- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
Tam anlamadım beraber duş mu yapmış olucaz :44: birde bizim duş tam ayarlanmıyor bi soğuk bi sıcak akıyor ya panik olursam elimden kayıp düşürürsem![]()
canım bebegi zaten direk suyun altına tutmamalısın, suyun ısısı degişebilir birdenbire.
sen önce bir kovaya suyunu ayarla, ondan sonra küvetine yatır bebegi yıka,yıkarken zaten yardıma ihtiyac olmuyor..
durularkende kısa bir şort giy bebegin poposunu kendi bacaklarına dayayarak tut, hem bebegi hemde bacaklarını yıkamış olursun

Kizlar bebislerinize dikkat edin geceleri gerekirse saati kurun arada bir kalkip kontrol edin veya hemen yataginizin yanin da yatirin.. Benim yatakla oglumun yatagi bitisik hemen yanim da yatiyor gece emzirdim yatirdim bende hemen tekrardan uyudum bir süre sonra bogulma sesleri gibi sesler duydum hemen panikle kalkip ogluma baktimki elleri havada cocuk kipkirmizi olmus bildiginiz nefes alamiyor kucagima aldim ters cevirip sirtina vur birkac defa salladim falan derken normale döndü ufacik bedeniyle kucagimda o hali aklim cikacakti resmen, bir yandan sirtina falan vuruyorum diger yandan panikle titreyerek esimi cagiriyorum oturdum agladim bir müddet kucagim da o hali hic gitmiyor gözümün önünden
tahminimce emzirdikten sonra sütün bi kismini yutmamis agzinda bekletmis artik basini saga sola kendisi cevire bildigi icin ben yan yatirdigim halde yüzü yukari gelicek sekilde dönmüs süt bogazina kacmis sanirim.. Uykum da ikide bir sicrayip ogluma bakip uyudum nasil korktumsa artik
Uyanamasam ne olurdu diye düsünmek bile istemiyorum annesi kurban olsun ona
cnm çok geçmiş olsun , aynısını bende yaşadım ve sürekli gözüm üzerinde