2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba kızlar ben geldim kızım ve ben
Temmuz annesi olduk iimi :P -Ama ben genede burda takılırım canım :)
40+3 Olarak 02.07.2013 11:10 da güzelller güzeli Rabia'mı kucağıma aldım
3.600gr 51 cm Suni Sancıyla Normal doğum gerçekleştirdim Allahım Kalanlarıda bir avazda kurtarsın !
Buda meleğimiz Manşallah diyin kızımaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
$Fotoğraf-0001.webp

Off hanımlar sezeryan doğumun 2. günü ayağa kalkmak zorunda kaldım. Bakanım olmadığı gibi gelende ya öğlen kahvaltıya ya akşam yemeğe geliyor. Doğum sıkıntılarına, bebekli düzene alışmaya çalışırken bi taraftanda çamaşır, bulaşık, ütü, yemek, gelen giden hepsi bana bakıyor. Evde annem var ama o engelli olduğu için ancak kendi kendine yetiyor. Gelen misafir annemle oturuyor ben yemek hazırlıyorum. Onlar gidince annem ''sen lohusa kadınsın kendini zormala girip yapsınlar'' diyor. Sonra da gelen misafirin yanında kızım kahvaltı hazırla, yemek hazırla, onu da ısıt, bunu da doğra'' diye emirler veriyor.
Kimse de tokuz demiyor ki bacım '' zahmet etme biz eve gidince yeriz'' diyorlar. Bu cümlenin açılımı ''açız ama bizi doyur diyemiyoruz artık sen anla'' oluyor. Bazılarıda akşama doğru geliyor otur otur akşam olmuş mecbur yemek yenecek. Tabi sadece ben mutfaktayım. Oturdukları yerden bağırıyolar '' naserdo gel otur yorma kendini!'' iyide siz oturuyosunuz ben de otursam yemeği kim hazırlayacak?Bugün gelen olursa yemin ederim hastayım diyip gidip yatıcam. Bu ne yaa... Sİz de benim gibi misiniz yoksa bi bakanınız var mı?

Off hanımlar sezeryan doğumun 2. günü ayağa kalkmak zorunda kaldım. Bakanım olmadığı gibi gelende ya öğlen kahvaltıya ya akşam yemeğe geliyor. Doğum sıkıntılarına, bebekli düzene alışmaya çalışırken bi taraftanda çamaşır, bulaşık, ütü, yemek, gelen giden hepsi bana bakıyor. Evde annem var ama o engelli olduğu için ancak kendi kendine yetiyor. Gelen misafir annemle oturuyor ben yemek hazırlıyorum. Onlar gidince annem ''sen lohusa kadınsın kendini zormala girip yapsınlar'' diyor. Sonra da gelen misafirin yanında kızım kahvaltı hazırla, yemek hazırla, onu da ısıt, bunu da doğra'' diye emirler veriyor.
Kimse de tokuz demiyor ki bacım '' zahmet etme biz eve gidince yeriz'' diyorlar. Bu cümlenin açılımı ''açız ama bizi doyur diyemiyoruz artık sen anla'' oluyor. Bazılarıda akşama doğru geliyor otur otur akşam olmuş mecbur yemek yenecek. Tabi sadece ben mutfaktayım. Oturdukları yerden bağırıyolar '' naserdo gel otur yorma kendini!'' iyide siz oturuyosunuz ben de otursam yemeği kim hazırlayacak?Bugün gelen olursa yemin ederim hastayım diyip gidip yatıcam. Bu ne yaa... Sİz de benim gibi misiniz yoksa bi bakanınız var mı?

Yuuhhh diyorum ne anlayışız insanlarmış. Daha 1 haftan bile olmamış ki yemekler falan. Ben kafayı yerdim walla. Bizimde misafirimiz geldi 1 hafta sonra saolsunlar mutfaga girdiler bulaşıkları yıkadılar sofrayı hazırladılar ben oturdum hiç bişey yapmadım :D Allah yardımcın olsun. Bence annenle konuş sen diyemesende annen desin misafirlere kızım daha lohusa ev sizin bişeyler hazırlayın yiyelim gibilerinden :34:

Yuuhhh diyorum ne anlayışız insanlarmış. Daha 1 haftan bile olmamış ki yemekler falan. Ben kafayı yerdim walla. Bizimde misafirimiz geldi 1 hafta sonra saolsunlar mutfaga girdiler bulaşıkları yıkadılar sofrayı hazırladılar ben oturdum hiç bişey yapmadım :D Allah yardımcın olsun. Bence annenle konuş sen diyemesende annen desin misafirlere kızım daha lohusa ev sizin bişeyler hazırlayın yiyelim gibilerinden :34:

Nerdee annemde ayrı alem. bana kızım aman kendini yorma der. Misafir geldi mi lafa hemen ''aç mısınız kızım bişeyler hazırlasın'' diye başlar.. O değil misafirlerimde sağolsunlar yiyip içip giderken '' aman kendini yorma şimdi değilse sonra acısı çıkar. Biz gidince yat uyu dinlen'' diyorlar. Çok düşünceliler sağolsunlar:19:

slm millet nasılsınız bakalım bugün. biz herzamanki gibi sabahtan pörtledik şimdi uyuyoruz. kızlar bebişlerinizi nasıl seviyorsunuz merak ettim. ben tosbam diyorum :1: benden duyan herkesde öyle diyor artık

annemin üzerine cisimi yaptim, sacina da bir güzel kustum artik rahat rahat uyuyabilirim :1::1::1:
Eki Görüntüle 749629
:33::33::33::33:
esraa maşallah oğluna yerim ben onun poposunuuuuu..bu senin oğlanla benim oğlan gizlice anlaşmışlar bence saçları dikerek işe başladılar. Sabaha karşı işedi bnmki bütün yatak battı, sonra iki kere kustu saçıma, üstüme ve kendi üstüne yine üst baş değişti. Sabah bir kere daha beline kadar işemiş değişti tam yatırdım yarım saat geçemedi yine kalktı bir kucağıma aldım ki bütün yatak üstü başı çiş:37:

Kizlar cildirmak uzereyim oglum 3 saattir uyanik her yarim saatte birde memede.on dakika uyuyor tekrar uyaniyr.gereksiz emdigi icin bide fazla sutu de cikariyor.offfffff
muhtemelen gazı var onu geçirmek için emiyor ya da uzun süre uykuya geçemediği için uykuya dalmakta zorlanıyor..gazını çıkarmaya çalış canım bakalım işe yarayacak mı..kolay gelsin

kızlar mastit nedir ya acaba ben de mi mastit oldum :26:
benzer şikayetler bende de var çünkü
sağ göğsümde sert ve büyük bir kitle var sanki
ve emzirirken de sonrasında da felaket acıyor ağlatıyor resmen
bıçak saplanıyor sanki içine içine
diğer göğsüm kadar süt de olmuyor onda
doktora gitsem mi napsam :26:

maşallah :nazar:maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok yakışıklıymış oğlun.. allah nazardan saklasın.. ne güzel gözleri var.. senin göz renginmi babasının mı.. ay benim oğlanı gören diyorki babasının fotokopisini mi çektin.. :1::1: hakkatende öyle hiç bana benzemiyor.. sanki eşimi küçültmüşlerde bana bakıyor gibi :9:
sağol teyzesi :) benim bal rengi, eşimin ela bebişin şimdilik mavi ama değişir herhalde koyu mavi çünkü:emir_bebek:sen resim koydun mu kaçımışım ben,koysana paşayı sevelim bizde:16:

kızlar bişe sorcam en hızlı cevabı burdan alıcam biliorum:) nette araştırdım bulamadım

dvit kullanmaya başladıktan sonra bebişlerinizin renginde bi esmerlikfarkettinizmi? benim oğlan d vit kullandıktan sonna sanki esmerleşti

bide doğduğundan beri sanki saçları seyrekleşti gibi gelio bana ?
dvit esmerleştirmiyor cnm o büyük ihtimalle sarılıktan veya pigment değişiminden açılır sonra yine merak etme..bizim üçüncü gün esmerleşti şimdi gün gün açılıp koyulaşıyor ama hala yüzü kolları ve bacaklarından iki üç ton koyu:1: beyaz bebeklerde normal bir durum o...ama d vitin kabızı desteklediği bir gerçek o yğzden kakasında zorlandığı günlerde atlayıveriyorum dviti:34:

iki gündür sarı su gibi yapıyo resmen
öncesinde içinde tanecikler fln vardı
farklı yani o yüzden tedirgin oldum
canım o bebeğin normal kakası, o tanecikler bebeğin sütü tam sindiremediğini gösteriyor, bizim yediklerimizle fln alakalı imiş. Bugünlerde daha iyi sindirmiş demekki:nazar:

slm millet nasılsınız bakalım bugün. biz herzamanki gibi sabahtan pörtledik şimdi uyuyoruz. kızlar bebişlerinizi nasıl seviyorsunuz merak ettim. ben tosbam diyorum :1: benden duyan herkesde öyle diyor artık
ben oğlumu kuzum diye seviyorum hep, o zuzum, kuzumu, kuzuku diye çeşitleniyor:16:

cnm ne yapıyorsun sen:20:, vallahi çok sabırlıymışsın..ben misafirleri hep annem varken kabul ettim(bütün işi annem yaptı ben sadece bebekle ilgilendim). Annem olmadığında da "bebeği doktora götüreceğiz ya da biraz hasta" deyiverdim..O halde kimse ile uğraşamazdım valla çünkü dediğin gibi insanlar hiç halden anlamıyor ama lohusanın yemekli misafir kabul ettiğini de hiç duymadım:37: yetişemiyorsan öyle deyiver cnm ya da geldiklerinde bebiş ile ilgilen diğer odada, şöyle bir yanlarına uğra geri git anlasınlar..o ne öyle canım aaa:47:

Son düzenleme:
ayy şu misafirlere bazen bende sinir oluyorum. tam akşam yemek saatinde geli,yorlar. yemek hazırlıyorum sonra aman sen kendini yorma demezler mi? gerçi oda bişeymi ben doğum sancısı çekerken doğumumdan 4 saat once kadar kv ve kpye yemek hazırladım :)

kızlar ya bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kısa kollu falan giydirmeye başladınızmı üşürlermi acaba. benimki salı günü 1 aylık olacak.
ya bide hamileyken zaman bu kadar hızlı geçmemişti ya şimdi bakıyorumda doğum yapalı 1 ay olmuş ne çabuk yaa :))

kızlar mastit nedir ya acaba ben de mi mastit oldum :26:
benzer şikayetler bende de var çünkü
sağ göğsümde sert ve büyük bir kitle var sanki
ve emzirirken de sonrasında da felaket acıyor ağlatıyor resmen
bıçak saplanıyor sanki içine içine
diğer göğsüm kadar süt de olmuyor onda
doktora gitsem mi napsam :26:

Cnm bnmde sol gogsumde kitle ve agri olmustu...sagiyordum yine olusuyordu o sertlik. Snra ates ve titreme oldu,vucudum cok halszlesti.doktra gittim mastit cikti. Ama sakin ihmal etme mastitin ilerlemisi apse oluyor.o zmn bebegi sutten kesiyorlarmis.bnde ultrasona girip apse olmadigini ogrenene kdr cok korktm.Allahtan deglmis.dikkatet kndine ;)

Back
X