kızlar hiç isim düşündünüz mü.ben erkek olursa mete kız olursa cemre koymayı düşünüyrum ama çok kararsızım.sizin aklınızdan neler geçiyor:44:
ayy özlemişim gerçekten iş arkadaşlarımı.. en son haziranda görüştük tabi... neyse sohhbet kahkaha ii geldiızınlıyım tatlım ama mısafırım vardı gıremedım ohhhh kıyafetnı de gıymıs mısafır beklıyor ama guzelmıs gercekten ben pek almadım kıyafet sadece tayt almıstım zaten ben bol tshırt gıymeyı sevdıgım ıcın tshırt bolca var kısmetse soyle 5 yada 6 aylık olayım ben hamıle elbısesı ıstıyorum ya cok hosuma gıdıyor
saol cnm sende güle güle giy cicileriniecembenim kapri grisi, tayt aynı tshirt ise pudra,mavi,siyah.
bugun okulda maviyi giydim çok rahat ettim. sen de güle güle giy...
kızlar randevumu aldım haftaya perşembe 12+1 olmuş olacağım. zekai tahirden aldım. sonra da sitede bir arkadaş gitmiş o da benim gibi eryamandan. o direkt gitmiş 07:30da sıra beklemiş, sonra doktor 3 kişi aynı anda almış. soru sormuş cevap bile vermemiş o da ağlayarak çıkmış başka bir yere gitmiş.
ben mhrs den aldım randevu bakalım benim başıma neler gelecek
şimdilik kızda masal ve ece,kızlar hiç isim düşündünüz mü.ben erkek olursa mete kız olursa cemre koymayı düşünüyrum ama çok kararsızım.sizin aklınızdan neler geçiyor:44:
şimdilik kızda masal ve ece,
erkekte aras ve emre hoşuma gidiyor.. bakalım allahın izniyle cinsiyetimiz kesinleşsin isim konusuna o zaman yoğunlaşmayı düşünüyorum...
saol cnm sende güle güle giy cicilerini
inşallah doktorundan memnun kalırsın.. bende kısmetse haftaya cmt gidicem...
bana bol tshirtlerim rahatlık vermedi. hamile tshirt u alınca anladım ki farklıymış ciddenama kişiden kişiye değişir tabi kızlar ilk gebeliğimiz keyfini çıkaralım harcayın paraları dermişim
tşk ederim cnmecem cicilerin cok gfuzelmiss, ben de aras ya da ares isitoydum ama esim begenmedi tabi erkek olursa, daha belli degil kiiii
slm nasılsınız kızlar ay ben bu günlerde giremedim ya buraya kısmet olmadı bi türlü tshirt konusunda haklısın bol tshirtle hamile tshirtü arasında çok fark var pantolonlarım karnımı sıkıyor bende yavaş yavaş bişiler alıcam galiba bulantılarım 2 gündür azaldı bişiler yiyebiliyorum artık kilo almanın vakti geldi. Y A Ş A S I N !!!!!! :)) :))
kafana takma cnm yaa... erkekler her konuda uyguna kaçmak isterler hepsi aynı yani.. ayrıca 3000tl 2 kişi çalışan için çok pahalı değil bence.. önemli olan doktoru beğenecekmisin ... önce bir görüş dr la,sonra karar ver bence.. değersiz olduğunuda düşünme sakın.. kendi değerini paraylamı değerledirosun sakın... sadece eerkekler olaya bizim gibi bakamıyorlar,olmadık yerde tutumlu olmaya kalkıyorlar hepsi bu.. kadında biter iş cnm canını sıkma sen... son kararı kadın verir nasılsaiptal ettim randevumu kötü şeyler duyunca. bugun kuzenimden de duydum sırada millet açıyomuş karnını. annemlerle de tartıştım, eşimle de tartıştım. fatih hastanesi var kuzenim gitmiş 3000 lira vermiş doğuma annemler ne düşünüp duruıyosun sen de git çalışıyosun dediler eşime söyledim o da o lafa bozuldu. daha uygun yok mu gibi bişeyler dedi ben de ona bozuldum
kendi saçın dökülse para verir ektiririm diyorsun bana gelince çok diyosun senden isteyen yok merak etme dedim. şuna bakın ben daha değersizim yani
kafana takma cnm yaa... erkekler her konuda uyguna kaçmak isterler hepsi aynı yani.. ayrıca 3000tl 2 kişi çalışan için çok pahalı değil bence.. önemli olan doktoru beğenecekmisin ... önce bir görüş dr la,sonra karar ver bence.. değersiz olduğunuda düşünme sakın.. kendi değerini paraylamı değerledirosun sakın... sadece eerkekler olaya bizim gibi bakamıyorlar,olmadık yerde tutumlu olmaya kalkıyorlar hepsi bu.. kadında biter iş cnm canını sıkma sen... son kararı kadın verir nasılsa
o para için nerelerde ne çekiyomuş sanki ben dedim git diye. yazıklar olsun valla. randevu aldım Yenimahalle DEVLET Hastanesinden BEDAVA
kızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)
Canım p betinde 2 hafta Once öğrendim sonucumu ama doktor her şey normal dedi biz almadık sonucu ense kalınlığı yani NT deniyo o olması gereken gibi canım :)
L
kızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?