Biz anlam veremedigimiz İcin biraz üzüldük sayfamızdan çıkınca neyse ki burda hep beraber olduğumuz İcin sorun kalmadı bizim İcin tablo ısını Dilem üstlenmişti
Biz anlam veremedigimiz İcin biraz üzüldük sayfamızdan çıkınca neyse ki burda hep beraber olduğumuz İcin sorun kalmadı bizim İcin tablo ısını Dilem üstlenmişti
sağol kazen.en azından neden kapatıldığını anladım. eski eve dönmekte güzel.içindekiler aynı olsun da eski yeni fark etmez
İlk mesaj düzenlendiği için isterseniz ilk mesaj sahibi Dilem yapayım bana mesaj atsın
bu arada neo lur bana het höt diye mesaj atmayın lütfen ... tamam sizlerin duygusal yapınız tavanda bende çok sinirliyim ne yapayım :)
İlk mesaj düzenlendiği için isterseniz ilk mesaj sahibi Dilem yapayım bana mesaj atsın
bu arada neo lur bana het höt diye mesaj atmayın lütfen ... tamam sizlerin duygusal yapınız tavanda bende çok sinirliyim ne yapayım :)
Ama bizim bahanemiz daha geçerli kazen,biz hamileyiz
Merhaba
Facebook konusunda defalarca uyarı yaptık ama ısrarla yasak olduğunu bile bile bazı arkadaşlarınız 2. bir üyelik(esas hesaplarını yakmamak için) alıp facebook grubumuz olsun nasıl olur diye mesaj atıyor. Çok net söylüyorum facebook üzerinde grup açıp oradan devam edebilirsiniz. fakat bunun reklamını buradan yaparsanız üyeliğiniz kapanır.
Buna ek olarak sitenin bir düzeni var, 2013 Mart anneleri grubu hali hazrıda kurulmuş durumda ve bu açtığınız konun yeri burası değil. oradaki başlığınızı açtım lütfen artık kafanıza göre başlık açıp yeni yeni konular açmayın.
Diğer bir konu
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/543881-mart-2013-ilk-anne-olacaklarrrr.html
konusunu açan üye siteye 1 kez girmiş ve yok olmuş böyle bir başlıktamı devm etmek istiyorsunuz ?
Lütfen eski konuzdan devam edin size önerdiğimiz konu çok daha donanımlı listeler yapılan ve çok daha kalabalık bir gruptu
dilem1109
ilk sayfayı sana atadım boş yere her sayfada listeyi yayınlamktansa sadece 1. sayfada değişklik yapabilirsin. İlk mesajda mesaj editleme süresi diğer mesajlardaki gibi kısıtlı değil.
İşlem tamamdır
yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...Konuşulmadı işte bende bilgi verdim eski konu ile yeni konuyu birleştirdim ve doğru kategoriye taşıdım, birde bana sert bir uslup ile hesap soran arkadaşınızı da konuda sorumlu yaptım ki ilk mesajda belki tablo yapmak isteyebilir.
yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...
amacım tepkimi dile getirmekti..
ayrıca sayfa sahibi olmak gibide bir amaç gütmedim.. amacım aile gibi olduğumuz arkadaşlarımızı tekrar bir araya toplamaktı..
neyse tekrar sayfayı açmanızdan dolayı teşekkür ederim..
ama yanlış anlaşılmak beni çok kırdı...
benden bugünlük bu kadar arkadaşlar... bir süre paylaşımdan uzak kalsam ii olacak...
kendinize ii bakın...
yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...
ayrıca sayfa sahibi olmak gibide bir amaç gütmedim.. amacım aile gibi olduğumuz arkadaşlarımızı tekrar bir araya toplamaktı..
benden bugünlük bu kadar arkadaşlar... bir süre paylaşımdan uzak kalsam ii olacak...
kendinize ii bakın...
kendinize ii bakın...
kendinize ii bakın...
ya şaçmalama arkadaşım. fire vermek yok. kapıyı gösterip hadi siz girin ben gidiyorum demek olmaz.
kendinize ii bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?