2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

benimde içime erkek doguyor...ama hep hayırlısını ve saglıklısını diliyorum tabiki...geçen gittigimle arasında çoook fark vardı küçük insanım benim ^büyümüş maşallah melegime...hadi bakalım netleşsinde ona göre ciciler alalımmm :) hayırlısı olsun şimdiden ikili test sonucun çıkmışmıydı bu arada biz cumayı bekliyoruz üçlüyü yaptırmakta gerekiyor mu

Cok uzuldum ya insallah iyi ol sanki benden dunden bugune iyiyim evet bulantim var agzimin tadi kotu ama peynir salatalik sekerli su gecinip gidiyorum seni o kadar iyi anliuorumki hayattan zevk alamaz hale geliyosun ama sana bisey diyimmi bu kadar bulaniyoruz ya biz sanirim bizim kizimiz olacak :)))) demedi deme )

bende ögrenirim diye düşünüyordum ama göstermedi inşallah bi daha ki kontrole :) sonuçlarımız iyi çıksında şimdiki düşüncemiz o inşallahh

inş hadi hayırlısı... benim kontrolüm haftaya pazartesi daha biz test yaptırmadık gittiğimde yapacak galiba doktor bişi de demedi bir aydan beri bebişimi görmedim özledim nasıl olduğunu merak ediyorum bir ay geçti bir hafta daha geçer mi bilemiyorum..

geçer geçerrrr iyi olsunlarda onlar bak gör bi bakmışız mart ayı gelmiş :) özlüyorum bende randevu günlerini beklerken ...şimdiden nasıl güldürdü beni...Allahım korusun meleklerimizi....

kızlar merhaba birkaç gündür giremedim nete..sabah okula gidiyorum öğleden sonra usta geliyo eve yoruldum bu aralar..neyse toplantı tarihini öğrendim 13 eylülde randevu aldım doktordan..o zaman 13+1 olcaz inşş teyzelerrii

selam arkadaşlar.bazı arkadaşlar bulantılarının cokluğundan bahsetmiş.bende de vardı. ole kusma olmadı ama koku hassassiyetim vardı.bazı kokuları duyunca içim bulanıyodu.6. hafatada başladı şuan biraz azaldı.inşallah sizinkilerde zamanla azalır ve kaybolur.ama hala domates ve tavuk eti yiyemiyorum.
birde çanakkale de oturan var mı?

kızlar merhaba ,kasıklarınızda ağrı oluyor mu. sol kasığım bugün tüm ağrıdı.antibiyotik kullanıyorum bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.

benim de ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo canım, özellikle de gece uyurken sağ kasığıma kramp girer gibi oluyo ama yatış şeklimi değiştirince geçiyo hemen, doktora sorduğumda bebek büyüyo ondandır dedi. antibiyotiği ne için kullanıosun canım??

öyle diyorlar bende duydum çok bulantı kız olurmuş sözde ama değişir tabi rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin

tşk ederim cnm... nasılsın bakalım.. bugün izinli değilmiydin sen çok geç geldin..
bende arkadaşlarımı bekliyorum okuldan...
cicilerimi giydim oturdum ööle

tşk ederim cnm... nasılsın bakalım.. bugün izinli değilmiydin sen çok geç geldin..
bende arkadaşlarımı bekliyorum okuldan...
cicilerimi giydim oturdum ööle

ızınlıyım tatlım ama mısafırım vardı gıremedım ohhhh kıyafetnı de gıymıs mısafır beklıyor ama guzelmıs gercekten ben pek almadım kıyafet sadece tayt almıstım zaten ben bol tshırt gıymeyı sevdıgım ıcın tshırt bolca var kısmetse soyle 5 yada 6 aylık olayım ben hamıle elbısesı ıstıyorum ya cok hosuma gıdıyor

ecem benim kapri grisi, tayt aynı tshirt ise pudra,mavi,siyah.

bugun okulda maviyi giydim çok rahat ettim. sen de güle güle giy...

kızlar randevumu aldım haftaya perşembe 12+1 olmuş olacağım. zekai tahirden aldım. sonra da sitede bir arkadaş gitmiş o da benim gibi eryamandan. o direkt gitmiş 07:30da sıra beklemiş, sonra doktor 3 kişi aynı anda almış. soru sormuş cevap bile vermemiş o da ağlayarak çıkmış başka bir yere gitmiş.

ben mhrs den aldım randevu bakalım benim başıma neler gelecek

bana bol tshirtlerim rahatlık vermedi. hamile tshirt u alınca anladım ki farklıymış cidden ama kişiden kişiye değişir tabi kızlar ilk gebeliğimiz keyfini çıkaralım harcayın paraları dermişim

pek bi rahattı keyfimiz teyzesi kıpırdatmadık hiç popomuzu oturdugumuz yerden ama anneye selam verdi benim melegim o küçücük parmaklarıyla...allahım amin inşallah hep iyi haberler duyalımmm...

Aman keyifli olsunlar.Allah ım onlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin bizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…