2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canımya hem kendini hem bizi üzme bebüşte üzülür yapma böyle biz burda bi aile değilmiyiz olmaz öyle şey yola devam hadi bakalım :)))

Dilem 1.sayfa senin tabloyu orda yapabileceksin istediğin zamanda hep birinci sayfayı değiştireceksin :))

komutları aynen uyguluyorum ama ne yazıkki yapamadım canım aynen curlynin anlattığı gibi yaptım ama maalesef hala deniyorum bakalım yapabilirsem ne ala

Merhaba arkadaşlar,

ben de martta ilk anne olacak bir kişiyim. başta bu topikteydim ama daha sonra orayı görünce o tarafa geçmiştim. sizlere acizane bir tavsiyem ve bir de sizlerden isteğim olacak. tavsiyem şu ki, o topiği de takip etmenizde fayda var. çünkü bir çoğunun ikinci veya üçüncü çocuğu ve oldukça tecrübeliler. ben oradaki büyük annelerden çok şey öğrendim. gereksiz evhamlarım yok oldu orayı takip ettikçe.

isteğim şu ki, ailenize ben de katılmak istiyorum. her ikisini de takip edebilirim sanırım.

bu yazdıklarınızdan beni hiç anlamadığınızı görüyorum ... Hiç bir yerde konu sahibinin siz olmak istediğinizi YAZMADIM ! Sadece madem böyle bir sayfanız var listeyi ilk sayfada yapın bu sebeple konuyu sizi atıyorum dedim. Maildeki uslubunuz ne kadar yumuşaksa buradan bana attığınız mesaj da bir o kadar sertti. Sadece bunu paylaştım

hepimiz için bu görevi sen yüklendin Dilemcim bunun için çok teşekkür ederim, umarım yöntemini de bulursun ve fazla gerilmezsin canım, kolay gelsin:)

inşallah gerim gerim ggerildim valla kazenden yardım istedim bakalım yeni sistemin açıklamasını bulamadım eskisine göre yaptım olmuyor

Bebesine saglikla gelsin ins canım tabiki iyi bir fikir canım arada göz atmakta fayda var ikisinizde neden takip etmeyesin ki bu senin en doğal hakkın bizde yaşayarak kendi deneyimlerimizi paylaşarsak öğreniyoruz her şeyi sende katil çoğaldıkça büyüyelim )

yok canım sadece sinemsudan geldi bide sen zaten tabloyu oluşturamadım kazenden yardım istedim yeni sistemde oluşturma yardımını bulamadım

Olsun canım beli bı yardım eden çıkar gercekten uğraşman yeter bizim İcin :)

ya bu özel işi ne ben hiç bişi anlamadım ???
Canım özelden dilem'e msj atıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz oda bizim İcin tablo oluşturmaya calisiyo yas bilgisi tahmini dogum tarihi il bilgisi beldiyse cinsiyet ve koymak istenen isim cnm

Yihhhuuuuuuuuuu azimmmmmm

boşuna bana demiyolar senin olcak deyip olduramadığını görmedik diye

çok mutlu oldummmm özel mesajlarını bekliyorum kızlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…