2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ayy geçmiş olsun cnm... çok şükür bebeğin iyimiş.. peki neden olabileceği hakkında bir şey söylemedimi dr?

sen benden 3 hafta önce başlamışsın canım. Benim zaten hamilelik boyunca içebildiğim tek vitamin diğer verdiği elevit ve kan hapını yutamıyorum.
yaa neden erken başladığını ben de anlamadım... halbuki düzenli süt yopurt peynir tüketiyorum.. bende bu yüzden 2 günde bir içiyorum.. sen nasıl kullanıyorsun?

teşekkür ederim canım.işimi bıraktım temmuz ayında,tam yeni iş arayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.
Haliyle tek maaşa kalınca ekonomi yapmak mecburi oldu :))

aynı durum bende de gecerli canım, tam iş görüşmesine gittim kabul edildim, ertesi günü bebiş haberini alınca vazgectim çalışmaktan:) olsun tutumlu anneleri bişiciklerini eksik bırakmaz en ekonomikkinden

kızlar hala bir türlü evimde vakit geçirip size yazamadım şimdide dışarıdan hemen girip size son durumu bildirmek istedim. Uygun olduğumda önceki yazıları da okumak için sabırsızlanıyorummmm

cuma günü gittik dr a bebeği gördük anammm bi inat bi inat dr 5-6 dk uyandırmaya çalıştı yok kalbini filan duyduk sorun yok ama kıpırdamıyo keyfini bozup ta :))
dr secdeye yatmış gibi uyuyo bu çocuk dedi eliyle de yüzünü kapamış Allahım bi tuhaf olduk şükürler olsun ama boyu posu iyi.Dr um bir daha gelmeden önce iyice karnını doyur gelmene yakında çikolata ye dedi annesi açken ya da aça yakınken kıpraşmazmış neyseki sonra tam pes ediyoduk biizim çocuk çoştu eller ayaklar ağladık tabi yine dayanamadık.
ikili testimi çarşamba günü perinatolog yapacak hastane ve sağlık bakanlığının aldığı bi kararmış normalde riskli gebeliklerini takip eden uzman demekmiş ama o hastenede hep ikili testi ve 24. haftada yapılan bi test daha varmış onu hep perinatalog yapıyomuş.
dr um ensesinin burun kemiğinin iyi olduğu söyledi.Çarşamda günü de tüm organların gelişimine , kan akış hızı ve şekline bakılacakmış baya bi detaylı check up olcak bebek:)) ama dr um üçlü ye filan gerek yok sana dedi rahattaltı beni sağolsun.

baya bi yazdım kızlar ama dalmışım ayıp olmayacağını bilsem 5-10 sayfa anlatırım beebişi :)) ayaklarını kalçasının altına almış gibi uzandığı içiçn cinsiyete dair hiç bişey göremekdik ama olsun sağlığı yerinde....

umarım sizdede herşey yolundadır bebek içerden teyzemlere selam söyle demişti selamı üstümde kalmasın...

en kısa zamanda görüşürüz Allah sizlere de olumlu sonuçlar nasip etsin...

kızlar bişi sorcam bu 2li testi nasıl yapıyolar sadece ultrasonlamı bakıyolar benim test yarın yapılacak biraz telaş yaptımda :18:

canım benim de oğlum da kanamam başlamıştı 6.aydan sonra gece gelmişti 3 te sabahı zor etmiştim o zaman sabah hemen devlet hastanesine kadın doğum acile gitmiştik bebeğiniz gayet sağlıklı demişlerdi bazı hamileliklerde kanama olabiliyor böyle bol bol dinlenin kendinizi yormayın demişlerdi bana kanamam doğumuma kadar sürdü o zaman hergün az az geliyordu ilaç filan da vermemişlerdi o zaman oğlum şuan 18 aylık oldu gayette sağlıklı çok şükür inşallah sende atlatırsın bugünleri tek çözüm bol bol dinlenip stresten uzak durmak kalbini ferah tut

kızlar bişi sorcam bu 2li testi nasıl yapıyolar sadece ultrasonlamı bakıyolar benim test yarın yapılacak biraz telaş yaptımda :18:
telaş yapacak bişi yok cnm... dr ultrasonda bakıyor inceliyor,ense kalınlığını ölçüyor.. bunla ilgili bir kağıt dolduruyor.. o kağıtla kan veriyorsun aynı gün.. sonuç 1 hafta sonra çıkıyor. kanla ölçüm aynı anda değerlendiriliyor.. bende cuma yaptırdım daha almadım sonucu..

ay saolya içim rahatladı Allah razı olsun bilgi verdiğin için

Ya ben de 12.haftada bitecek diye seviniyodum dr.14 bitene kadar dedi.
neyseki dediğin gibi inş.gerek kalmaz bir daha...
ay sorma çok fena bi haldeyim karnım patlıcak gibi bugün...

çok geçmiş olsun cnm dr.u dinle ve kalkmadan yat
dikkat et kendine..
kahverengi lekelenme bir ay yaşadım bende,6.hafta ve 10.hafta arasında..
dr.bol bol istirahat önerdi
bir de progestan hapını içtim günde 3 kere 2 şer adet

çok sağol canım yatıyorum sürekli artık iştende izin aldım dikkat ediyorum artık

ayy çok rahatlattın beni canım doktorda senin gibi dedi hamilelikte olur bazen kanamalar sadece dinlen dedi inş sağlıklı doğum olur tek düşüncem o şimdi

ayy geçmiş olsun cnm... çok şükür bebeğin iyimiş.. peki neden olabileceği hakkında bir şey söylemedimi dr?

çok sağol canım hayır söylemedi yakın diye devlete gittim burdaki doktorlar ilgisiz biraz sadece korkma olur böyle dedi sadece dinlen dedi o kadar bende heyecandan sormayı düşünemedim.Zaten ne zaman doktora gitsem bebeğimi görünce soracağım herşeyi unutuyorum :)

çok sağol canım inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza

inşallah canım sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun:)

kızlar yaa 13. haftadayım doktorum erkek dedi cinsiyeti için ama hala feci güvensizim, bu kadar küçükken cinsiyetinin bilinmesi normalmi???

Canım banada tam 13, haftada erkek büyük ihtimal demişti sonra 17 haftada bi gittim kızmış bebişim o yüzden çok güvenme yani pek kimseye söleme etrafından ben yaptım o hatayı şimdi ay kızmış diye sölüyorum herkeze ama olsun kızım oluyor ya ben herkeze sölemeye razıyımm:)) Allah hepimize sağlıklısını versin inşallah tatlım

kızlar yaa 13. haftadayım doktorum erkek dedi cinsiyeti için ama hala feci güvensizim, bu kadar küçükken cinsiyetinin bilinmesi normalmi???

Selam canim bende gecen hafta gittim doktoruma benim doktorum ablamin doktoru ablamda doktor benim o yuzden cok guvendigimiz ve cok iyi bi doktor ben ona sorum cinsiyeti 3 hafta sonra anlariz su anda mumkun degil dedi bende sordum omurfa yapisindan falan belli olurmu diye oda bunlarin hepsinin sehir efsanesi oldugu birak omurgasindan o kadar kucuk bir bebegi avucunun icine alip yuz saat baksa bile asla belli olmayacagini soyledi ancak 3 hafta sonra gosterirse gorebilicez:)

slm kızlar geçmişi okumadan bi yazayım dedim. inşallah annişler bebişler salıklıdır:)) benim okul başladı. okulda tek matematikçiyim.bu hafta boş yok. 8 buçuktan 4 e kadar öldüm.(( inşallah 2. matemetikçi ayarlanır dua edin bize ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…