hamile kalmaya evlenmeden önce karar verdimevlendim. tabi işin şakası diyeceğim ama bebek sahibi olmayı gerçekten evlenmeden önce istiyordum ama eşim henüz hazır değildi. evlendikten 10 ay sonra mayıs 2012de başladık fakat sonuçlar hüsran ben daha başlayalı 2 gün sonra kanama geçirdim. sonra 15 gün sonra yine kanama geçirdim. anlayacağınız ayda 2 kez adet oldum. ikinci deneme de öyle oldu. 3.denemede başardık eşimin gideceğini biliyorduk o gitmeden olmasını çok istemiştim 3.deneme son şansımızdı Allaha şükür nasip oldu
41 tamamladım allah bın defa razı olsun kzılarrr kendıne allah emnat olunn
cok sagol kızlar tammaladmmmm
açılışı yapayım o zaman..5 yıllık evliyiz.3 yıldır bebek istiyorua ama rabbim nasip etmedi. çok doktora gittik.. hiç bir sebep bulamadılar.. klomenler ,çatlatma iğneleri ,aşılamalar falan derken bedenim ve psikolojim çok yoruldu.. tabi bu arada duyduğum tüm kürleride uyguladım.. olmadı....
en sonunda haziran ayında tüp bebek tedavisine başladık... rabbime şükürler olsun bize miniğimizi verdibize bu mutluluğu yaşattığı için rabbime binlerce şükürler olsun
allahım evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
2 senelik evliyiz.eşim ilk zamanlardan beri istiyordu bebek. ama ben en az 3 sene diyodum ama sonunda ikna oldum. 2011 kasımda hamile kaldım. bebeğimi 9hft+3 gün iken kaybettim. rutin kontrole gitmiştik yine sevinç ve umutla. dr.umuz çok normalmiş gibi kalp atışı yok diyip geçti masasına. ağlaya ağlaya radyolojide tekrar ultrasona girdim ve bebeğimden ayrıldım.( neyse sonra toparladım kendimi...şimdi Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar versin diye dua ediyorum hep...
çok geçmiş olsun Rabbim miniğine sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım
bana
1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum
41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm
okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız kaç senelik evlisiniz filan kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm
bana
masalcım çok zorlu günler geçirmişsin cnm ama neyse geçti gitti çok şükür... allah bir daha yaşatmasın.. her şeyde vardır cnm bir hayır.. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın cnm...ay herkes kısacık yazmış bide bana bak anlatmaya ihtiyacım vardı ama hep içime atıyodum
bana
bana
masalcım çok zorlu günler geçirmişsin cnm ama neyse geçti gitti çok şükür... allah bir daha yaşatmasın.. her şeyde vardır cnm bir hayır.. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın cnm...
merhaba kızlar dun cok kotu ır gun gecırdım aksam ıs yerınde tuvaletım geldıgı ıcın tuvalete gıttım ıc camasırımda ufacık bır leke gordum panık yaptım hemen sefıme gıttım ızın ıstedım esımı aradım hemen acıle gıttık doktor ultrasonda baktı kalp atıslarını dınledık hareketını gorduk dedı kı kendı doktorunuza mutlaka gıdın eve gıdınce de hemen yatın bugun oglen kendı doktoruma gıttım bızım yaramaz yerını cok begenmıs ıcımde bır o yana bır bu yana gezıyor sankı babasının cıftlıgı gıbı 4 gun rapor verdı doktorum sımdı evdeyım uzanıyorum kılcal damar catlamasıymıs onemlı degıl yaramaz da ıyı dedı bır de kanamamın rengını sordu ben kahverengı dedım korkma o zaman dedı bırsey olmaz dedı ama dun o kadar agladım o kadar agladım kı hastaneye gelene kadar anlatamam kızlar sıze tavsıyem sakın yormayın kendınızı allahım meleklerımızı koru
Yaşadıklarını okudum ve Cok üzüldüm kendimden bişeyler bodum çünkü bende 2010 da elendim Temmuz'da 2011 gibi denemeye başladık bı süre Olmadi doktora falan gittik 2012 in basında hamile kaldım 8,haftada allahım öyle bişeyler ne bana nede baskasına yaşatsın muayene sırasında bebeğim kalp atışı duyulmadı özel bir muayeneye gittiğimiz İcin doktor geç istedi bizden kan tahlilleri falan bizde o arada ihmal ettik metre benimde kanımda pihtilasma varmış bu bebeğimde öğrendim ama Cok değil sınırda bana sadece coraspin verdi o kadar korku icinde oluyo ki insan bişeyler olacak diye bide sen 2 bebek kaybetmesin şimdi bu siteye bile korkarak girdim basta neden bilmiyorum hep tedirgin oluyorum şimdilerde biraz daha iyeyim ama bazı günler bı evham kaplıyor bı kasik ağrısı Yada eğilirken Yada çorap falan giderken bı kalma oluyo hemen neden acaba diye düşünüyorumevet arkadaşım çok şükür geçti Allah yardım etti
Yaşadıklarını okudum ve Cok üzüldüm kendimden bişeyler bodum çünkü bende 2010 da elendim Temmuz'da 2011 gibi denemeye başladık bı süre Olmadi doktora falan gittik 2012 in basında hamile kaldım 8,haftada allahım öyle bişeyler ne bana nede baskasına yaşatsın muayene sırasında bebeğim kalp atışı duyulmadı özel bir muayeneye gittiğimiz İcin doktor geç istedi bizden kan tahlilleri falan bizde o arada ihmal ettik metre benimde kanımda pihtilasma varmış bu bebeğimde öğrendim ama Cok değil sınırda bana sadece coraspin verdi o kadar korku icinde oluyo ki insan bişeyler olacak diye bide sen 2 bebek kaybetmesin şimdi bu siteye bile korkarak girdim basta neden bilmiyorum hep tedirgin oluyorum şimdilerde biraz daha iyeyim ama bazı günler bı evham kaplıyor bı kasik ağrısı Yada eğilirken Yada çorap falan giderken bı kalma oluyo hemen neden acaba diye düşünüyorummasalım Cok gecmis olsun sana allahım bu bebekleri bize nasip etsin bugünüme binlerce şükürler olsun doğduğu gūn benim bayramim olucak allahım onları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?