- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
cnm yaa benim kızımın da yüzü gözü hep sivilce gibi isilikle doldu çok fena göz kenarları bile hep kızarık kızarıkBu giydirme işinden ben bunaldım canım artık ya..her gittiğimiz doktor "fazla giydirmeyin" diyordu, annem aynen üşür de üşür diye tutturdu.. Bi iki gün çocuğun burnu tıkandı-tabi hemen "ben demiştim" modu..bu kez tekrar giydirmeye koyulduk bugün de doktordan azarı yedik çünkü isilik oldu çocuğun yüzü gözü.Bizim bebeğin sıcağa hassasiyeti varmış, burnu aksın sıcaklık daha zararlı dedi doktor"Giydirmeyin öyle, ev 30 derece fln olursa da klima açın" dedi en son..Bizde gündüz 25-26 derece kısa kollu body alta çorap(doktorun önerisi) gece 24-25 bazen 23e de düşüyor ben de üste uzun kollu zıbın ve uyku tulumu çözümünü buldum

aynen benim de öyle vücudum çok kötü oldu özellikle bacaklarım üst baldırlarım sallanıyo çok çirkin ve daha 10 kilo fazlam var ayrıca da benim sadece bacaklarım çatlamıştı, bide bacaklarımdaki çatlaklarla 10 kat daha iğrenç gözüküyorum , bu çatlaklar için bişey varmı bi çözüm?aa sen şimdiden başladın mı spora, beraber başlayacaktık hani
hamilelikte de hareket edememiştim ben önce düşecek korkusu sonra mide bulantıları derken 10 aydır spor mpor yok,pelteye döndüm ben..bacağımın bir tarafına vuruyorum diğer tarafı sallanıyor jöle gibiii
![]()
ahh canımm ozaman sende yavaş yavaş başlıcaksın spora bak anca toplarız ben toplayamıyorum popoyuu meselaa..ayy ben hareket ettimde ne olduu totomun büyümesine engel olmadımkiifotolarda bende öleyim şimdi baktığın zaman yine çok kilom yokk ama hiç bişeyim olmuyoo sinir bozucuu hırs yapıcaz keep bunun başka yolu yok....
canım seninde cuman hayırlı olsunn canım bebeğin emdikçe göğsünü boşalttıkça sütün iniyo sancı oyüzdendir iğne batması gibi oluyo dimi ama başka bişi olmasına karşı belki doktorunla konuşabilirsin...
cnm o emzirdikten sonraki iğne batmaları bende de oluyo ve ben de senin gibi düşünüyorum tekrar süt aşağı dolmaya başladıkça oluyo o batışmalar bencede
ayyy maşallah ay parçası yaa çok tatlıEki Görüntüle 749312 Eki Görüntüle 749313 çirkin kızımm aslında daha güzel fotoları var teteleri ama makinadaki resimleri atmıyo niyeyese küçültmem gerekiyoo

benim de senin gibi ve artık ped koymuyorum çünkü ped dikişlerimi acıtıyo ve pişik oldum iyice , keşke tamamen kesilse de rahatlasak 19 gün oldu bugün.kızlar birşey soracağım, sorması ayıp sizin kanamalar ne durumda?
benim ilk bir hafta oldu sonra çook azaldı hani damla damla ve kahverengi akıntı şekline döndü normal ped bile koymuyorum günlük ped yetiyor ama illaki hergün var.Hala kesilmedi kaç gün oldu:44: