2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
nolcak canım daha önce yapmadım ama yapabilirim sanırım bilgisayarla aram iyi en azından denerim :)
bazen geç günceleyebilirim ona göre kızmaca yok

Ask olsun dilencim şimdiden tesekkūrler sana ozandan ben başını çekeyim listenin özelden yapamadığım İcin burdan yazıyorum tahmini d.tarihi.26.02.2013. Yaş.25 il:Bursa cinsiyet:erkek düşünülen isim:çınar ))

hadi yaa senin durum baya vahimmiş serum ve 7 kilo vermek amanıınn henüz o kadar kilo vermedim de benden baya kötüleri de varmış meğersem... bebe yağına kesinlike başla hele ki vucudun kuruysa ve çtlamaya müsaitsen.. benim öyle olduğu için sürüyorum şimdiden. sonra lierac diye bir krem öneriyolar çok güzelmiş ona geçerim...

Ben de eşime bana otobüste niye kimse yer vermiyor diyorum

sorma bide o var üstüne bide yer vermiyorum diye tip tip bakıyolar kızıyorum bende iyi valla hanımlar gezmekten çarşıdan dünden geliolar o kadar da yaşlı değiller ben hamile hamile işten geliiim bide yer bekliolar :26: tabi gerçekten yaşlılara daha büyük karınlı hamilelere yer veriyorumm

sanada hayırlı olsun canım biz de seni buraya bekleriz ziyaretimize gel :)

benimkilerde bi ağrı var ama ole belirgin bi dolgunlaşma yok. ama daha başındayız zamanla büyür ve besleyebiliriz bebişlerimizi

Tabiki canım zamanla her şey değişecek o zamanda beis deneyimlerimizi paylaşıcaz ins

bende dün trende bi hamile gördüm 6-7 aylık vardı karnı çıkmış ne güzel giymiş hamile tişörtünü çok pis kıskandım :)) ben daha zorla göbeğimi uzata uzata yürüyorum
O günlerde gelecek bı kaç ay sonra ozaman bizde gezicez bı kış gelsin saglikla başka bişeyler istemiyorum diyorum bu kıs bana bebeğimi getirsin :))

Merhaba
Facebook konusunda defalarca uyarı yaptık ama ısrarla yasak olduğunu bile bile bazı arkadaşlarınız 2. bir üyelik(esas hesaplarını yakmamak için) alıp facebook grubumuz olsun nasıl olur diye mesaj atıyor. Çok net söylüyorum facebook üzerinde grup açıp oradan devam edebilirsiniz. fakat bunun reklamını buradan yaparsanız üyeliğiniz kapanır.

Buna ek olarak sitenin bir düzeni var, 2013 Mart anneleri grubu hali hazrıda kurulmuş durumda ve bu açtığınız konun yeri burası değil. oradaki başlığınızı açtım lütfen artık kafanıza göre başlık açıp yeni yeni konular açmayın.

Diğer bir konu

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/543881-mart-2013-ilk-anne-olacaklarrrr.html

konusunu açan üye siteye 1 kez girmiş ve yok olmuş böyle bir başlıktamı devm etmek istiyorsunuz ?

Lütfen eski konuzdan devam edin size önerdiğimiz konu çok daha donanımlı listeler yapılan ve çok daha kalabalık bir gruptu

Ek olarak lütfen site yönetimine sorma zahmetinde bulunun biz böyle birşey istiyoruz yol gösterebilir misiniz diye

Zor günler geçirdim Yelek'i Ramazan'da Cok zordu tabiki canım yemek yiyemedigim şimdide Cok farklı değil yani bebe yağına başlığım ozaman body shoptan kremlerimi kullanıyorum ama bu aralar düzenli değil kendime pek bakamıyorum dediğim gibi sürekli yatış halı gezmeyi özledim bide sacım Sari kaldı 1.5 ay sonra öğrendim hamile oldugum dipler feci durumda hiç bişeyler yapadım gelmiyor sevmedin gündüz kremini kullanıyorum sürekli çatlaklar İcin cildede iyi geliyormuş bide chiconun bebek kremi

Konu sahibini de ecem111 hanım yaptım dilerse liste yapsın ilk sayfada ve facebook konusu gündeme gelirse bu konunun kapatılacağını lütfen unutmayın

Aynen tatlım,hem erkekler yer versin ne bahaneleri var ki.Aksi gibi onlarda lohusa sanki hiç kalkmıyorlar yaa

Konu sahibini de ecem111 hanım yaptım dilerse liste yapsın ilk sayfada ve facebook konusu gündeme gelirse bu konunun kapatılacağını lütfen unutmayın

Diğer sayfada Facebook konusu açılmıştı ama aldığımız uyarıdan sonra burda öyle bişeyler konuşulmadı ki

Diğer sayfada Facebook konusu açılmıştı ama aldığımız uyarıdan sonra burda öyle bişeyler konuşulmadı ki

Konuşulmadı işte bende bilgi verdim eski konu ile yeni konuyu birleştirdim ve doğru kategoriye taşıdım, birde bana sert bir uslup ile hesap soran arkadaşınızı da konuda sorumlu yaptım ki ilk mesajda belki tablo yapmak isteyebilir.

Biz anlam veremedigimiz İcin biraz üzüldük sayfamızdan çıkınca neyse ki burda hep beraber olduğumuz İcin sorun kalmadı bizim İcin tablo ısını Dilem üstlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…