bende 15 mart 83 doğumluyumSlm kizlar bende 2008 yilinda 25 yasimda evlendim cocuklari cok sevmemize ramen esimde bende bi turlu hazir hissedemedik kendimizi sonra karar verip basladik calismalara dokuz ay sonra hamile kaldigimi ogrendim ben hep 30 yasinda dogurucam insallah diyodum ben 14 mart dogumluyum bebegiminde 20 mart gibi gozukuyo dogumu yani 30 u doldurdugumda rabbim izin verirse minigimi alicam kucagima Allah kimsyi aratmasin birbirimizdende ayirmasin insallah..
herkese iyigeceler. ben ancak girebildim ve yaklaşık bir saattir neler yazılmış onları okuyorum. şimdi kimsecikler yok bende kendi kendime yazayım dedim.
öncelik dilem benide listeye eklersen sevinirim.
İl: aydın
beklenen doğum tarihi:24 Mart
cinsiyet belli değil
isim düşünülmedi:))))
bugün doktoruma gitiim. çok şükür herşey yolundaydı. valla bizim bebiş çok yaramaz olcak galiba bi yerinde durmuyo sürekli hareketli. 2'li testimizide yaptırdık. ense kalınlığımız 0.9mm çıktı kan tahlilide haftaya alıcaz. bir sonraki görüşmede 1 ay sonra artık. ne güzel 2 haftada bir gidiyodum şimdiye dek sıksık görüyüdum bebişimi. özlücem valla.
meydanı boş bularaktan baya yazmışım sanırım. herkese sevgiler.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:)))
herkese iyigeceler. ben ancak girebildim ve yaklaşık bir saattir neler yazılmış onları okuyorum. şimdi kimsecikler yok bende kendi kendime yazayım dedim.
cinsiyet belli değil
bugün doktoruma gitiim. çok şükür herşey yolundaydı. valla bizim bebiş çok yaramaz olcak galiba bi yerinde durmuyo sürekli hareketli. 2'li testimizide yaptırdık. ense kalınlığımız 0.9mm çıktı kan tahlilide haftaya alıcaz. bir sonraki görüşmede 1 ay sonra artık. ne güzel 2 haftada bir gidiyodum şimdiye dek sıksık görüyüdum bebişimi. özlücem valla.
meydanı boş bularaktan baya yazmışım sanırım. herkese sevgiler.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:)))
ne güzel ya bende yarn gidicem 2li test için.bebeğimi hareket ederken görmek için sabırsızlanıyom. cnm kan verirken aç olmak gerekiyomu:?
bana sormadılar gerekmiyo sanırım:) inşallah seninde güzel geçer yarınki bebeşinle görüşmen:))) bende her kontrolden önce acayip tedirgiinlik oluyo ama doktor odasından gülerek çıkıyorum. inşalllaaaah hep böyle devam eder. herkes sağlıkla kucaklarına alır bebişlerini inşallah:)))))
bende 15 mart 83 doğumluyum
evet ya o tedirginlik beni mahvediyo. ben geçen hafta çok yordum kendimi korkuyom bişey oldumu diye. bide böle arkadaşlar doktora gidince öğrenmişler ya kalbinin durduğunu hiç bir belirti olmadan oda geriyo beni. elimde olsa her gün ultrasona gircem o derece yani
canım benim Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler Allahım bebeklerimizi korusun aynen canım onları kucağımıza aldığımız gün bayram olcak bize şimdiden çok heycanlıyım ama sende her giren sancıya batmaya kötü yorum yapma rahat davranmaya çalış sana diyorum bende öyleyim ama yavaş yavaş atmalıyız kafamızdan bu düşünceleri ay geçti gitti işte ya boşverelim hadi artık hamile kıyafeti almaya başlıcam nerden alıyımya netten baktım ama hoşuma gidem bişi olmadı
evet ya o tedirginlik beni mahvediyo. ben geçen hafta çok yordum kendimi korkuyom bişey oldumu diye. bide böle arkadaşlar doktora gidince öğrenmişler ya kalbinin durduğunu hiç bir belirti olmadan oda geriyo beni. elimde olsa her gün ultrasona gircem o derece yani
bebegimi görmeye kaldı bir haftagel cuma gelll...[/QUOTE
Benimde bir hafta kaldı saglikla görelim ins bebişlerimizi
maşallah miniğineherkese iyigeceler. ben ancak girebildim ve yaklaşık bir saattir neler yazılmış onları okuyorum. şimdi kimsecikler yok bende kendi kendime yazayım dedim.
cinsiyet belli değil
yaaa ben dün anatoliumdaki lcw mağazasına gittim hiçbir şey bulamadım.. yeni sezonda başlamamış.. gebe mağazası nereye açılıyormuş cnm.. ve ne zaman?Aynen cnm en iyisi öyle yapmak allahım herseyin hayırlısınıı versinben netten aldım bişeyler paylaşmıştım ama daha gelmedi koruyarak gebe markası yeni bir mağaza acıyor ben onu merak ediyorum nette Cok Guzel seyler vardii bakılmaz attık lcw ninde Guzel seyleri oluyo bakarsın artık :)
ayyy bugün cumamıHerkese günaydınnHayırlı bir cuma olsun inşallah herkes mutlu sağlıklı olsun
ayyy bugün cumamı
allahım evde yatarken günlerde karıştı artık
yaa ben bugünü perşembe sanıyordum hehehe
o zaman herkese hayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin,yavrularımızı korusun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?