cnm aklına getirme Allah korusun,ben de 10.hafta bitene kadar çok sıkıntıdaydım
dclfrt canım prensin olcakmış hayırlı evlat olsun. Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.
canım ne güzelll bişi sorcam bende bebeğimi dün gördüm ultrason fotosunda CRL : 50.71 mm yazıyor bumu acaba boyu baskada ölçüm yazmıyor zaten
Gunaydin kizlar gece hic dogru durust uyuyamadim midem cok eksidi(
Canım banada 4 lü test yapılacak ama haftaya 22 sinde bende merak ediyorsum sana yapıldığı zaman yazarmısın nasıl olduğunu şimdiden iyi haberler alman dileğimle
Az önce doktorumuzdan evimize döndük ve minik bir prensesimiz olacağını öğrendik...
günaydınGunaydin kizlar gece hic dogru durust uyuyamadim midem cok eksidi(
günaydıngünaydın hanımlar;
2 gündür raporluydum evde yattım bugün işe geldim gripim geçti gibi siz nasılsınız
ay ne güzel bir haberAz önce doktorumuzdan evimize döndük ve minik bir prensesimiz olacağını öğrendik...
günaydın tatlım uyku bölününce çok zor dimi kafa seersem gb oluyor inşallah gün içinde rahat olur biraz uyursun
herkese günaydın mutlu sıkıntısız bol kahkahalı bir gün diliyorum herkese
günaydın
ayy mide ekşimesi çok fena bişi.. geçmiş olsun cnm...
Sabah kalkar kalkmaz anneme geldim biraz keyfim yerine geldi eksimem gecti ama bulanti son surat devam ya kizlar kac haftada biter bu
Az önce doktorumuzdan evimize döndük ve minik bir prensesimiz olacağını öğrendik...
günaydın
Sabah kalkar kalkmaz anneme geldim biraz keyfim yerine geldi eksimem gecti ama bulanti son surat devam ya kizlar kac haftada biter bu
ASLINDA BULANTININ HAFİFLEMİŞ OLMASI LAZIM ACABA KAFANI ÇOKMU TAKIYORSUN BİŞEYLERE ÇÜNKÜ DRLAR 3 AYDAN SONRA BULANTI PSİKOLOJİK DİYORLAR YA ONDAN SORUYORUM ????
günaydın
canım ya herkeste farklı oluyo kimisinde hiç olmamış bende çok kötüydüm aç geziyodum resmen ama 1 haftadır yemeye başladım çok şükür ama sabah kusmam devam ediyo bide yedikten sonra acayip bi bulantı kusmıyım diye yatıyorum hep ne zaman düzeliceni Allah bilir artık aman boşverya bebeklerimiz sağlıklı olsunda idare ederiz
ASLINDA BULANTININ HAFİFLEMİŞ OLMASI LAZIM ACABA KAFANI ÇOKMU TAKIYORSUN BİŞEYLERE ÇÜNKÜ DRLAR 3 AYDAN SONRA BULANTI PSİKOLOJİK DİYORLAR YA ONDAN SORUYORUM ????
Canim ya keske psikolojik olsa ama inan tam bogazima yapismis bisry var ve her yemek yedigimde beni direk kuskuturuyor yani aslinda tarif edemiyorum psikoljik olsa bulanir kalir ama ben direk kusuyorum((
canım ya herkeste farklı oluyo kimisinde hiç olmamış bende çok kötüydüm aç geziyodum resmen ama 1 haftadır yemeye başladım çok şükür ama sabah kusmam devam ediyo bide yedikten sonra acayip bi bulantı kusmıyım diye yatıyorum hep ne zaman düzeliceni Allah bilir artık aman boşverya bebeklerimiz sağlıklı olsunda idare ederiz
O kadar haklisinki bebekler saglikli olsun baska hicbisey istemiyorum cooook sukur zatrn inan bu tarz bi bulanti sonundaki bu mucize olmasa katlanilmazki
Öncelikle Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin. :)
Benim şimdilik mide bulantısı olmadı bir kere tereyağın kokusundan bulandı limon yedim iyi geldi.
Son zamanlarda gece uykudan uyanma ve bir daha uyuyamama başladı. Bu durum hep böyle devam edecek mi acaba hiç fikrim yok.
Canim ya keske psikolojik olsa ama inan tam bogazima yapismis bisry var ve her yemek yedigimde beni direk kuskuturuyor yani aslinda tarif edemiyorum psikoljik olsa bulanir kalir ama ben direk kusuyorum((
O kadar haklisinki bebekler saglikli olsun baska hicbisey istemiyorum cooook sukur zatrn inan bu tarz bi bulanti sonundaki bu mucize olmasa katlanilmazki
kızlar annelik iç güdüsü bu olsa gerek. herkes bebeğini düşünüyo kendisi umrunda değil. çok güçlü bir duyguymuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?