aldıkların çok güzel ama canım bir tavsiyem var. bol bol alttan çıtçıtlı body al en çok buna ihtiyacımız olacak. tek başına kısa tshirt giydirirsen göbeği açılır üşür
Eki Görüntüle 511288 Eki Görüntüle 511289 Eki Görüntüle 511290
Bunlarda hamile olduğumu öğrendiğimde bebişime ilk aldığım ciciler...
allahım nasıl güzel şeyler onlar öyle allah sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin inşallah sana ve küçük meleğine sağlık diliyorum.
Bende istiyorummm.....
Salı doktora gidicem inşallah cinsiyeti hakkında bi fikri olur..
çok güzeller canım ya
bakalım bizimkisi ne giyecek pembe mi mavimi
ayy ne güzel bir haberGünaydın Kızlar
Bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkeğim geliyor. Babamız kız istiyorum diye tutturmuştu. Ama ultrasonda 3 boyutlu halini görünce parmak emmesini, tekme atmasını bide dönüp bize baktı yavrum gösterdi yüzünü güzel oğlum benim. Babamız şimdi oğlumda oğlum diye tutturuyor. Doktorumuz çok ilgili. Kan hapı, kalsiyum hapı, balık yağı birde sebze hapı verdi bize kan ve kalsiyum hapı her gün içilecek ama sebze ve balık yağı tüketemediğim durumlarda devreye girecek. birde çatlaklar için jel verdi. İkili testimizi de olduk. Cuma günü sonuçlar alınacak.
hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah ...
Günaydın Kızlar
Bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkeğim geliyor. Babamız kız istiyorum diye tutturmuştu. Ama ultrasonda 3 boyutlu halini görünce parmak emmesini, tekme atmasını bide dönüp bize baktı yavrum gösterdi yüzünü güzel oğlum benim. Babamız şimdi oğlumda oğlum diye tutturuyor. Doktorumuz çok ilgili. Kan hapı, kalsiyum hapı, balık yağı birde sebze hapı verdi bize kan ve kalsiyum hapı her gün içilecek ama sebze ve balık yağı tüketemediğim durumlarda devreye girecek. birde çatlaklar için jel verdi. İkili testimizi de olduk. Cuma günü sonuçlar alınacak.
hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah ...
günaydın cnm.. geçmiş olsun.. ihmal etmemen ii olmuş cnm..Günaydın kızlar
Suzicim aldıklarını güle güle kullanın inş.
ben de erken olduğundan hiç böyle şeylere uzanamıyorum.hani sen demişsin ya dereyi görmeden,o misal..
biryandan da son aylar kışa gelicek nasıl alıcaz toplucaz bilmiyorum:44:
Ecemcim dr.umu cmtsi aradım,fitil ismi verdi onu aldık başladım kullanmaya..çok iğrenç bişi hiç sevmedim şu fitili..ve hiç düzenli kullanamadım daha evvelkilerde..inş.bu kez düzenli olur tam 14 tane yaw
bende de bazen gece uyanınca sonra dalamamak var dön oraya dön buraya
Nezlem hala geçmiş değil,ona keza kuyruk sokumu kalça ve bel ağrılarım hayatımı felç ediyo bazen..
yavrum sen iyi ol yeterki bana bakma ben mızmızım
Üzerime olan topu topu 2 kotum var,birini geçen hafta giydim yıkandı kuruması bekleniyor.diğerini giydim o düşük bel ve karnımı sıkıyor
masabaşında açtım düğmeyi öyle oturuyorum
haftaya cmtsi dr.kontrolünden sonra bir pantalon bir üstle ödüllendireceğim kendimi inş.
canım bazen bana da yok gibi geliyor özellikle sabah kalkınca kıyafetsizken filan..günaydın kızlar ;
haftasonu biraz canım sıkıldı aslında baya canım sıkıldı elimden geldikçe kendimi rahatlamaya çalıştım ama işte elden ne kadar gelirki
bişey dikat ettim biraz canım sıkıldımmı göbeğim iniyor karnım dümdğz oluyor sizded bööle oluyor mu
sağol cnm mantar belirtileri vardı,bu yüzden başladım.Günaydın kızlar haftasonu hiç giremedim bakamadım neler oldu neler bitti diye hepiniz ve bebişleriniz umarım iyidir.
Ceylincim sanada geçmiş olsun hayırdır ne varda fitil kullanıyorsun oraları kaçırdım tabi umarım önemli bişey değildir.
Ya kızlar bide sonsy e ne oldu acaba ya gelmiyor gerçektende hiç bebişi iyidir umarım çok merak ettim bilen varsa yazsın lütfen..
Hepinize iyi haftalar diliyorum çok yormayın kendinizi bakalım
ayy ne güzel bir haber
paşa oğlunla sağlıklı güzel bir hayat geçirmeni dilerim cnm
ben de demir,kalsiyum,balık yağı ve vitamin kullanıyorum..
kalsiyum ilacının adı ne?
Tatlım düzeltmeden geçemedimöKalsiyum ilacımın adı Osteocare
bu arada balık yağını almadık doktorum da reçeteye yazdı ama tavsiye etmediğini de söyledi çünkü kilo aldırıyormuş.
Balık yağını haftada iki gün balık tükemediğin zamanlarda kullan tükettiğinde dokunma bile dedi.
canım hoşgeldinKızlar günaydın. Şükür buldum sizi ya.
Başka yere yönlendirildiğinizi okumuştum. Sonra izne çıktım, nete giremedim.Sabahtan beri de konulara bakıyorum sizi bulmak için:)
Geçmiş sayfaları tam okuyamadım. İşyerindeyim de.
Ceylincim çok geçmiş olsun canım.Şuanda nasılsın?İşe gidiyor musun?
Diğer arkadaşlara da hayırlı, mutlu,sağlıklı hamilelikler.Cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş, hayırlı olsun inşallah.
Bana gelince bebeklerimin ense kalınlığı ve ikili testim iyi çıktı çok şükür. Hatırlayan arkadaşlar varsa doktor korkutmuştu biraz beni ense kalınlığı için ama şükür iyi çıktı.
Bu arada teyzeleri büyük kızımda ilkokula başladı. Bizden haberler böyle.
Bu arada aldıklarım 3-6 ay arası Yani haziran-temmuz-ağustos ve eylülde giyebileceği şeyler.
Yaz sezonu sonu olduğu için yazlıklarda indirim var mağazalarda
Martta alınca yeni sezon olduğu için haliyle daha pahalıya gelecek.
Ben bu ay 0-3 ve 3-6 ayları şimdiden almayı düşünüyorum ucuz iken.
Mart ayıda da 9-12 ve 12-18 leri alıcam kışlıkları yani,o zaman da onlar indirimde olacak.
en azından penyeleri yani.
Annemle eminönünden pamuk saten Tacın metre ile kumaşları var onlardan alıcam,Beyaz ve krem
çarşaf yogan kılıfı yastık kılıfı kendimiz yapıcaz.Düz beyaz ve Düz krem nevresim bulmak çok zor çünkü.
Metreleri 8-10 lira civarı.Enleri 2.5mt oluyo.Yani 20 liraya %100 pamuk nevresim takımı çıkıyor.Hemde istediğin renkte yumuşacık.
Kenti nevresimlerimde Pamuk saten çok memnunum.Birde Annem yün aldı onları yıkayıp didileyecek.Yün döşek yapıcaz.Daha sağlıklı.
Hem kalın döşek hemde 2 parmak kalınlıkta döşek üstü kullanabileceğimiz ince yapıcaz birtane.
İlk 3 aylık az ve öz eşyalar almak istiyorum.Mümkünse boyasız,sağlıklı yüzde yüz pamuklu şeyler :)
birde saçlarımı ensemde küt kesitrdim,çok ferahladım.
kaş bıyık ve ağda da tamam insana benzedim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?