Bünyeye göre değişir canım geç başlicaktır belki :)
bende dün trende bi hamile gördüm 6-7 aylık vardı karnı çıkmış ne güzel giymiş hamile tişörtünü çok pis kıskandım :)) ben daha zorla göbeğimi uzata uzata yürüyorum
nolcak canım daha önce yapmadım ama yapabilirim sanırım bilgisayarla aram iyi en azından denerim :)
bazen geç günceleyebilirim ona göre kızmaca yok
hoşgeldiniz anne adayı arkadaşlarım
mart ayında dünyaya gelecek bebeklerimizin heyecanını paylaşmaya devam edelim
Evet canım belli olduklarını basına erkek gibi Duruyor dedi 16.haftada netleşecek herhalde biz alıştık bu fikre değişmesin inşallah bulantilarim Cok fena dolu dolu 2 aydır bulanıyor azalmadı desem yeri 7 kilo verdim basından beri haftada bı serama gidiyordum ilk kez bu hafta gitmedik ins azalır artık seninkide benimkide yok daha başlamadım ama başlasak iyi olucaklar sanırım sen başladın mi
Ben de eşime bana otobüste niye kimse yer vermiyor diyorum
kızlar ben biraz önce geldiğiniz topiktenim.. meraktan girdim yazdıklarınızı okuyorum.. sizin topiği görmemiştim önceden.. benimde ilk bebeğim..
sayfanız hayırlı olsun gözünüz aydın.. arada bizede gelin güzel paylaşımlar oluyor.. aramızda tecrübeliler de var bize öneride bulunuyorlar falan. iyi oluyor...
benimkilerde bi ağrı var ama ole belirgin bi dolgunlaşma yok. ama daha başındayız zamanla büyür ve besleyebiliriz bebişlerimizi
O günlerde gelecek bı kaç ay sonra ozaman bizde gezicez bı kış gelsin saglikla başka bişeyler istemiyorum diyorum bu kıs bana bebeğimi getirsin :))bende dün trende bi hamile gördüm 6-7 aylık vardı karnı çıkmış ne güzel giymiş hamile tişörtünü çok pis kıskandım :)) ben daha zorla göbeğimi uzata uzata yürüyorum
hadi yaasenin durum baya vahimmiş serum ve 7 kilo vermek amanıınn henüz o kadar kilo vermedim de benden baya kötüleri de varmış meğersem... bebe yağına kesinlike başla hele ki vucudun kuruysa ve çtlamaya müsaitsen.. benim öyle olduğu için sürüyorum şimdiden. sonra lierac diye bir krem öneriyolar çok güzelmiş ona geçerim...
sorma bide o var üstüne bide yer vermiyorum diye tip tip bakıyolar kızıyorum bende iyi valla hanımlar gezmekten çarşıdan dünden geliolar o kadar da yaşlı değiller ben hamile hamile işten geliiim bide yer bekliolar:26: tabi gerçekten yaşlılara daha büyük karınlı hamilelere yer veriyorumm
Konu sahibini de ecem111 hanım yaptım dilerse liste yapsın ilk sayfada ve facebook konusu gündeme gelirse bu konunun kapatılacağını lütfen unutmayın
Konu sahibini de ecem111 hanım yaptım dilerse liste yapsın ilk sayfada ve facebook konusu gündeme gelirse bu konunun kapatılacağını lütfen unutmayın
Diğer sayfada Facebook konusu açılmıştı ama aldığımız uyarıdan sonra burda öyle bişeyler konuşulmadı ki
Konuşulmadı işte bende bilgi verdim eski konu ile yeni konuyu birleştirdim ve doğru kategoriye taşıdım, birde bana sert bir uslup ile hesap soran arkadaşınızı da konuda sorumlu yaptım ki ilk mesajda belki tablo yapmak isteyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?