıyordum.orada bırısı bobrekle ılgılı bır soru sormus doktorda erkek bebeklerde bunun gorulebıldıgını haftalar ılerledıkce bunun duzelecegını soylemıs.yanı bebeklerde bu tur anomalıler gorulmekte sonra duzelmekteymıs bebek buyudukce.bu arada bılıyorsun bende rahım anomalısı var.yanı rahımde perde bu tur rahımlerde bobrek anomalısı de gorulur dedıler bana yanı buyuk bobrek gıbı.ama ben baktırmadım.yanı ınsallah saglıklı evlatlarımız olsun ama hıcbırımız organlarımız nasıl gelıstı anne karnında bılemıyoruz gordugunuz uzere down sendromlu degılım.sapasaglam normal zekalı bırıyım.ama ınsallah bebeklerımız cok cok saglıklıdır.hepınıze sevgıler.. anne olmak.."hic"ken "hep" olmakmıs meger...cogalmakmıs durmadan..dunyaya meydan okumakmıs...anne olmak..meger kor ateslerde usumesı,karakıslarda busz kesmesıymıs yuregın..hep "ben"derken,artık,"o" ılla "o" demesıymıs yuregın.....

Kızlar dün bebeğimi 4 boyutluda gördüm maşaallah herşeyi yerli yerinde :))ama yüzünü gizledi sürekli bizden..kızımı görmek cok güzel bir duyguydu :))) bu arada tekmelerimiz başladı bizimde sabah uyutmuyor beni gecede babası geldiğinde kıpır kıpır oluyor babamızda tekmelerini hissetti cok şükür Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşaallah :)) bu arada demstock'a gittim ama cok çeşit bulamadım sadece alttan çıt çıtlı body buldum 7'lisini 13 liraya aldım 4 adette corap aldım :))şimdi mobilya araştırıyorum.

çok şükür keyfimiz yerinde 2 gün önce doktordaydık herşey yolunda siz de ne var ne yok :34:

Biz de iyiyiz teyzesi, tekmeleyip duruyor minnoşum annesini:)))
4lü sonuçlarımız da güzel çıktı...bakalım hepimiz için darısı ayrıntılı ultrasona inşallah...

ask ıkı kısılık derler..kuskusuz ucuncu kısı bozarmıs falan....yok oyle! simdi ben,sen dısında birde bizi biz yapacak biri olsa...araya bir laf soksa biz kavgasını yapsak,sen "baba" dedi ben "anne" dedi diye....

Biz de iyiyiz teyzesi, tekmeleyip duruyor minnoşum annesini:)))
4lü sonuçlarımız da güzel çıktı...bakalım hepimiz için darısı ayrıntılı ultrasona inşallah...

Ne güzel sonuna kadar herşey yolunda gider inşallah.. bizde yaptırdık 4lü sonucunu bekliyoruz :34:
bende hissedemiyodum bebişimi 4-5 gündür çok güzel hissetmeye başladım :32:

Kızlar dün doktora gittiğimde sıramı beklerken bir kadın geldi..Sanırım yeni doğum yapmış kontrol için gelmiş..Kadın otururken,kalkerken hatta yürürken yüzünde bir acı vardı..İçim gitti resmen...

doğumdan sonra sağlıklı ve yeterli sütün gelmesi için şimdiden yapılabilecek birşey var mı acaba?? emzirme sanatı diye bir kitap aldım daha başlamadım ona da bir bakayım ben

bol bol su iç canım özellikle son aylarda kendini günde en az 2.5 litre su içmeye alıştır sütü en çok çoğaltan şey sıvı tüketmek birde doğduktan sonra sütün kalitesini arttırmak için bol sebze protein tüketmen lazım......

doğumdan sonra sağlıklı ve yeterli sütün gelmesi için şimdiden yapılabilecek birşey var mı acaba?? emzirme sanatı diye bir kitap aldım daha başlamadım ona da bir bakayım ben

Desty benim ikinci bebeğim ilkinden tecrübeliyim bu emzirme konusunda
sütü artıran 1. kaliteli beslenmek abartmadan ve nasıl tüketebiliyosan süt, komposto, su, meyve suyu, meyve yani suyu bol olan herşeyi düşünerek
günde toplam 5 litre sıvı tüketebilmek. bol bol dinlenmek uyku çok süt yapıyor. ve başlarda bazı doktorların dediği gibi 2 saatte değil sık sık emzirmek
ne kadar sık sık emzirirsen beyne o kadar çok sinyal gönderip o kadar süt salımını artırıyor sonraları zaten kendin düzene sokarsın ama hemen mamaya başlayıp sütüm az diye endişelenirsen zor. çünkü ne kadar çok mama o kadar az anne sütü alımı ve üretimi demek...

sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor zor takip edebiliyorum
herkes benim gibi heyecanlı anlaşılan ikinci bebeğim olsa bile :)

[sıze=2]
selam kızlarrr burnum boğazım fenalardayım havada çok soğuk :43: [/sıze]

Back
X