Kizlarrr bir Pazartesi gunünden herkese merhaba uzun bir zaman oldu giremiyorum( bu arada umarım hepiniz iyidir geriye dönüp okumak biraz zor olucak paylaşımlarımızı hamilelik takviminin yapılmasını ben rica etmiştim salosuna dilemede gönüllü olmuş üstlenmişti benim bebeğime erkeğe benziyor demişti doktorum ama cuma öğrendim ki bebeğim prenses miş allahım benim bebeğime ve sizinkilere sağlık nasip etsin … o yüzden dilemeden ricam bebisime kiz yazabilir mı ?? Ayrıca cuma gunü dörtlü test İcin kan verdim inşallah iyi çıkar
kızlar bana kargoyla milupadan tanıtım seti geldi ıslak mendil.pişik kremi.emziren anne için bitki çayı.indirim kuponlarıda var. hepsi niveanın ürünleri. üye olmuşum heralde hiç hatırlamıyorum
Günaydın Kızlar
Bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkeğim geliyor. Babamız kız istiyorum diye tutturmuştu. Ama ultrasonda 3 boyutlu halini görünce parmak emmesini, tekme atmasını bide dönüp bize baktı yavrum gösterdi yüzünü güzel oğlum benim. Babamız şimdi oğlumda oğlum diye tutturuyor. Doktorumuz çok ilgili. Kan hapı, kalsiyum hapı, balık yağı birde sebze hapı verdi bize kan ve kalsiyum hapı her gün içilecek ama sebze ve balık yağı tüketemediğim durumlarda devreye girecek. birde çatlaklar için jel verdi. İkili testimizi de olduk. Cuma günü sonuçlar alınacak.
hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah ...
Kizlarrr bir Pazartesi gunünden herkese merhaba uzun bir zaman oldu giremiyorum( bu arada umarım hepiniz iyidir geriye dönüp okumak biraz zor olucak paylaşımlarımızı hamilelik takviminin yapılmasını ben rica etmiştim salosuna dilemede gönüllü olmuş üstlenmişti benim bebeğime erkeğe benziyor demişti doktorum ama cuma öğrendim ki bebeğim prenses miş allahım benim bebeğime ve sizinkilere sağlık nasip etsin … o yüzden dilemeden ricam bebisime kiz yazabilir mı ?? Ayrıca cuma gunü dörtlü test İcin kan verdim inşallah iyi çıkar
canım bazen bana da yok gibi geliyor özellikle sabah kalkınca kıyafetsizken filan..
bence yok yere sıkma canını..
sağol cnm mantar belirtileri vardı,bu yüzden başladım.
sonsy suziye yorum yapmış ama buraya yazmamış:44:
günaydın kızlar ;
haftasonu biraz canım sıkıldı aslında baya canım sıkıldı elimden geldikçe kendimi rahatlamaya çalıştım ama işte elden ne kadar gelirki
bişey dikat ettim biraz canım sıkıldımmı göbeğim iniyor karnım dümdğz oluyor sizded bööle oluyor mu
anammm bizde olalım :)
canım çok güzel aldıkların, güzel günlerde kullansın inşallah minik yavrun:) ayrıca çok güzel dipnotlarda geçmişsin, eminönü ve 20 tlye nevresim takımı çıkarma olayın çok mantıklı cidden, sezon sonu indirimlerinden faydalanmakta kayda değerakıllı hatunun hali başka :) ben hamile kaldığımdan beri beynim alınmış gibi hissediorum çok saol fikirlerin ve paylaşımların için canım, eminönüne beraber mi insek :))
anammm bizde olalım :)
E nedemiş peki bebeiş nasılmış iyimiymiş acaba ?
hahaha gözün aydın cnm ben de dün kurtuldum çok şükür... inşallah bir daha kullanmamıza gerek kalmaz....Kızlar bu arada PROGESTAN'dan kurtuldum artık
ehh annesi sıkmasana minik kuşunu.. artık pantolon alma vaktin gelmiş galibaÜzerime olan topu topu 2 kotum var,birini geçen hafta giydim yıkandı kuruması bekleniyor.diğerini giydim o düşük bel ve karnımı sıkıyor
masabaşında açtım düğmeyi öyle oturuyorum
haftaya cmtsi dr.kontrolünden sonra bir pantalon bir üstle ödüllendireceğim kendimi inş.
ben balık pek yiyemiyorum.. o yüzden aldım..2 günde bir içiyorum.. ama ben de kilo aldırmıyor diye biliyorum... hem aldırsa da farketmez.. omega çok önemliymiş.. bebeğim bari böyle faydalansın...Kalsiyum ilacımın adı Osteocare
bu arada balık yağını almadık doktorum da reçeteye yazdı ama tavsiye etmediğini de söyledi çünkü kilo aldırıyormuş.
Balık yağını haftada iki gün balık tükemediğin zamanlarda kullan tükettiğinde dokunma bile dedi.
günaydın cnm.. bu kadar ara vermeKızlar günaydın. Şükür buldum sizi ya.
Başka yere yönlendirildiğinizi okumuştum. Sonra izne çıktım, nete giremedim.Sabahtan beri de konulara bakıyorum sizi bulmak için:)
Geçmiş sayfaları tam okuyamadım. İşyerindeyim de.
Ceylincim çok geçmiş olsun canım.Şuanda nasılsın?İşe gidiyor musun?
Diğer arkadaşlara da hayırlı, mutlu,sağlıklı hamilelikler.Cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş, hayırlı olsun inşallah.
Bana gelince bebeklerimin ense kalınlığı ve ikili testim iyi çıktı çok şükür. Hatırlayan arkadaşlar varsa doktor korkutmuştu biraz beni ense kalınlığı için ama şükür iyi çıktı.
Bu arada teyzeleri büyük kızımda ilkokula başladı. Bizden haberler böyle.
evet cnm uzun zamandan beri yoktun.. nerelerdeydin bakalım...Kizlarrr bir Pazartesi gunünden herkese merhaba uzun bir zaman oldu giremiyorum( bu arada umarım hepiniz iyidir geriye dönüp okumak biraz zor olucak paylaşımlarımızı hamilelik takviminin yapılmasını ben rica etmiştim salosuna dilemede gönüllü olmuş üstlenmişti benim bebeğime erkeğe benziyor demişti doktorum ama cuma öğrendim ki bebeğim prenses miş allahım benim bebeğime ve sizinkilere sağlık nasip etsin o yüzden dilemeden ricam bebisime kiz yazabilir mı ?? Ayrıca cuma gunü dörtlü test İcin kan verdim inşallah iyi çıkar
ben de yeni haftasonu başladım...kızlar doktorum son gittiğimde calcımax-d3 kalsiyum tablete başlattı. aranızda kullanan var mı?
ben de yeni haftasonu başladım...
merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni arada yazıyordum buraya 2 gündür ölüp ölüp dirildim cumartesi gecesi saat 3de tuvalate kalmıştım bir baktımki peçetemde kan var nasıl korktum anlatamam azar azar geldi sonra kesildi sabah hastaneye gittim ama doktor yokmuş mecbur pazartesiyi bekledim ama 2 gece hiç uyumadım çok şükür bugün gördüm bebeşimi kalbi atıyordu sağlıklı dedi ama düşük tehlikem varmış dinlen dedi doktor geldim şimdi kahverengi pıthı gibi birşey geliyor sebeb nedendir acaba bilen var mı? Birde kendi hastaneme gidemedim buraya uzak ve randevuyu haftalar sonrasına veriyolar devlet hastanesine gittim ama burdaki hastane pek iyi değil ilaç felan vermedi normalmi acaba o korkudan soramadımda tek derdim kalbinin atması yaşamasıydı düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?