ne kadar güzel bişey onu her gördüğünde biraz daha büyümüş olması inş bi daha ki sefer gösterir cinsiyetini...
ne kadar güzel bişey onu her gördüğünde biraz daha büyümüş olması inş bi daha ki sefer gösterir cinsiyetini...
Canım ne keyifli bir duygu demi hareketlerini izlemek bende bı arkadasım sayesinde renkli ultrasonda gordum okalar net ki onlar sağlıklı olsun saglikla doğsun baska bişeye gerek yok :) ben tam 15in içindeyim erkeğe benziyor dedi 14 Eylül'de 3lu test var sanırım o gūn kesinleşecek allahım saglikla gelsinler ins
:) canım döndüğünde ağrı hissetmiyorsan gayet normal ihtiyac duymaman zaten benim karnımın üstünde yatiınca bebeğin olduğu yerde ağrı oluyo ve endişeleniyorum belki kasik ağırlarım azalır diye deniycem iste tabiki en önemlisi onlar aklımızdan çıkmıyorlar benim ilki düşük bide Allah'ım hayirlisiyla nasip etsin banada sizlerede
Bulantım Kotu canım anneme Gidicez evden çıkamıyorum kaynar suyu denedim ama içmedim Cok bulamadığı İcin biraz hafifletsin tekrar işitirsem susen nasılsın yemek yiyenimizin mi
bende ögrenirim diye düşünüyordum ama göstermedi inşallah bi daha ki kontrole :) sonuçlarımız iyi çıksında şimdiki düşüncemiz o inşallahh
inş hadi hayırlısı... benim kontrolüm haftaya pazartesi daha biz test yaptırmadık gittiğimde yapacak galiba doktor bişi de demedi bir aydan beri bebişimi görmedim özledim nasıl olduğunu merak ediyorum bir ay geçti bir hafta daha geçer mi bilemiyorum..
biz Funda Hanıma gidiyoruz smryna art :)merhaba :)izmirde yaşıyan arkadaşlar acaba hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz
biz Funda Hanıma gidiyoruz smryna art :)
kızlar merhaba ,kasıklarınızda ağrı oluyor mu. sol kasığım bugün tüm ağrıdı.antibiyotik kullanıyorum bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.
Cok uzuldum ya insallah iyi ol sanki benden dunden bugune iyiyim evet bulantim var agzimin tadi kotu ama peynir salatalik sekerli su gecinip gidiyorum seni o kadar iyi anliuorumki hayattan zevk alamaz hale geliyosun ama sana bisey diyimmi bu kadar bulaniyoruz ya biz sanirim bizim kizimiz olacak :)))) demedi deme)
biz Funda Hanıma gidiyoruz smryna art :)
tşk ederim cnm... nasılsın bakalım.. bugün izinli değilmiydin sen çok geç geldin..canımmmmmmmm
bayıldım gercekten hayırlı olsun yenı cıcılerın takma kıloyu falan kafana dogumdan sonra bu yaramazlar bıze verdırecekler zaten o kıloları merak etme tatlım peslerınde kosmaktan kılo kalmayacak
tşk ederim cnm... nasılsın bakalım.. bugün izinli değilmiydin sen çok geç geldin..
bende arkadaşlarımı bekliyorum okuldan...
cicilerimi giydim oturdum ööle
ızınlıyım tatlım ama mısafırım vardı gıremedım ohhhh kıyafetnı de gıymıs mısafır beklıyor ama guzelmıs gercekten ben pek almadım kıyafet sadece tayt almıstım zaten ben bol tshırt gıymeyı sevdıgım ıcın tshırt bolca var kısmetse soyle 5 yada 6 aylık olayım ben hamıle elbısesı ıstıyorum ya cok hosuma gıdıyor
pek bi rahattı keyfimiz teyzesi kıpırdatmadık hiç popomuzu oturdugumuz yerden ama anneye selam verdi benim melegim o küçücük parmaklarıyla...allahım amin inşallah hep iyi haberler duyalımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?