Ahh kızlar herkezin bir sorunu var biri biter biri başlar herkezdede hemen hemen aynı şeyler.geçen pazar bende küstüm eşime bişey rica ettim dışarı çıkıcam dedi ama o an oğlumu zor zaptediyordum yani ihtiyacım vardı ona neyse iyi tamam dedim aldım oğlumu çıktım sonra naptım hiç konuşmadım tek kelime bile eve geldipinde dahi bazen evde olmadım bende onu görmezden geldim baktı olmuyo pervane olmaya başladı daha bugün konuşuyorum .bağırıp çağırsam neki anlamıcaktı erkekler bizden çok farklılar konuşmayla olmuyor bağırıp çağırsam oğluma yazık kimse kusura bakmasın kimseye müdanam yok bağırsaydım haksız olucaktım oplum üzülücekti.kadın olmakta böyle bişey işte bizde erkek evlat yetiştiricez inşallah rabbim nasip eder ince ruhlu erkekler olurlar😉kayınvalide olaylarını hiç bilmem aylarca gelmez gitmesek aramaz gidincede güler yüz gösterir yedirir içirir kalkarız.bi kocam var idare etmem gereken şükür ki.erkekler çocuktan farksız kızlar cidden kabullenmekle alakalı sığ düşünürler.en güzeli inanın onları yok saymak o zaman anlıyorlar ancak.rabbim herkezin yuvasına huzur versin helede melek olan evlere.gelir geçer hepsi biz iyi olalımda insanın çoğu zaman kendinden başka dostu olmuyor biz iyi olmazsak kimsede iyi olmuyor.ayy gece gece bende döktüm içimi. Arada dert gecesi yapalım😜