merhabalar ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum forumları bende mart ayında anne olucam inşallah:)hepimizin bebeği sağlıklı olarak dünyaya gelir inşallah:)
aminn canımm. hoşgeldin aramıza
susuzsuzi
cnm aldıkların harika... rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin yavruna
bunları görünce bende heveslendim şimdi. örgüde de baya ilerlemişsin maşallah... ben hala niyet aşamasındayım..
Canim aldiklarin cok guzell bende az ve oz seyler almayi dusunuyorum ilk etapta senin gibi dogduktan sonra alirim hayirlisiyla ..insallah bi gorelimde o gunleri nelr alicaz bak.. Benim simdilik kiyafetlere hic bakasim yok ama pusetlerbesikler bebek odalari cok ilgimi cekiyo...
Televizyonun karsisinda koltukta bi yana bi bi yana donup yatiyodum o kadar cok donmusumki esim dediki bi dogru yat Sen o tarafa bu tarafa attikca kendini o garibanda o yana bu yana yalpalayip duruyor bi sabit dur yazik degilmi dedi ayyy aklima hic
gelmemisti gercekten saga sola savururp duruyorum yazikkk ya uzuldum simdi((
hoşgeldin aramızamerhabalar ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum forumları bende mart ayında anne olucam inşallah:)hepimizin bebeği sağlıklı olarak dünyaya gelir inşallah:)
evet bende almak istiyorum ama cinsiyeti bekliyorumya aslında daha çok şey almak isterdim ama çok erken işte,çok ta cesaret edemiyorum.
Azar azar artık :)
Birde oyun parkı buldum bitane komple krem rengi çok güzel çok sade
200 liraydı Kasım gibi de gidip onu alıcam.
Odasını döşeyeceğim mobilyaları da seçtim.Dolap ve komidini.
Ocak ortası gibi de onları almayı düşünüyorum.30 gün tesli süresi var.Şubat ortası teslim olcak yani.
Tam zamanı gibi geldi.Şimdi Perde bakmaya başlıycam.Bebeğin odası bomboş.Bi tek güneşlik var :)
Halıyıda seçtim onunda indirime girmesini bekliycem ara ara mağazayı dolaşıcam yani :)
Ben tamamım yani :) bi tek eksik bebeğim
Hanımlar ilk alışverişimi yaptım bu gün,dayanamadım.Cinsiyet belli değil ama ikisine de uyacak aldıklarım.
Eki Görüntüle 510812
Nevresim,Çarşaf ve Yastık kılıfı
Eki Görüntüle 510813
iki tane kısa şort ve 3 tane tişört
Eki Görüntüle 510814 Eki Görüntüle 510815
Birde kendi ördüğüm battaniye bu kadar oldu.
Eki Görüntüle 510823
aldıkların çok güzel ama canım bir tavsiyem var. bol bol alttan çıtçıtlı body al en çok buna ihtiyacımız olacak. tek başına kısa tshirt giydirirsen göbeği açılır üşür
Televizyonun karsisinda koltukta bi yana bi bi yana donup yatiyodum o kadar cok donmusumki esim dediki bi dogru yat Sen o tarafa bu tarafa attikca kendini o garibanda o yana bu yana yalpalayip duruyor bi sabit dur yazik degilmi dedi ayyy aklima hic
gelmemisti gercekten saga sola savururp duruyorum yazikkk ya uzuldum simdi((
evet bende almak istiyorum ama cinsiyeti bekliyorum
dr amcamız 2 hafta sonra kesinleşir dedi.. bakalım miniğim gösterirse bize cinsiyetini annesi alışverişe başlayabilecek
o dasını da en geç kasım gibi sipariş etmeyi düşünüyorum.. teslimat uzayabiliyor.. bir de mobilyaların havalandırılması var.. bakalım.. ekimde de boya badana işine girilecek kısmetse.. ayy ne tatlı heyecanlar... rabbim yavrularımızı korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?