2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

gelirim gelirim zaten bu topiklerin amacı bilgi paylaşmak acıları tatlıları paylaşmak, burdan da öğreneceğimiz çok şey olur

O pütürler bende de uzun zamandır var meme ucunda koyuluk yok fazla yok öle oluyormuş ya ama pütürler mevcut

bende de kuruma oldu kızlar bebe yağı kullanmaya başladım düzeldi... her yerime sürüyorum.. koyuluk gitgide artacak özellikle erkek annesi olursak..

süt gelenlere de şaşırdım erken gelmiş. o sütleri sakın sıkıp akıtmayın diyorlar aklınızda bulunsun... annelik duygunuz erken başlamış maşallah

Ohh bende geldim kizlar valla korkmustum ordan devam edicez diye zaten takip edemezdim orayi cokkalabalik sagol ecemcim diger arkadaslarda gelsin de sohbet baslasin yeniden :))

Buraya bı grup listesi yapsak keşke dogum listesi yaslarımızın falan yazılı olduğu bir liste

isterseniz bana özel mesaj atın yazayım ben hepimizinkini

üye adı - yaşı - tahmini doğum tarihi - ili - cinsiyeti - bebeği için düşündüğü isiiim :)

cinsiyet için erken ama olsun onu boş geçeriz :)

aynen bendede tam sivilce de diyemiyorum ama minik minik pıtırjıklar oluştu bende de bide dolgunlaştı havaya girdim küçücüktü çünkü :)

Ayni seyler yasıyoruz kesin bı mucizesi vardır ama bilmiyoruz

Evet aynen öyle bol bol dinlendim bu aralar bulantilarim geçse biraz yürüyüş yaparım ins evet onların marifeti yaşayanlar anlayabiliyor yeter ki saglikliolsunlar ns daha Guzel gelişmeleri paylaşıcaz :)

Buraya bı grup listesi yapsak keşke dogum listesi yaslarımızın falan yazılı olduğu bir liste
ewet çok güzel olur... ama ben yapmayı bilmiyorum... yapacak varssa güzel olur.. sonra cins,yetleride ekleriz..
aynen bendede tam sivilce de diyemiyorum ama minik minik pıtırjıklar oluştu bende de bide dolgunlaştı havaya girdim küçücüktü çünkü :)

evet dolgunlaşması güzel gerçekten

Dilem ne kadar Guzel olur seni ugrastirmis oluruz ama ben yapabilseydim üstlencektim ben özel msj yolluyamiyorum burdan yazabilirim )

Sudecim paylaşımlarımız çoğalarsak artsin ep beraber ins :) kuruma bende de oluyo pul pul bacaklarım doktor değiştirmezse oğlan annesi olucam süt gelmiyor henüz canım sadece pütürler var kahverengi kısımda herhalde bı belirti

kızlar ben geldimmmmm ay çok iyi olmuş burası :) çok kalabalıktı diğer topik başım dönmüştü vallahhh :) özlemişim sizlerii...

ooo cinsiyet belli olmuş hayırlı olsun paşan maşallah bende haftaya gidicem bakalım görebilecek mi doktor.. sen baya ilerdesin, bulantıların azaldı mı ben ne zaman bitecek diye bekliyorum da :26:
birde bebe yağına başladın mı çatlakların için?

Dilem ne kadar Guzel olur seni ugrastirmis oluruz ama ben yapabilseydim üstlencektim ben özel msj yolluyamiyorum burdan yazabilirim )

nolcak canım daha önce yapmadım ama yapabilirim sanırım bilgisayarla aram iyi en azından denerim :)
bazen geç günceleyebilirim ona göre kızmaca yok

Evet canım belli olduklarını basına erkek gibi Duruyor dedi 16.haftada netleşecek herhalde biz alıştık bu fikre değişmesin inşallah bulantilarim Cok fena dolu dolu 2 aydır bulanıyor azalmadı desem yeri 7 kilo verdim basından beri haftada bı serama gidiyordum ilk kez bu hafta gitmedik ins azalır artık seninkide benimkide yok daha başlamadım ama başlasak iyi olucaklar sanırım sen başladın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…