bugün bizde dr dan geldik cinsiyetimiz erkek miş...allahım herkesin kuzusunu korusun <aminn>
cok iyiydi bizi görünce eller ayaklar oynamaya başladı 135 gram olmus3 hafta sonraya gün verdi bizim için bol bol dua edin ne olur cünkü en tehlikeli haftamiz 19.hafta iki gebeligimi de o haftalar da kaybettim inanın 19 haftanın gelmesini hiç istemiyorum
canım geçmiş olsun çalışmıyosan eğer bol bol dinlen akşamları serin oluyo dikkat et derim yiyebiliyosan meyve ye tatlım:)
yaa sizler böyle yazdıkça içim gidiyo ben de görmek istiyorum yavrumu
bu sefer çok uzun geldi bana bugün 15gün oldu,daha 15gün nasıl bekliyeceğim..
Acaba yarın gitsemmi ben de
benim de ikili test randevusu canım 17 si.Çok gerginim :18oktor kan 10 gün sonra çıkar dedi.Benim de özel hastane.Ya benim eşim çok garip ne dersem yapar,ne istesem alır,beslenmeme dikkat eder.Ama bebekle değil benle ilgileniyor.Diyorum ki onu mu seversin beni mi?Seni diyor o an çok sinir oluyorum.Deli mi ne Bahanesi de hazır,kucağıma almadan hissedemem tatlım ne yapayım diyor.Beni hormonlarım ele geçirmişmiş.
Kizlar bu doktora gittigimde doktor dediki ayaktan popoya 5 cm kalanida 3 cm olsa toplam 8 cm .... Kalani derken dedim bacaklari dedi bi sasirdim niye sasirdiysam adi ustunde bastan popoya ben bacaklari hic dusunmuyodum:26:
canım merhaba aynen öyle yapıyorum evde yatıyorum hatta dün gece annama gittim daha yeni geldim valla anne eli değdi daha iyiyim
ne güzel haberler var öyle bebeğinin ilk hareketlerini görenler cinsiyet öğrenenler oh oh darısı bizlere test yaptıranlarda var inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
yavf benimde başım hiç hoş değil suyla hiç içmesemde olur bugun 2bardak içtim yatana kadar ancak 5e tamamlarım bugün midem hiç iyi değil bebeğe bi sorun olur diye korkukorum su içmekle bebeğin bi ilgisi varmı ki az içince sorun olurmu bebekle ilgili( ???????????????
cnm bebek kesede suyun içinde. bi arkadaşım su içmeyi ihmal etme kesede su yenileniyormuş dedi ama bilemem tabi aslı var mı. diyen arkadaşım doğum yaptı bu arada. hem böbreklerede iyi geliyo. sen su işini ihmal etme
bugün bizde dr dan geldik cinsiyetimiz erkek miş...allahım herkesin kuzusunu korusun <aminn>
kızlar selam
ya ben cok kotuyummm. mide problemım var benim ülser, sındırım problemi falan
2 gun once baklıyat yemisştim agır geldi sindiremedim. evelıgun gece saat 2 de bi başladım cıkartmaya hala kendşme gelmiş degilim
hiç bir şey yıyemiyorum, kolum kalkmıyo bir tek corba yedim o kadar. midem bas belası benim, bu yuzden bebişimde uzuluyo beslenemiyo yaaaaa
Kizlar bu doktora gittigimde doktor dediki ayaktan popoya 5 cm kalanida 3 cm olsa toplam 8 cm .... Kalani derken dedim bacaklari dedi bi sasirdim niye sasirdiysam adi ustunde bastan popoya ben bacaklari hic dusunmuyodum:26:
yaa banada öyle dediler bende o yüzden korkuyorumya zorluyorum kendimi ama yoğurt yedim ben yoğurt yiyince midem şişiyor ne yemek yediriyo nede su içiriyo neyse bugün bitiyor zaten yoğurt yemem yarın napıyım su daha önemliyse
yoğurdu çok mu yiyorsun ufak bir kase yeter diyolar. tabi süt içiyorsan. benim yarım litrelik şişem var. hep yanımda ara ara içiyorum. günde en az 4 defa bitirebiliyorum. sende az ama sık sık içmeyi dene istersen.
ah canım ne çok yemesi 2kasık yesem midem şişiyo zorluyor beni sütüde dün gece ilk defa içtim bi bardak mide bulantısı kusma daha yeni yeni düzeliyor yoğurdu yemicem çünkü yoğurt yemeyince 1.5 litre su içebiliyorum
canım ne güzelll bişi sorcam bende bebeğimi dün gördüm ultrason fotosunda CRL : 50.71 mm yazıyor bumu acaba boyu baskada ölçüm yazmıyor zaten
cnm bulantılardandır o. geçer zamanla. bişey yemek içinde zorlama kendini insan tiksiniyo bir daha hiç yiyemiyoben tavuk etinden tiksindim. kokusuna bile dayanamıyorum. yemem gerekiyo diye zorladım sonuç hüsran. düzeliriz inşallah zamanla. allahtan vitamin mineral hapları var destekliyo
Canım tebrik ederimm oğlan annesi olacaksın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaalahh:)
ultrason fotolerında crl baş popo mesafesi tatlım. zaten resimde işaretlidir olçülen yer. benimkinde ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?