Kizlar hiziniza yetisilmiyo valla ya..ama sayfamizin hareketli olmasi guzel nerde hareket orda bereket:)) bu arada benim bulantilarim bitti denecek kadar azaldi artik sabah oguruyorum sadece rutin.haftaya kontrolumuz var bende kuzucumu merak ediyorum napiyo acaba .dr ikili test yapmiyomus benim dortlu yapacakmis hayirlisi artik..bu arada bende tekirdagdayim bi ilcesi buralardan varmi acaba?? Facbook konusuna gelince bence nisan gurubunu takip edyodum face kurduklari icin kapatildilar bence gerek yok cok guzel paylasimlar oluyo burda baska siteye gerek yok yane..dun girememistim topige bugun yazdiklarinizin hepsini okudum uzun oldu baya neyse kizlar hepiniz opuldunuz..
tşk ederim cnm
hehehe.. isim düşünmek için çok zaman var önümüzde nasılsa ikna ederiz kocaları nasılsa takma sen
evet aras güzel isim gerçekten ama ares mitolojik yunan savaş tanrısı değilmi:44::44: isim olarak kullanıldığını bilmiyordum...
canım bence hiççç kafana takma sen ne istıyosan için nasıl rahat ediyosa oyle yap.iptal ettim randevumu kötü şeyler duyunca. bugun kuzenimden de duydum sırada millet açıyomuş karnını. annemlerle de tartıştım, eşimle de tartıştım. fatih hastanesi var kuzenim gitmiş 3000 lira vermiş doğuma annemler ne düşünüp duruıyosun sen de git çalışıyosun dediler eşime söyledim o da o lafa bozuldu. daha uygun yok mu gibi bişeyler dedi ben de ona bozuldum
kendi saçın dökülse para verir ektiririm diyorsun bana gelince çok diyosun senden isteyen yok merak etme dedim. şuna bakın ben daha değersizim yani
canım bu sonuclara gote rıskin cok dusuk, ense de kan degerlerın de cok guzel çıkmış gözünaydınkızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)
canım bence hiççç kafana takma sen ne istıyosan için nasıl rahat ediyosa oyle yap.
bu kesinlikle deger meselesi degil bence, biz bebek haberini alınca farkli duygular hısseedırz daha cok manevı ama erkekler maneviyatın yanında maddiyatı da dusunurler. cocuguma bakabılecekmıyım, daha cok para kazanmam lazım, yatırım yapmam lazım gibi v.s dogumdan sonraki masraflar aman bi şseyi eksik kalmasın.....
onlrın psıkolojisi daha farklı yani. o nedenle hiçç canını sıkma ve hangi doktora gıtmek istiyosan ona git.
kızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)
nasıl memnun musun peki birde hangi semtte canım (doktor hastane sordum ama paylaşım yasakmı bir bilgim yok )
iptal ettim randevumu kötü şeyler duyunca. bugun kuzenimden de duydum sırada millet açıyomuş karnını. annemlerle de tartıştım, eşimle de tartıştım. fatih hastanesi var kuzenim gitmiş 3000 lira vermiş doğuma annemler ne düşünüp duruıyosun sen de git çalışıyosun dediler eşime söyledim o da o lafa bozuldu. daha uygun yok mu gibi bişeyler dedi ben de ona bozuldum
kendi saçın dökülse para verir ektiririm diyorsun bana gelince çok diyosun senden isteyen yok merak etme dedim. şuna bakın ben daha değersizim yani
tşkler canım. o da üzülmüş sanırım. sen ve bebeğimizin sağlığı benim için herşeyden önemli neresi içine sinerse ordan al randevunu diyor şimdi de.
bakalım şimdilik dün o haldeyken Devletten aldım. sıra beklenmeyen bir hastane var bizim burda randevu saatinde gitmen yeterli. orda 2li taramamı yaptırayım ondan sonra düşünürüüm diyorum.
günaydın minik kuzuların güzel anneleri
bugün nasılsınız bakalım...
ohh maşallah 2li test sonuçları alınmış güzel sonuçlar çıkmış
darısı bizim başımıza inşallah... ben daha haftaya gideceğim kontrole, testi dr ne zaman yapalım der bilmiyorum...
sonsy aranızın düzelmesine sevindim cnm.. ben sana dedim erkekler bizim gibi değil diye.. maddi olarak çocuğun yükümlülüğünü kaldırabilirmiyim diye düşünürken verdikleeri tepkiler düşüncesizce olabiliyor...
sonra akılları başlarına geliyor..
hoşgeldiniz anne adayı arkadaşlarım
mart ayında dünyaya gelecek bebeklerimizin heyecanını paylaşmaya devam edelim
Cok sevindim ama paylaşımlar gitti galiba
özel mesajlada haber verelim kızlar... görmeyebilirler...yazdıklarımız gitmiş neyse burdan devam ederiz kızlar da hemen gelir inş:))) hayırlı olsun
yazdıklarımız gitmiş neyse burdan devam ederiz kızlar da hemen gelir inş:))) hayırlı olsun
evet cnm haksızlığa uğradık.... neyse biz aile olduk.. aileyi dağıtmak yok kızlar...Ay ecemcim o güzel ellerin dert görmesin,sağol arkadaşım
Ne oldu anlayamadım ben:26:
Ne gerek vardı,hem ne kadar güzel karşıladılar bizi öyleValla ben yazamazdım herhale bir daha 1000 bilmem kaç sayfa içerisinde arkadaşlarımımı arayayım tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?