2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

merhaba canım :) neden ikili test yamıyomuş dörtlü test yapıyomus daha mı iyi yaa da dörtlü test ne zaman yapılıyomuş genelde tüm dr lar ikiliyi yapıyolar...merak ettim haftaya cuma bana ikili test yapılacak hepimiz için hayırlısı artık Allah bebeklerimizi sağlıkla almayı kucağımıza nasip etsin...

dogru dıyosunn. ares evet savas tanrısı ben duydum isim olarak, yoksa bile hosuma gıdıyor benim de bakalım...

canım bence hiççç kafana takma sen ne istıyosan için nasıl rahat ediyosa oyle yap.
bu kesinlikle deger meselesi degil bence, biz bebek haberini alınca farkli duygular hısseedırz daha cok manevı ama erkekler maneviyatın yanında maddiyatı da dusunurler. cocuguma bakabılecekmıyım, daha cok para kazanmam lazım, yatırım yapmam lazım gibi v.s dogumdan sonraki masraflar aman bi şseyi eksik kalmasın.....
onlrın psıkolojisi daha farklı yani. o nedenle hiçç canını sıkma ve hangi doktora gıtmek istiyosan ona git.

kızlar ikili test sonucumuzu aldık bir yorumlar mısınız.ense kalınlığımız 1,5 mm down sendromu riski 1/7900 çıktı :)
canım bu sonuclara gote rıskin cok dusuk, ense de kan degerlerın de cok guzel çıkmış gözünaydın

tşkler canım. o da üzülmüş sanırım. sen ve bebeğimizin sağlığı benim için herşeyden önemli neresi içine sinerse ordan al randevunu diyor şimdi de.

bakalım şimdilik dün o haldeyken Devletten aldım. sıra beklenmeyen bir hastane var bizim burda randevu saatinde gitmen yeterli. orda 2li taramamı yaptırayım ondan sonra düşünürüüm diyorum.

nasıl memnun musun peki birde hangi semtte canım (doktor hastane sordum ama paylaşım yasakmı bir bilgim yok )

evet canım ben memnunum izbanı biliyormusun salhane duragında 5 dakika bile sürmüyor indikten sonra bayraklıya yakın yani ...ama dogumu çınarlıda yaptırıyor...

günaydın minik kuzuların güzel anneleri
bugün nasılsınız bakalım...
ohh maşallah 2li test sonuçları alınmış güzel sonuçlar çıkmış
darısı bizim başımıza inşallah... ben daha haftaya gideceğim kontrole, testi dr ne zaman yapalım der bilmiyorum...
sonsy aranızın düzelmesine sevindim cnm.. ben sana dedim erkekler bizim gibi değil diye.. maddi olarak çocuğun yükümlülüğünü kaldırabilirmiyim diye düşünürken verdikleeri tepkiler düşüncesizce olabiliyor...
sonra akılları başlarına geliyor..

cnm sıkma canını.bizde öyleyiz.bende eşimde çok para harcamak istemiyoruz.
Şu an tahlil ve testler için ssk ya gidiyoru.mesela doğum ve bebek eşyaları yatağı,giysileri vs.. için
3000 lira ayırdık.testler bitsin bir doktor var kafamda ona gidicem.ücreti 150 lira bira pahalı.hastanenin doğum fiyatı da 1050 lira dediler
bi aksilik olmazsa tabi

işimi bıraktım hamile olduğumu öğrendim.yeni işte arayamadım dolayısıyla.tek maaşız bir yıl.idare edicez artık.

ilk yorumlarını okuyup üzülmüştüm şimdi çok sevindim canım üzme sen kendini.
hem hastaneden daha önemli doktor bence. ben ilk olarak özele gittik bursa doruk tıp doktordan hiç memnun kalmadım içeri girdik telefonla konuşuyodu başka bi doktorla boş muhabbet 7-8 dk bekledik kapatmadı telefonu zaten orda bitti benim için içime sinmedi. daha sonra çekirge devlette başka bi doktora gittim daha önceden biliyorum onu yengemden filan. ssk olmasına rağmen o kadar güzel ilgilendi ki hala ona devam ediyorum gayet güzel ilgileniyo. sende üzme kendini inşallah güzel doktora denk gelirsin

günaydın canımm sen nasılsın bakalımm
2li test için bende bu cuma gitcem pazartesi paylaşırım sonuçları kısmetse

hoşgeldiniz anne adayı arkadaşlarım
mart ayında dünyaya gelecek bebeklerimizin heyecanını paylaşmaya devam edelim

hoşgeldiniz anne adayı arkadaşlarım
mart ayında dünyaya gelecek bebeklerimizin heyecanını paylaşmaya devam edelim

Ay ecemcim o güzel ellerin dert görmesin,sağol arkadaşım
Ne oldu anlayamadım ben:26:
Ne gerek vardı,hem ne kadar güzel karşıladılar bizi öyleValla ben yazamazdım herhale bir daha 1000 bilmem kaç sayfa içerisinde arkadaşlarımımı arayayım tek tek

evet cnm haksızlığa uğradık.... neyse biz aile olduk.. aileyi dağıtmak yok kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…