2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kizlarrr bir Pazartesi gunünden herkese merhaba uzun bir zaman oldu giremiyorum ( bu arada umarım hepiniz iyidir geriye dönüp okumak biraz zor olucak paylaşımlarımızı hamilelik takviminin yapılmasını ben rica etmiştim salosuna dilemede gönüllü olmuş üstlenmişti benim bebeğime erkeğe benziyor demişti doktorum ama cuma öğrendim ki bebeğim prenses miş allahım benim bebeğime ve sizinkilere sağlık nasip etsin … o yüzden dilemeden ricam bebisime kiz yazabilir mı ?? Ayrıca cuma gunü dörtlü test İcin kan verdim inşallah iyi çıkar

Kizlarrr bir Pazartesi gunünden herkese merhaba uzun bir zaman oldu giremiyorum ( bu arada umarım hepiniz iyidir geriye dönüp okumak biraz zor olucak paylaşımlarımızı hamilelik takviminin yapılmasını ben rica etmiştim salosuna dilemede gönüllü olmuş üstlenmişti benim bebeğime erkeğe benziyor demişti doktorum ama cuma öğrendim ki bebeğim prenses miş allahım benim bebeğime ve sizinkilere sağlık nasip etsin … o yüzden dilemeden ricam bebisime kiz yazabilir mı ?? Ayrıca cuma gunü dörtlü test İcin kan verdim inşallah iyi çıkar

Evet uzun zamandır yoktun,hoşgeldin:)
Kızın hayırlı olsun inş.sağsalim doğum haberini de alırız...
test sonucu kaç günde çıkıyor?sanırım ben de haftaya vereceğim

canım tebrik ederim oğluşunuzu :)
allah uzun ömür versin,sağlık versin inşallah

evet ya uzun zamandır girmiyodun meraklanmıştım ben. çok şükür iyisiniz. kızçen hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.

E nedemiş peki bebeiş nasılmış iyimiymiş acaba ?

canım bence sıkma canını.daha belli olmuyodurki zaten bundan sonra çıkacak yavaş yavaş.
Şu an olanların hepsi gaz ,şişkinlik inmeside çok normal.Bence kısa zamanda o kadar çok şişicez ki bu günleri arayacağız

teşekkür ederim canım.işimi bıraktım temmuz ayında,tam yeni iş arayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.
Haliyle tek maaşa kalınca ekonomi yapmak mecburi oldu :))

Kızlar bu arada PROGESTAN'dan kurtuldum artık
hahaha gözün aydın cnm ben de dün kurtuldum çok şükür... inşallah bir daha kullanmamıza gerek kalmaz....

ehh annesi sıkmasana minik kuşunu.. artık pantolon alma vaktin gelmiş galiba

ben balık pek yiyemiyorum.. o yüzden aldım..2 günde bir içiyorum.. ama ben de kilo aldırmıyor diye biliyorum... hem aldırsa da farketmez.. omega çok önemliymiş.. bebeğim bari böyle faydalansın...
bana da dr calcimax-d3 verdi. suda eritmeli 2 günde bir içiyorum..

günaydın cnm.. bu kadar ara verme
testlerinin ii çıkmasına sevindim darısı bizim başımıza inşallah

evet cnm uzun zamandan beri yoktun.. nerelerdeydin bakalım...
prensesin hayırlı olsun cnm...

merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni arada yazıyordum buraya 2 gündür ölüp ölüp dirildim cumartesi gecesi saat 3de tuvalate kalmıştım bir baktımki peçetemde kan var nasıl korktum anlatamam azar azar geldi sonra kesildi sabah hastaneye gittim ama doktor yokmuş mecbur pazartesiyi bekledim ama 2 gece hiç uyumadım çok şükür bugün gördüm bebeşimi kalbi atıyordu sağlıklı dedi ama düşük tehlikem varmış dinlen dedi doktor geldim şimdi kahverengi pıthı gibi birşey geliyor sebeb nedendir acaba bilen var mı? birde kendi hastaneme gidemedim buraya uzak ve randevuyu haftalar sonrasına veriyolar devlet hastanesine gittim ama burdaki hastane pek iyi değil ilaç felan vermedi normalmi acaba o korkudan soramadımda tek derdim kalbinin atması yaşamasıydı düşünemedim

canım çok geçmiş olsun lütfen gölünü ferah tut dua et bol bol bebeğin için allahtan hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninle kalsın iyi haberlerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum.lütfen kendinide yorma hiç bişeyi umursama yat dinlen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…