herkese selamlarrrrr![]()
uzun zamandır forumu ne okuyabildim ne yazabildim bütün hamişlerin keyfi yerindedir inşallah![]()
bizler iyiyiz canım, senin ve oğluşunun da keyfi yerindedir inşallah:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlarrrrr![]()
uzun zamandır forumu ne okuyabildim ne yazabildim bütün hamişlerin keyfi yerindedir inşallah![]()
günaydın kızlar nasılsınız ya akasyadan habr alan va mı
bizler iyiyiz canım, senin ve oğluşunun da keyfi yerindedir inşallah:)))))
çok şükür keyfimiz yerinde 2 gün önce doktordaydık herşey yolunda siz de ne var ne yok![]()
Biz de iyiyiz teyzesi, tekmeleyip duruyor minnoşum annesini:)))
4lü sonuçlarımız da güzel çıktı...bakalım hepimiz için darısı ayrıntılı ultrasona inşallah...
gunaydın
sımdı bende bunu yazacaktım dun yavrumu gordum emıodu ama cok az
bı gogsumden sut gelmıodu
Dün beni ağlatan din görevlisini şikayet etmiştim. Bugün müftülükten daire başkanı arayıp özür diledi. O kişiyi de uyaracaklarını söyledi. Müftülüğe davet etti hatta, buyrun gelin tanışalım diye. Demek ki hemen ilgilenmişler. İçim soğudu biraz![]()
benim de sutum gelmiordu aralik anneleri okuyorum ordan etkilendim herhalde
doğumdan sonra sağlıklı ve yeterli sütün gelmesi için şimdiden yapılabilecek birşey var mı acaba?? emzirme sanatı diye bir kitap aldım daha başlamadım ona da bir bakayım ben
Ne guzel![]()
cok heyecanlaniyorum boyle okuyunca benimde hissetmeme az kaldi diye dusunuyorum hemen
masallah hisseden annislere, darisida ben gibi hissetmeyenlere.
doğumdan sonra sağlıklı ve yeterli sütün gelmesi için şimdiden yapılabilecek birşey var mı acaba?? emzirme sanatı diye bir kitap aldım daha başlamadım ona da bir bakayım ben