2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Canım banada 4 lü test yapılacak ama haftaya 22 sinde bende merak ediyorsum sana yapıldığı zaman yazarmısın nasıl olduğunu şimdiden iyi haberler alman dileğimle

tatlım doktorumdan döndüm hemen siteye geldim bebeğimi gördüm kızım oluyormuş çok sevindik eşimle. testte gelince doktorum bebeğimin baş çevresini bacak ve kol boyunu göbek çevresini ölçtü bu ölçüler ile kilomu doğum tarihimi forma doldurdu o form ile 2 tüp kan verdim sonuçlarımı 10 gün sonra alacağım.

Az önce doktorumuzdan evimize döndük ve minik bir prensesimiz olacağını öğrendik...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar gece hic dogru durust uyuyamadim midem cok eksidi (
günaydın
ayy mide ekşimesi çok fena bişi.. geçmiş olsun cnm...
günaydın hanımlar;
2 gündür raporluydum evde yattım bugün işe geldim gripim geçti gibi siz nasılsınız
günaydın
geçmiş olsun cnm atlatmana sevindim.. mevsim geçişleri tam hasta olma zamanları zaten.. tansiyon problemin yoksa limon çok etkili...
Az önce doktorumuzdan evimize döndük ve minik bir prensesimiz olacağını öğrendik...
ay ne güzel bir haber
bir prensesimiz daha geliyor... allah hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah..
biz de kısmetse 2 hafta sonra öğreneceğiz

günaydın tatlım uyku bölününce çok zor dimi kafa seersem gb oluyor inşallah gün içinde rahat olur biraz uyursun
herkese günaydın mutlu sıkıntısız bol kahkahalı bir gün diliyorum herkese

günaydın
ayy mide ekşimesi çok fena bişi.. geçmiş olsun cnm...

Sabah kalkar kalkmaz anneme geldim biraz keyfim yerine geldi eksimem gecti ama bulanti son surat devam ya kizlar kac haftada biter bu

Öncelikle Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin. :)

Benim şimdilik mide bulantısı olmadı bir kere tereyağın kokusundan bulandı limon yedim iyi geldi.

Son zamanlarda gece uykudan uyanma ve bir daha uyuyamama başladı. Bu durum hep böyle devam edecek mi acaba hiç fikrim yok.

cnm öle bişey olmadı bana.tuvalete uyanıyorum bende ama sonra hemen dalıyorum. ama 3.4. aydan sonra hamileliğe alışınca geçer diye düşünüyorum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…