2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bende 15 mart 83 doğumluyum

herkese iyigeceler. ben ancak girebildim ve yaklaşık bir saattir neler yazılmış onları okuyorum. şimdi kimsecikler yok bende kendi kendime yazayım dedim.
öncelik dilem benide listeye eklersen sevinirim.
İl: aydın
beklenen doğum tarihi:24 Mart
cinsiyet belli değil
isim düşünülmedi:))))

bugün doktoruma gitiim. çok şükür herşey yolundaydı. valla bizim bebiş çok yaramaz olcak galiba bi yerinde durmuyo sürekli hareketli. 2'li testimizide yaptırdık. ense kalınlığımız 0.9mm çıktı kan tahlilide haftaya alıcaz. bir sonraki görüşmede 1 ay sonra artık. ne güzel 2 haftada bir gidiyodum şimdiye dek sıksık görüyüdum bebişimi. özlücem valla.
meydanı boş bularaktan baya yazmışım sanırım. herkese sevgiler.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:)))

seni çok iyi anlıyorum bende bebişimi bir aydan beri görmüyorum pazartesi kontrolüm var bir türlü zaman geçmek bilmiyor... nasıl büyüdü mü cinsiyetini gösterir mi veya belli olur mu diye de düşünmeden edemiyorum ikili test yapılmadı doktor yapacak mı diye düşünüyorum yoksa değiştirmek zorunda kalıcam...

ne güzel ya bende yarn gidicem 2li test için.bebeğimi hareket ederken görmek için sabırsızlanıyom. cnm kan verirken aç olmak gerekiyomu:?

ne güzel ya bende yarn gidicem 2li test için.bebeğimi hareket ederken görmek için sabırsızlanıyom. cnm kan verirken aç olmak gerekiyomu:?

bana sormadılar gerekmiyo sanırım:) inşallah seninde güzel geçer yarınki bebeşinle görüşmen:))) bende her kontrolden önce acayip tedirgiinlik oluyo ama doktor odasından gülerek çıkıyorum. inşalllaaaah hep böyle devam eder. herkes sağlıkla kucaklarına alır bebişlerini inşallah:)))))

evet ya o tedirginlik beni mahvediyo. ben geçen hafta çok yordum kendimi korkuyom bişey oldumu diye. bide böle arkadaşlar doktora gidince öğrenmişler ya kalbinin durduğunu hiç bir belirti olmadan oda geriyo beni. elimde olsa her gün ultrasona gircem o derece yani

belinaysu, ben de okudum, Allah tez zamanda, sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
Arkadaşlar merhaba, her ne kadar yazmasam da ben takip edenlerdenim.
Dün devlet hastanesinde kan vermiştim ikili test için, bugün çıktı sonuçlar, doktor tamam dedi sorun yok.
"Ense pilisi kalınlığını ölçmeyecek misiniz?" dedim, önce baktı yüzüme, "hımm, doğru, ikisini bir değerlenndirmek lazım ama radyoloğumuz evlilik izninde, o dönmeye sizin süreniz geçer" dedi. Peki dedim çıktım.
Özele devam :)

canım ya hepimizde o korku var bebeklerimizi kucağımıza alana dekte olucak. doopler varmış evde bizim kullanmamız için ben onlardan almayı düşünüyorum 18 eylül 2li taramam var iyi haberler alıyım inşallah almaya niyetim o aleti yoksa dediğin gb hergün doktora gidip baktırasım var

Aynen cnm en iyisi öyle yapmak allahım herseyin hayırlısınıı versin ben netten aldım bişeyler paylaşmıştım ama daha gelmedi koruyarak gebe markası yeni bir mağaza acıyor ben onu merak ediyorum nette Cok Guzel seyler vardii bakılmaz attık lcw ninde Guzel seyleri oluyo bakarsın artık :)

canım ya hepimizde o korku var bebeklerimizi kucağımıza alana dekte olucak. doopler varmış evde bizim kullanmamız için ben onlardan almayı düşünüyorum 18 eylül 2li taramam var iyi haberler alıyım inşallah almaya niyetim o aleti yoksa dediğin gb hergün doktora gidip baktırasım var

maşallah miniğine
ne güzel haberler.. darısı bizim başımıza inşallah

yaaa ben dün anatoliumdaki lcw mağazasına gittim hiçbir şey bulamadım.. yeni sezonda başlamamış.. gebe mağazası nereye açılıyormuş cnm.. ve ne zaman?

Herkese günaydınn Hayırlı bir cuma olsun inşallah herkes mutlu sağlıklı olsun
ayyy bugün cumamı
allahım evde yatarken günlerde karıştı artık
yaa ben bugünü perşembe sanıyordum hehehe
o zaman herkese hayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin,yavrularımızı korusun inşallah...

Amin cnmm Bende yatıyorum bulantidan insan gercekten öyle oluyo gebe mağazası koruyarak açılıyor ama ne zaman tam bilmiyorum

Günaydın kızlar, ben hiç iyi değilim sorunlarlara uğraşmaktan bıktım...

Eşim gelsin bu evden taşınmaya karar verdim. o kadar sorunlu bir apartmanda yaşıyoruz ki anlatamam. bina yeni bina sorunları bitmiyor. askiden ikidir ceza geliyor şimdi yine gelmiş. bize ödeyin diyorlar. annemi gönderdim ev sahibine konuşmaya çünkü biliyorum kesin ben kavga ederim. eşim gittiğinden beri tahammulum sıfır! tam anlaşamamışlar,bu evin derdi bitmez. o bitiyo bu başlıyo...

Eşyama zarar gelmesin diye duruyordum ama artık duracak gücüm kalmadı. insanın yanına eşinin olmaması çok zor kızlar bir de hamileyken daha da zor. eşlerinizin değerini bilin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…