2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ahh kızlar herkezin bir sorunu var biri biter biri başlar herkezdede hemen hemen aynı şeyler.geçen pazar bende küstüm eşime bişey rica ettim dışarı çıkıcam dedi ama o an oğlumu zor zaptediyordum yani ihtiyacım vardı ona neyse iyi tamam dedim aldım oğlumu çıktım sonra naptım hiç konuşmadım tek kelime bile eve geldipinde dahi bazen evde olmadım bende onu görmezden geldim baktı olmuyo pervane olmaya başladı daha bugün konuşuyorum .bağırıp çağırsam neki anlamıcaktı erkekler bizden çok farklılar konuşmayla olmuyor bağırıp çağırsam oğluma yazık kimse kusura bakmasın kimseye müdanam yok bağırsaydım haksız olucaktım oplum üzülücekti.kadın olmakta böyle bişey işte bizde erkek evlat yetiştiricez inşallah rabbim nasip eder ince ruhlu erkekler olurlar😉kayınvalide olaylarını hiç bilmem aylarca gelmez gitmesek aramaz gidincede güler yüz gösterir yedirir içirir kalkarız.bi kocam var idare etmem gereken şükür ki.erkekler çocuktan farksız kızlar cidden kabullenmekle alakalı sığ düşünürler.en güzeli inanın onları yok saymak o zaman anlıyorlar ancak.rabbim herkezin yuvasına huzur versin helede melek olan evlere.gelir geçer hepsi biz iyi olalımda insanın çoğu zaman kendinden başka dostu olmuyor biz iyi olmazsak kimsede iyi olmuyor.ayy gece gece bende döktüm içimi. Arada dert gecesi yapalım😜

Şimdi de hiçbirşey olmamış gibi yanaşıyor. Ama benim hala moralim bozuk. Konuşmak gelmiyor içimden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim tartismalarimiz ve cocuklarin aglamalari devam ediyor.iyi degilim,sinirden agri bobreklerime vurdu.esim git annene istiyorsan diyor ama istemeye istemeye.Su an esimle bir arada durmak istemiyorum.herkes kendi yoluna gidecek,annem evine esim ise,Ben bu sinirle evde kalicam iki cocukla.onlara da bagiricam belki.allahim dogru yolu goster lakin dayanamiyorum artik.esim kapiyi cekti gitti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim tartismalarimiz ve cocuklarin aglamalari devam ediyor.iyi degilim,sinirden agri bobreklerime vurdu.esim git annene istiyorsan diyor ama istemeye istemeye.Su an esimle bir arada durmak istemiyorum.herkes kendi yoluna gidecek,annem evine esim ise,Ben bu sinirle evde kalicam iki cocukla.onlara da bagiricam belki.allahim dogru yolu goster lakin dayanamiyorum artik.esim kapiyi cekti gitti.

Bence annene git. Bırak çocukları birkaç saatliğine. Biraz çık tek başına kafa dinle. Ben oğlumu bıraktım anneme bugün, birazdan yürüyüşe çıkacağım takıp kulaklıkları. Yoksa kendime zarar vereceğim. Yalnız değilsin bunu sakın unutma. Geçecek elbet bu günler de!

Geç gördüm canım ama inşallah annenlw gitmişsindir yanlız kalmamış olursun bence

Bence annene git. Bırak çocukları birkaç saatliğine. Biraz çık tek başına kafa dinle. Ben oğlumu bıraktım anneme bugün, birazdan yürüyüşe çıkacağım takıp kulaklıkları. Yoksa kendime zarar vereceğim. Yalnız değilsin bunu sakın unutma. Geçecek elbet bu günler de!

Geç gördüm canım ama inşallah annenlw gitmişsindir yanlız kalmamış olursun bence

Anneme geldim.esimle dargin ayrildik.gitme dedi ama Ben onunla kalmak istemedim.cuma gunu cocuklari doktora goturecektik o zamana kadar kalicaktim ama esim carsamba gelip alirim seni dedi.inat ediyor hastane anneme daha yakın olmasına rağmen dediği olsun diye uğraşıyor.ama benim tanıdığım adam çarşamba gelemez.usenir.kafamı dinlemem lazim yoksa cildiricam.iki gün iki gundur,ben bu geceye dahi raziydim.

Hepinize teşekkür ederim bu arada.üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yasiyoruz ama o kadar saçma ki hepsi.sebepsizce anlamsız tartışmalar oluyor.ufacık şeylerden nerelere gidiliyor.keşke hiç olmasa.ben bu adamı nasil sevdim bilmiyorum.ne isim var bu adamla bilmiyorum.bugünlere nasil geldik onu da bilmiyorum.allah sonumuzu hayretsin.

Canlarim siz kaç yıllık evlisiniz. Divasanica ve nefisebrk. Ilk yıllarda evliliğe alışamamis üstüne birde bebek sorumlulugu eklenince çağırindan çıkmış olabilir olaylar. Tavsiyem esinizle tartışma yoluna gitmeyin tavır alın ve bunu akillanana kadar da devam ettirin. Ayrıca esiniz ve aileniz arasında da kalmayın derim tercih yapmak zorunda değilsiniz sizin bir eviniz aileniz ve çocuklarınız var esiniz her kizdiginda sizi birakabilecegi bir yer olduğunu dusunmesin adam olsun bu hayatın yükünün ikinizin omzunda olduğunun farkına varsın derim. Bence eslerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz bu soğukluk ve mesafe, yorgunluk ve tukenmisligin getirdiği geçici bir durum hayatı bırakmayın çocuklar büyüdügunde siz yine o hayat arkadaşınızla yalnız kalacaksınız. Öpüyorum canlar umarım yanlış anlasilmam.

Son düzenleme:
Canlarim siz kaç yıllık evlisiniz. Divasanica ve nefisebrk. Ilk yıllarda evliliğe alışamamis üstüne birde bebek sorumlulugu eklenince çağırindan çıkmış olabilir olaylar. Tavsiyem esinizle tartışma yoluna gitmeyin tavır alın ve bunu akillanana kadar da devam ettirin. Ayrıca esiniz ve aileniz arasında da kalmayın derim tercih yapmak zorunda değilsiniz sizin bir eviniz aileniz ve çocuklarınız var esiniz her kizdiginda sizi birakabilecegi bir yer olduğunu dusunmesin adam olsun bu hayatın yükünün ikinizin omzunda olduğunun farkına varsın derim. Bence eslerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz bu soğukluk ve mesafe, yorgunluk ve tukenmisligin getirdiği geçici bir durum hayatı bırakmayın çocuklar büyüdügunde siz yine o hayat arkadaşınızla yalnız kalacaksınız. Öpüyorum canlar umarım yanlış anlasilmam.

3 senedir evliyim. 10 senedir birlikteyiz. Üniversite hayatımızbir arada geçti.

Bizde genelde o gitmeye kalkar. Birkaç kez bu konuda sağlam trip atınca vazgeçti artık. Ama bazen uzaklaşmak iyi geliyor. Dün sakin bir şekilde herşeyi konuştuk. Ne kendi annenle ne de onun annesiyle artık samimi olmak istemediğimi söyledim. Bizim tüm işlerimize benim annem karar veriyormuş, bizim adımıza plan yapıyormuş. Tamsm haklı olduğu noktalar var ama kendi ailesinin yaptığı şeyleri göremiyor. Ben de çareyi iki taraftan da uzaklaşmakta buldum. Kendi ruh sağlığım için bunu yapmalıyım yoksa hem psikolojim hem de yuvan bozulacak. Yine de içimde birşeyler söndü. Umarım zaman ilacı olur. Keyfim ve hevesim hiç yok.

Çocuk konusunda erken davranmışız. Zaten istiyorduk ama büyüklerin gazına da geldik. Bunların olacağını bilsem birkaç yıl daha beklerdim.

Ben de 3senelik evliyim 7 senedir beraberiz.benim de annemin herşeye karistigini,çocuklara baktı diye karışma hakkı olmadığını söylüyor esim. Annemin karıştığı noktalar var ama asil sorun annemin eşimi sevmemesi. Annemi istemiyorsan bana kim yardim edecek diyorum ailesi hiç yardim etmedi cok anlayissizlar.benim istediklerimi yaptığı icin arkasını dönmüş ailesi ondan yardim etmiyorlarmis.tembelliğin adı sirt dönmek oldu. aramız su an cok kotu.ayrılmayı düşündüğünü artik dayanamadigini söyledi. Ne olacak bilmiyorum,garip bir şekilde çok rahatım.

Büyüklerin doldurusuna biz de geldik.ama bizi ikiz olması bitirdi.ikiz olmasa ben bu kadar perişan olacağımı düşünmüyorum.bu kadar anneme ihtiyacım olacağını da düşünmüyorum.geçirdiğimiz zorlukların maddi manevi,o da farkında.ama annen gitsin artik çocuklara bakmasın bize karışmasın diyor.ben annemin yanında görünmekle birlikte aslında burda da değilim.bugun evlilik yildonumumuz.yanında olmamama cok icerlemis.nikahimiz 23uydu dugun bugundu ve zaten yıldönümü kutlaması yapmıştık.diva,ne kadar ortak noktamız var farkında misin.hicbirsey yapmadan oyle salak salak durasim var.allahtan cocuklar kendi kendine oynuyor ugrastirmiyorlar.

Ben de 3senelik evliyim 7 senedir beraberiz.benim de annemin herşeye karistigini,çocuklara baktı diye karışma hakkı olmadığını söylüyor esim. Annemin karıştığı noktalar var ama asil sorun annemin eşimi sevmemesi. Annemi istemiyorsan bana kim yardim edecek diyorum ailesi hiç yardim etmedi cok anlayissizlar.benim istediklerimi yaptığı icin arkasını dönmüş ailesi ondan yardim etmiyorlarmis.tembelliğin adı sirt dönmek oldu. aramız su an cok kotu.ayrılmayı düşündüğünü artik dayanamadigini söyledi. Ne olacak bilmiyorum,garip bir şekilde çok rahatım.

Büyüklerin doldurusuna biz de geldik.ama bizi ikiz olması bitirdi.ikiz olmasa ben bu kadar perişan olacağımı düşünmüyorum.bu kadar anneme ihtiyacım olacağını da düşünmüyorum.geçirdiğimiz zorlukların maddi manevi,o da farkında.ama annen gitsin artik çocuklara bakmasın bize karışmasın diyor.ben annemin yanında görünmekle birlikte aslında burda da değilim.bugun evlilik yildonumumuz.yanında olmamama cok icerlemis.nikahimiz 23uydu dugun bugundu ve zaten yıldönümü kutlaması yapmıştık.diva,ne kadar ortak noktamız var farkında misin.hicbirsey yapmadan oyle salak salak durasim var.allahtan cocuklar kendi kendine oynuyor ugrastirmiyorlar.

Evet hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Şimdi de abur cubur yemem ve kahve içmem olay oldu. Trip attı, aldı oğlumu da gitti anasına. Umrumda bile değil. O derece bıktım. Evlendiğimiz günden beri aynı dert.

Bu arada bugün doktora götürdüm oğlumu. Gaviscon ve debridat verdi. 1 hafta sonra çağırdı. Sanırım alerjisi var. Bu ilaçlar işe yaramazsa test yaptıracak galiba.

Allahım bu zor günleri atlatmamız için bize sabır versin. Evde dünyanın işi var ama ben yerimden kalkacak gücü bulamıyorum kendimde.

Evet hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Şimdi de abur cubur yemem ve kahve içmem olay oldu. Trip attı, aldı oğlumu da gitti anasına. Umrumda bile değil. O derece bıktım. Evlendiğimiz günden beri aynı dert.

Bu arada bugün doktora götürdüm oğlumu. Gaviscon ve debridat verdi. 1 hafta sonra çağırdı. Sanırım alerjisi var. Bu ilaçlar işe yaramazsa test yaptıracak galiba.

Allahım bu zor günleri atlatmamız için bize sabır versin. Evde dünyanın işi var ama ben yerimden kalkacak gücü bulamıyorum kendimde.

Gecmis olsun canim inşallah alerji değildir ben hala ne yedirecegimi bilemiyorum,bir de yemek derdi var.

Keşke benim esim de alıp cocuklari gitse beni çektirmese.aileymisiz ayrı gayri gidilmezmis.gerçi haftalardır gitmiyorum ben.yediklerine niye karıştı anlamadım?

Gecmis olsun canim inşallah alerji değildir ben hala ne yedirecegimi bilemiyorum,bir de yemek derdi var.

Keşke benim esim de alıp cocuklari gitse beni çektirmese.aileymisiz ayrı gayri gidilmezmis.gerçi haftalardır gitmiyorum ben.yediklerine niye karıştı anlamadım?

Teşekkür ederim. Çocuğun şu uykuları düzelsin de hergün sebze yediririm artık ne yapayım.

Kilolu olmamdan rahatsız. Çok sağlıksızmışım. Kahve içmemem gerekirmiş vs vs. O kahveyle ayakta durduğumu bilmiyor tabii.

Teşekkür ederim. Çocuğun şu uykuları düzelsin de hergün sebze yediririm artık ne yapayım.

Kilolu olmamdan rahatsız. Çok sağlıksızmışım. Kahve içmemem gerekirmiş vs vs. O kahveyle ayakta durduğumu bilmiyor tabii.

Canım sen aslında bayagi dikkatli besleniyorsun ne kadar kilo verdin bence bırakma kendini ben spor yaparak neredeyse eski halime döndüm 2 kg kalmış ama pek umrumda degil eski kıyafetleri sigabiliyorum

Canım senin problemin ev işleri mi uykularını mi çok problem ediyorsun bak ne güzel kendileri oynuyormus bizimki sürekli ağlama modunda halinden hep şikayetçi ama bosveriyorum ne yapayım sende takma.
Peki annenle biraz mesefa koysan mesela eşinle konuş çocukların bakımında destek olsun sende annene ihtiyaç duymazsin böylece annen ve esin de daha seyrek görüşür.

Canım sen aslında bayagi dikkatli besleniyorsun ne kadar kilo verdin bence bırakma kendini ben spor yaparak neredeyse eski halime döndüm 2 kg kalmış ama pek umrumda degil eski kıyafetleri sigabiliyorum

Verdiğim 4,5 kilo. Vermem gereken 20 kilo daha var. Hevesimin gelmesini bekliyorum. Şimdi hiçbirşey yapmak istemiyorum. :(

Verdiğim 4,5 kilo. Vermem gereken 20 kilo daha var. Hevesimin gelmesini bekliyorum. Şimdi hiçbirşey yapmak istemiyorum. :(

Ne kadar zaman dir verdin canım ben 6 ayda 6 kg verdim :(

Ne kadar zaman dir verdin canım ben 6 ayda 6 kg verdim :(

4 ayda verdim o kiloyu. Zaten son 1 aydır aynı kilodayım. Şimdi aldım gerçi 2 günde yiyip yiyip patladığım için.

Canım senin problemin ev işleri mi uykularını mi çok problem ediyorsun bak ne güzel kendileri oynuyormus bizimki sürekli ağlama modunda halinden hep şikayetçi ama bosveriyorum ne yapayım sende takma.
Peki annenle biraz mesefa koysan mesela eşinle konuş çocukların bakımında destek olsun sende annene ihtiyaç duymazsin böylece annen ve esin de daha seyrek görüşür.

Ev işleri umrumda değil pek,cok dagiliyordu butun cekmecelerin kulplarını soktuk simdi o kadar dağılmıyor.evet canim gece uykuları oturmuyor ben cok sabırsız tahammülsüz bir insanım gece yatamadim mi nevrim dönüyor. Bir de iki çocukla butun güm evde daraliyorum tek olsa cikabilirdim ama simdi ikisi de arabada durmuyor inmek istiyorlar parkta ikisine yetemem.

Esim annem yokken yardim ediyor.gece kalkıyor,birini yediriyor,omerin altını da kimi zaman açıyor.ama annem gelince adama birşeyler oluyor cocuklari kucağına dahi almıyor.iki saniye çocuğu tut diyorum niye tutucam diyor.bu tip ufak şeyler büyüyor büyüyor feci tartışmalar cikiyor.simdi aramız iyi gibi.aradı konuştuk.faturayı yatirmayi unutmuş karanlıkta iftar yaptı bir başına oturuyor.para sıkıntısı da var kızlar,kirayı zor ödüyoruz.doktor masrafimiz cok.omerin orta kulak iltihabı kızımın da alerjisi icin kendi doktorumuz bizi tatmin etmediği icin bu cuma baska bir doktora gidicez.

Kısaca maddi manevi dardayiz biraz.

29 haziran da kızımın doktor kontrolü vardı 1 yasımıza girdik :17: 10kg 800gr kilomuz 78cm boyumuz hersey normalmiş :16: bu arada derin elif in doğumgünü partisi süperdi :) babası 1 yaş şeklinde ayıcıklı muhteşem bir pasta yaptırmış akrabalarımız ve dostlarımızla 1 yaş konseptli muhteşem bir parti yaptık :) ramazana denk geldiği için doğumgünümüzü 2 gün erkene çektik prensesim çok tatlı oldu maşallah.beslenmeye gelince artık hersey serbest süt içmeye başlayacağız biz anne sütü almaaya da devam ediyoruz bu arada multivitamin vermeye gerek görmedi doktor ferrumu da kesiyoruz d vite 15 ay olana kadar devam edeceğiz

Arkadaşlar oğluma artık hiç birşey yediremiyorum sadece öğlende yarım muz yiyiyor sadece emmek istiyor sütümde çok yok doyuyomu bilmiyorum hiç ne yedirsem değişik ne yapabilirim ana öğün.patatesli sulu köfte yaptım kabak yemeği yaptım yemiyo bugünde şehriye çorbası yaptım onuda yemedi herşeyi yiyen çocuk ağzında tutuyor yarım saat zorlarsam tükürüyor şaştım kaldım kahvaltı dahi yapmıyor.sizde durumlar nasıl.

Back
X