2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ohh be bütün paylaşımlarımız gitti ama sağlık olsun umarım buna da karışmazlar burda aile gibi olduk çünkü daha rahat herkes daha önceden tanıdığım arkadaşım gibi geliyo öğleden sona oturmasına gelmiş gibi oldum heee :)

eline sağlık ecemcim

Son düzenleme:

Dilem gercekten aile ortamı var sanki uzun zamandır beraber gibi herkes Ordaki karmaşıklıkta birbirimizi bulamiycaktik eremin önderliğinde oldu çokta iyi oldu herkes iyi ki var ben Şubat'ta anne olucam Allah nasip ederse ama kendimi burda mutlu hissediyorum )

Boşveeer giderse gitsin tatlım daha 5-6 ya varyazar yazar dururuz.Ohhh kendimi tanıdık bir yerde hissettimmm...
Tabiki canım hep Guzel anılarımız olsun üzüntülerde hemen kaybolsun inş allahım kendim icinde Kucuk bı dilekte bulanayım bulantım geçsin ins:))

ya ne olmuş ben sabahtan yoktum.topik kapatıldımı şimdi neden buraya devrolduk

Amin canım,en çok da bulantına

kızlar ben biraz önce geldiğiniz topiktenim.. meraktan girdim yazdıklarınızı okuyorum.. sizin topiği görmemiştim önceden.. benimde ilk bebeğim..

sayfanız hayırlı olsun gözünüz aydın.. arada bizede gelin güzel paylaşımlar oluyor.. aramızda tecrübeliler de var bize öneride bulunuyorlar falan. iyi oluyor...

hoş buldukk :)canım şimdilik ikimizde doğum zamanı aynı ... bakalım o zamana kadar ne değişecek:)
ayy evet aynı gün doğum görünüyor..
kısmet tabi... bakalım aynı günn olacakmı...
birbirimize çok alıştık gerçekten.. orda yabancı yere gitmişim gibiydi... böyle iyiyiz kızlar.. özel mesajlada haber verelim kimseyi arkamızda bırakmayalım....

aynen öyle sonuçta nerde rahat hissediyorsak orda olmak istiyoruz buda en doğal hakkımız

ayy bugün benim başım çok ağrıyo kızlar nedendir bilmem alnımdan çatlicak sanki

ecemcim eline sağlık iyi oldu yine bir çatı altındayız.
kızlar sizde göğüslerinizden sanki süt gelmiş te kurumuş gibi pütürlü şeyler oluyor mu?

aynen öyle sonuçta nerde rahat hissediyorsak orda olmak istiyoruz buda en doğal hakkımız

ayy bugün benim başım çok ağrıyo kızlar nedendir bilmem alnımdan çatlicak sanki

Cok gecmis olsun canım bazı günler banada oluyor belki hava degisimi gibi birşeylerde alakalı olabilir ;( bende bulantılar yüzünden hep yatıyorum halsizmigim normal mı bilmiyorum kasıklarım karnım ağrıyor yatmaktan sanırım veeeee bu arada sırt Ustu yattığımda tam bebeğin olduğu bölgede bı seyrime hissediyorum bı atış hemde haftalardir oluyo kalkarken yatarken bı karşılama oluyo o bölgede acaba bebek hareketimi asla 20. Haftadan Once hissedilmez yazıyordu neyse Ayni durumu yaşayanlar vardır belki aranızda

Merhababiz daha az kişiyiz,daha rahat zaman ayırabiliyoruz o yüzden birbirimize..Orası çok kalabalık,tabi bizde daha tanımıyoruz kimseyi.Ama pek hoş karşılanmamışız anlaşılan(ben son dakika görebildim)Sağolsun ecem rahat bir yuvacık buldu bize
Neyse Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hepimiz aynı heyecan için buradayız.Sen de bize daha çookk gel olur mu sudee teyzesi

teşekkürler sude bebişin hayırlı olsun sağlıklı bi hamileliğin olsun..

ondan heralde canım çok sıcak ya bugün olabilir.

bulantıların seni halsiz bırakması normal kasık ağrısı bana da oluyo zaman zaman ama kalkabildiğin kadar kalkmaya hava almaya çalış ne kadar çok yatarsam o kadar çekiodu beni yatak :)

seyirmeye gelince bende de var yeni doğum yapan bi ark. sordum oluyodu bende de dedi eşime sorsan onunki de o kadar atıyomuş muhtemelen bebişlerimizin marifeti çok şirin ama pıtt pıttt kumandayı koydum bi kere çok güzel seyiriyodu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…