Merhababiz daha az kişiyiz,daha rahat zaman ayırabiliyoruz o yüzden birbirimize..Orası çok kalabalık,tabi bizde daha tanımıyoruz kimseyi.Ama pek hoş karşılanmamışız anlaşılan(ben son dakika görebildim)Sağolsun ecem rahat bir yuvacık buldu bize
Neyse Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hepimiz aynı heyecan için buradayız.Sen de bize daha çookk gel olur mu sudee teyzesi
O pütürler bende de uzun zamandır var meme ucunda koyuluk yok fazla yok öle oluyormuş ya ama pütürler mevcut
Buraya bı grup listesi yapsak keşke dogum listesi yaslarımızın falan yazılı olduğu bir liste
aynen bendede tam sivilce de diyemiyorum ama minik minik pıtırjıklar oluştu bende de bide dolgunlaştı havaya girdim küçücüktü çünkü :)
ondan heralde canım çok sıcak ya bugün olabilir.
bulantıların seni halsiz bırakması normal kasık ağrısı bana da oluyo zaman zaman ama kalkabildiğin kadar kalkmaya hava almaya çalış ne kadar çok yatarsam o kadar çekiodu beni yatak :)
seyirmeye gelince bende de var yeni doğum yapan bi ark. sordum oluyodu bende de dedi eşime sorsan onunki de o kadar atıyomuşmuhtemelen bebişlerimizin marifeti çok şirin ama pıtt pıttt kumandayı koydum bi kere çok güzel seyiriyodu :)))
ewet çok güzel olur... ama ben yapmayı bilmiyorum... yapacak varssa güzel olur.. sonra cins,yetleride ekleriz..Buraya bı grup listesi yapsak keşke dogum listesi yaslarımızın falan yazılı olduğu bir liste
aynen bendede tam sivilce de diyemiyorum ama minik minik pıtırjıklar oluştu bende de bide dolgunlaştı havaya girdim küçücüktü çünkü :)
Ohh bende geldim kizlar valla korkmustum ordan devam edicez diye zaten takip edemezdim orayi cokkalabalik sagol ecemcim diger arkadaslarda gelsin de sohbet baslasin yeniden :))
isterseniz bana özel mesaj atın yazayım ben hepimizinkini
üye adı - yaşı - tahmini doğum tarihi - ili - cinsiyeti - bebeği için düşündüğü isiiim :)
cinsiyet için erken ama olsun onu boş geçeriz :)
Ohh bende geldim kizlar valla korkmustum ordan devam edicez diye zaten takip edemezdim orayi cokkalabalik sagol ecemcim diger arkadaslarda gelsin de sohbet baslasin yeniden :))
Maaşallah hepinize
Ben de niye birşeyler olmuyor ki
gelirim gelirim zaten bu topiklerin amacı bilgi paylaşmak acıları tatlıları paylaşmak, burdan da öğreneceğimiz çok şey olur
bende de kuruma oldu kızlar bebe yağı kullanmaya başladım düzeldi... her yerime sürüyorum.. koyuluk gitgide artacak özellikle erkek annesi olursak..
süt gelenlere de şaşırdım erken gelmiş. o sütleri sakın sıkıp akıtmayın diyorlar aklınızda bulunsun... annelik duygunuz erken başlamış maşallah
Yakın bı zamanda arkli deneyimlerimizi azicaz ins bence erken olduğu İcin olmayabilir senin inşallah hep Guzel seyler olur canim
Sudecim paylaşımlarımız çoğalarsak artsin ep beraber ins :) kuruma bende de oluyo pul pul bacaklarım doktor değiştirmezse oğlan annesi olucam süt gelmiyor henüz canım sadece pütürler var kahverengi kısımda herhalde bı belirti
Maaşallah hepinize
Ben de niye birşeyler olmuyor ki
kızlar ben geldimmmmm ay çok iyi olmuş burası :) çok kalabalıktı diğer topik başım dönmüştü vallahhh :) özlemişim sizlerii...
Dilem ne kadar Guzel olur seni ugrastirmis oluruz ama ben yapabilseydim üstlencektim ben özel msj yolluyamiyorum burdan yazabilirim)
ooo cinsiyet belli olmuş hayırlı olsun paşan maşallahbende haftaya gidicem bakalım görebilecek mi doktor.. sen baya ilerdesin, bulantıların azaldı mı ben ne zaman bitecek diye bekliyorum da :26:
birde bebe yağına başladın mı çatlakların için?
Bünyeye göre değişir canım geç başlicaktır belki :)
Doğru tatlım olabilir,heveslendim ya,kıskandım galiba birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?