2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar hiç isim düşündünüz mü.ben erkek olursa mete kız olursa cemre koymayı düşünüyrum ama çok kararsızım.sizin aklınızdan neler geçiyor:44:

kızlar hiç isim düşündünüz mü.ben erkek olursa mete kız olursa cemre koymayı düşünüyrum ama çok kararsızım.sizin aklınızdan neler geçiyor:44:

ben hiç düşünmedim cinsiyeti belli olsun eni konu oturur düşünürüm diye ama hoşuma giden isimleri not alıyorum...

ayy özlemişim gerçekten iş arkadaşlarımı.. en son haziranda görüştük tabi... neyse sohhbet kahkaha ii geldi
kıyafetlerim olmuyor bana cnm mecburum bişiler almaya... gerçi genelde evdeyim çok kıyafete ihtiyacım yok ama 3-5 bişiler alayım dimi

saol cnm sende güle güle giy cicilerini
inşallah doktorundan memnun kalırsın.. bende kısmetse haftaya cmt gidicem...

şimdilik kızda masal ve ece,
erkekte aras ve emre hoşuma gidiyor.. bakalım allahın izniyle cinsiyetimiz kesinleşsin isim konusuna o zaman yoğunlaşmayı düşünüyorum...

şimdilik kızda masal ve ece,
erkekte aras ve emre hoşuma gidiyor.. bakalım allahın izniyle cinsiyetimiz kesinleşsin isim konusuna o zaman yoğunlaşmayı düşünüyorum...

ecem cicilerin cok gfuzelmiss, ben de aras ya da ares isitoydum ama esim begenmedi tabi erkek olursa, daha belli degil kiiii

saol cnm sende güle güle giy cicilerini
inşallah doktorundan memnun kalırsın.. bende kısmetse haftaya cmt gidicem...

iptal ettim randevumu kötü şeyler duyunca. bugun kuzenimden de duydum sırada millet açıyomuş karnını. annemlerle de tartıştım, eşimle de tartıştım. fatih hastanesi var kuzenim gitmiş 3000 lira vermiş doğuma annemler ne düşünüp duruıyosun sen de git çalışıyosun dediler eşime söyledim o da o lafa bozuldu. daha uygun yok mu gibi bişeyler dedi ben de ona bozuldum
kendi saçın dökülse para verir ektiririm diyorsun bana gelince çok diyosun senden isteyen yok merak etme dedim. şuna bakın ben daha değersizim yani

bana bol tshirtlerim rahatlık vermedi. hamile tshirt u alınca anladım ki farklıymış cidden ama kişiden kişiye değişir tabi kızlar ilk gebeliğimiz keyfini çıkaralım harcayın paraları dermişim

slm nasılsınız kızlar ay ben bu günlerde giremedim ya buraya kısmet olmadı bi türlü tshirt konusunda haklısın bol tshirtle hamile tshirtü arasında çok fark var pantolonlarım karnımı sıkıyor bende yavaş yavaş bişiler alıcam galiba bulantılarım 2 gündür azaldı bişiler yiyebiliyorum artık kilo almanın vakti geldi. Y A Ş A S I N !!!!!! :)) :))

ecem cicilerin cok gfuzelmiss, ben de aras ya da ares isitoydum ama esim begenmedi tabi erkek olursa, daha belli degil kiiii
tşk ederim cnm
hehehe.. isim düşünmek için çok zaman var önümüzde nasılsa ikna ederiz kocaları nasılsa takma sen
evet aras güzel isim gerçekten ama ares mitolojik yunan savaş tanrısı değilmi:44::44: isim olarak kullanıldığını bilmiyordum...

önceden kilo alıcam diye bu kadar sevinirmiydik ki acaba...

kafana takma cnm yaa... erkekler her konuda uyguna kaçmak isterler hepsi aynı yani.. ayrıca 3000tl 2 kişi çalışan için çok pahalı değil bence.. önemli olan doktoru beğenecekmisin ... önce bir görüş dr la,sonra karar ver bence.. değersiz olduğunuda düşünme sakın.. kendi değerini paraylamı değerledirosun sakın... sadece eerkekler olaya bizim gibi bakamıyorlar,olmadık yerde tutumlu olmaya kalkıyorlar hepsi bu.. kadında biter iş cnm canını sıkma sen... son kararı kadın verir nasılsa

o para için nerelerde ne çekiyomuş sanki ben dedim git diye. yazıklar olsun valla. randevu aldım Yenimahalle DEVLET Hastanesinden BEDAVA

o para için nerelerde ne çekiyomuş sanki ben dedim git diye. yazıklar olsun valla. randevu aldım Yenimahalle DEVLET Hastanesinden BEDAVA

Bu yazdığına Cok üzüldüm şimdi hiç değersiz olur musun hamileliktende alingan oluyo insan eşin baba olacak anne olmanın heyecanı kadar sarmasada suan oda müthiş bı duygu dediği gibi erkekler biraz daha tutumu oluyo ya belki bı an İcin demiştir hemde sen de çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var en iyisi bosver Üzme kendini daha doğurmada var hemen nebisinde Üzme bosuna bende bazen gereksiz ağlıyorum sonra diyorum ağlama bosver saglikla doğsun başka bişeyler istemem

kızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)

kızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)

Canım p betinde 2 hafta Once öğrendim sonucumu ama doktor her şey normal dedi biz almadık sonucu ense kalınlığı yani NT deniyo o olması gereken gibi canım :)
L

Ben de bugün ikili test sonucunu aldım iyi problem yok dedi dr.Ense kalınlığı 1 mm.down sendromu 1/43700, Trizomi 1/99000 düşük risk grubunda içimiz rahatladı.Üçlü test 3 -4 hafta sonra.Yalnız ben free beta hcg merak ediyorum sayfada t-hcg değeri var 78.6 bu mudur ki? ordan da cinsiyet tahmini yapılıyor ya 50 altı erkek üstü kız diye bilen varmı?

Kizlar hiziniza yetisilmiyo valla ya..ama sayfamizin hareketli olmasi guzel nerde hareket orda bereket:)) bu arada benim bulantilarim bitti denecek kadar azaldi artik sabah oguruyorum sadece rutin.haftaya kontrolumuz var bende kuzucumu merak ediyorum napiyo acaba .dr ikili test yapmiyomus benim dortlu yapacakmis hayirlisi artik..bu arada bende tekirdagdayim bi ilcesi buralardan varmi acaba?? Facbook konusuna gelince bence nisan gurubunu takip edyodum face kurduklari icin kapatildilar bence gerek yok cok guzel paylasimlar oluyo burda baska siteye gerek yok yane..dun girememistim topige bugun yazdiklarinizin hepsini okudum uzun oldu baya neyse kizlar hepiniz opuldunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…