dertlerimizi paylaşacağımıza farklı bir durum oluştu bendede artık bosverelim ya uzamasın sonuçta hep beraberiz
yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...
amacım tepkimi dile getirmekti..
ayrıca sayfa sahibi olmak gibide bir amaç gütmedim.. amacım aile gibi olduğumuz arkadaşlarımızı tekrar bir araya toplamaktı..
neyse tekrar sayfayı açmanızdan dolayı teşekkür ederim..
ama yanlış anlaşılmak beni çok kırdı...
benden bugünlük bu kadar arkadaşlar... bir süre paylaşımdan uzak kalsam ii olacak...
kendinize ii bakın...
Dilem 1.sayfa senin tabloyu orda yapabileceksin istediğin zamanda hep birinci sayfayı değiştireceksin :))
komutları aynen uyguluyorum ama ne yazıkki yapamadım canım aynen curlynin anlattığı gibi yaptım ama maalesef hala deniyorum bakalım yapabilirsem ne ala
Dilencim karende yardım iste nasıl oluyor diye istersen sen bu işi halledersin acele etme zaten
eski sistem değişmiş yeni sistemde nasıl yapılacağını bulamadım uğraşmaya devammmm
eski sistem değişmiş yeni sistemde nasıl yapılacağını bulamadım uğraşmaya devammmm
yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...
amacım tepkimi dile getirmekti..
ayrıca sayfa sahibi olmak gibide bir amaç gütmedim.. amacım aile gibi olduğumuz arkadaşlarımızı tekrar bir araya toplamaktı..
neyse tekrar sayfayı açmanızdan dolayı teşekkür ederim..
ama yanlış anlaşılmak beni çok kırdı...
benden bugünlük bu kadar arkadaşlar... bir süre paylaşımdan uzak kalsam ii olacak...
kendinize ii bakın...
hepimiz için bu görevi sen yüklendin Dilemcim bunun için çok teşekkür ederim, umarım yöntemini de bulursun ve fazla gerilmezsin canım, kolay gelsin:)
Kolay gelsin sana herkes msj yazdı mı ki özelden
Kolay gelsin sana herkes msj yazdı mı ki özelden
Merhaba arkadaşlar,
ben de martta ilk anne olacak bir kişiyim. başta bu topikteydim ama daha sonra orayı görünce o tarafa geçmiştim. sizlere acizane bir tavsiyem ve bir de sizlerden isteğim olacak. tavsiyem şu ki, o topiği de takip etmenizde fayda var. çünkü bir çoğunun ikinci veya üçüncü çocuğu ve oldukça tecrübeliler. ben oradaki büyük annelerden çok şey öğrendim. gereksiz evhamlarım yok oldu orayı takip ettikçe.
isteğim şu ki, ailenize ben de katılmak istiyorum. her ikisini de takip edebilirim sanırım.
yok canım sadece sinemsudan geldi bide sen zaten tabloyu oluşturamadım kazenden yardım istedim yeni sistemde oluşturma yardımını bulamadım
Canım özelden dilem'e msj atıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz oda bizim İcin tablo oluşturmaya calisiyo yas bilgisi tahmini dogum tarihi il bilgisi beldiyse cinsiyet ve koymak istenen isim cnmya bu özel işi ne ben hiç bişi anlamadım ???
yok canım sadece sinemsudan geldi bide sen zaten tabloyu oluşturamadım kazenden yardım istedim yeni sistemde oluşturma yardımını bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?