2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Biz anlam veremedigimiz İcin biraz üzüldük sayfamızdan çıkınca neyse ki burda hep beraber olduğumuz İcin sorun kalmadı bizim İcin tablo ısını Dilem üstlenmişti

İlk mesaj düzenlendiği için isterseniz ilk mesaj sahibi Dilem yapayım bana mesaj atsın

bu arada neo lur bana het höt diye mesaj atmayın lütfen ... tamam sizlerin duygusal yapınız tavanda bende çok sinirliyim ne yapayım :)

sağol kazen.en azından neden kapatıldığını anladım. eski eve dönmekte güzel.içindekiler aynı olsun da eski yeni fark etmez

Bence de kimin açtığı önemli değilecemin amacı da bizi daha rahat bir ortama taşımaktı.Belki böyle yapmasaydı hala o kalabalıkta birbirimizi arayacaktık.Neyse sonuçta yine birlikteyiz ve bu çok güzeelll

Dilem olsun eğer isterse böylesi daha iyi oldu duygusal yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederiz listemizde bir an evvel olursa Cok sevinicez:)

Ama bizim bahanemiz daha geçerli kazen,biz hamileyiz

dilem1109

ilk sayfayı sana atadım boş yere her sayfada listeyi yayınlamktansa sadece 1. sayfada değişklik yapabilirsin. İlk mesajda mesaj editleme süresi diğer mesajlardaki gibi kısıtlı değil.

İşlem tamamdır

Ama bizim bahanemiz daha geçerli kazen,biz hamileyiz

evet te işte sizin muhatabınız 1 kişi iken ben 260.000 kişiye cevap vermeye çalışıyorum ....

hepinize güzel bir hamilelik ve doğum dilerim ...

merhaba kazen ılgın ıcın gercekten cok tesekkur ederız ama senınde anladıgın ve yazılanlardan gordugun uzere bız hemen hemen hamılelıgımızın ılk gunlerınden berı yasadıgı sevınclerı uzuntulerı paylasan bır aıle gıbı olduk ama bız mart 2013 annelerı olarak baska bır sıtede daha yenı gordugumuz arkadaslarla paylasımlarımızın ne kadar saglıklı olacagı konusunda endıselıyız senın de bızı anlayısla karsılayacagını bılıyoruz kendıne cok ıyı bak

Kazen teşekkürler bu çok iyi oldu yeni listemiz 1.sayfada olucaklar umarım Dilem kabul eder konu sahibi o olmuş edemde bize kızmaz amanın epey bı karıştı

yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...
amacım tepkimi dile getirmekti..
ayrıca sayfa sahibi olmak gibide bir amaç gütmedim.. amacım aile gibi olduğumuz arkadaşlarımızı tekrar bir araya toplamaktı..
neyse tekrar sayfayı açmanızdan dolayı teşekkür ederim..
ama yanlış anlaşılmak beni çok kırdı...
benden bugünlük bu kadar arkadaşlar... bir süre paylaşımdan uzak kalsam ii olacak...
kendinize ii bakın...

sacmalama lutfen ecem olur mu oyle sey bız hanı burda bır aıleydık hanı her anımızı bırlıkte paylasacaktık oyun bozanlık olamz arkadasım

Bütün arkadaşları bir araya sen topladın zaten senin sayende hep beraber olduk elbetteki amacın o degildi bence ara verme hiç biseye

ya şaçmalama arkadaşım. fire vermek yok. kapıyı gösterip hadi siz girin ben gidiyorum demek olmaz.

ama bunun kimseye bir faydası yok ki ecemcim.Ayrıca açıklama yapmana bile gerek yok,biraz da olsa tanıyoruz artık birbirimizi.Hem biz birlikte keyifli vakit geçirebiliyoruz,elbette bir süre katılmayabilirsin ama biz seni özlerizYani ucu sadece bize dokunur

ortalık baya karışmış ben olayı anlamaya çalışırken sayfa başka yere taşındı bişeyler oldu ama neyse burdaki arkadaşlarla devam edilmesi en doğrusu. okullar benim için açıldığı için 3 gündür giremedim. öncesinde de yeniydim zaten. yarın 2 test için gidicem inşallah iyi gider herşey. herkese sevgiler:)))

Ecemcim artık bir parça birbirimizi tanıyabiliyoruz,öyle bir amacın -olsa ne çıkar-düşünmüyoruz ki.Eğer uzaklaşırsan sadece güzel şeyler kaçırırız birlikte paylaşabileceğimiz,ucu ancak bize dokunur yani.Buna gerek var mı?Sen benim Ezo mu ya da Kuzey imi bırakıp nereye gidiyorsun yaaa????Ne biçim bir teyzesin,gitmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…