ayy geçmiş olsun cnm... çok şükür bebeğin iyimiş.. peki neden olabileceği hakkında bir şey söylemedimi dr?merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni arada yazıyordum buraya 2 gündür ölüp ölüp dirildim cumartesi gecesi saat 3de tuvalate kalmıştım bir baktımki peçetemde kan var nasıl korktum anlatamam azar azar geldi sonra kesildi sabah hastaneye gittim ama doktor yokmuş mecbur pazartesiyi bekledim ama 2 gece hiç uyumadım çok şükür bugün gördüm bebeşimi kalbi atıyordu sağlıklı dedi ama düşük tehlikem varmış dinlen dedi doktor geldim şimdi kahverengi pıthı gibi birşey geliyor sebeb nedendir acaba bilen var mı? birde kendi hastaneme gidemedim buraya uzak ve randevuyu haftalar sonrasına veriyolar devlet hastanesine gittim ama burdaki hastane pek iyi değil ilaç felan vermedi normalmi acaba o korkudan soramadımda tek derdim kalbinin atması yaşamasıydı düşünemedim
yaa neden erken başladığını ben de anlamadım... halbuki düzenli süt yopurt peynir tüketiyorum.. bende bu yüzden 2 günde bir içiyorum.. sen nasıl kullanıyorsun?sen benden 3 hafta önce başlamışsın canım. Benim zaten hamilelik boyunca içebildiğim tek vitamin diğer verdiği elevit ve kan hapını yutamıyorum.
yaa neden erken başladığını ben de anlamadım... Halbuki düzenli süt yopurt peynir tüketiyorum.. Bende bu yüzden 2 günde bir içiyorum.. Sen nasıl kullanıyorsun?
teşekkür ederim canım.işimi bıraktım temmuz ayında,tam yeni iş arayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.
Haliyle tek maaşa kalınca ekonomi yapmak mecburi oldu :))
merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni arada yazıyordum buraya 2 gündür ölüp ölüp dirildim cumartesi gecesi saat 3de tuvalate kalmıştım bir baktımki peçetemde kan var nasıl korktum anlatamam azar azar geldi sonra kesildi sabah hastaneye gittim ama doktor yokmuş mecbur pazartesiyi bekledim ama 2 gece hiç uyumadım çok şükür bugün gördüm bebeşimi kalbi atıyordu sağlıklı dedi ama düşük tehlikem varmış dinlen dedi doktor geldim şimdi kahverengi pıthı gibi birşey geliyor sebeb nedendir acaba bilen var mı? birde kendi hastaneme gidemedim buraya uzak ve randevuyu haftalar sonrasına veriyolar devlet hastanesine gittim ama burdaki hastane pek iyi değil ilaç felan vermedi normalmi acaba o korkudan soramadımda tek derdim kalbinin atması yaşamasıydı düşünemedim
telaş yapacak bişi yok cnm... dr ultrasonda bakıyor inceliyor,ense kalınlığını ölçüyor.. bunla ilgili bir kağıt dolduruyor.. o kağıtla kan veriyorsun aynı gün.. sonuç 1 hafta sonra çıkıyor. kanla ölçüm aynı anda değerlendiriliyor.. bende cuma yaptırdım daha almadım sonucu..kızlar bişi sorcam bu 2li testi nasıl yapıyolar sadece ultrasonlamı bakıyolar benim test yarın yapılacak biraz telaş yaptımda :18:
telaş yapacak bişi yok cnm... dr ultrasonda bakıyor inceliyor,ense kalınlığını ölçüyor.. bunla ilgili bir kağıt dolduruyor.. o kağıtla kan veriyorsun aynı gün.. sonuç 1 hafta sonra çıkıyor. kanla ölçüm aynı anda değerlendiriliyor.. bende cuma yaptırdım daha almadım sonucu..
hahaha gözün aydın cnm ben de dün kurtuldum çok şükür... inşallah bir daha kullanmamıza gerek kalmaz....
ehh annesi sıkmasana minik kuşunu.. artık pantolon alma vaktin gelmiş galiba
ben balık pek yiyemiyorum.. o yüzden aldım..2 günde bir içiyorum.. ama ben de kilo aldırmıyor diye biliyorum... hem aldırsa da farketmez.. omega çok önemliymiş.. bebeğim bari böyle faydalansın...
bana da dr calcimax-d3 verdi. suda eritmeli 2 günde bir içiyorum..
günaydın cnm.. bu kadar ara verme
testlerinin ii çıkmasına sevindim darısı bizim başımıza inşallah
evet cnm uzun zamandan beri yoktun.. nerelerdeydin bakalım...
prensesin hayırlı olsun cnm...
merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni arada yazıyordum buraya 2 gündür ölüp ölüp dirildim cumartesi gecesi saat 3de tuvalate kalmıştım bir baktımki peçetemde kan var nasıl korktum anlatamam azar azar geldi sonra kesildi sabah hastaneye gittim ama doktor yokmuş mecbur pazartesiyi bekledim ama 2 gece hiç uyumadım çok şükür bugün gördüm bebeşimi kalbi atıyordu sağlıklı dedi ama düşük tehlikem varmış dinlen dedi doktor geldim şimdi kahverengi pıthı gibi birşey geliyor sebeb nedendir acaba bilen var mı? birde kendi hastaneme gidemedim buraya uzak ve randevuyu haftalar sonrasına veriyolar devlet hastanesine gittim ama burdaki hastane pek iyi değil ilaç felan vermedi normalmi acaba o korkudan soramadımda tek derdim kalbinin atması yaşamasıydı düşünemedim
canım çok geçmiş olsun lütfen gölünü ferah tut dua et bol bol bebeğin için allahtan hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninle kalsın iyi haberlerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum.lütfen kendinide yorma hiç bişeyi umursama yat dinlen canım.
canım benim de oğlum da kanamam başlamıştı 6.aydan sonra gece gelmişti 3 te sabahı zor etmiştim o zaman sabah hemen devlet hastanesine kadın doğum acile gitmiştik bebeğiniz gayet sağlıklı demişlerdi bazı hamileliklerde kanama olabiliyor böyle bol bol dinlenin kendinizi yormayın demişlerdi bana kanamam doğumuma kadar sürdü o zaman hergün az az geliyordu ilaç filan da vermemişlerdi o zaman oğlum şuan 18 aylık oldu gayette sağlıklı çok şükür inşallah sende atlatırsın bugünleri tek çözüm bol bol dinlenip stresten uzak durmak kalbini ferah tut
ayy geçmiş olsun cnm... çok şükür bebeğin iyimiş.. peki neden olabileceği hakkında bir şey söylemedimi dr?
Ya ben de 12.haftada bitecek diye seviniyodum dr.14 bitene kadar dedi.
neyseki dediğin gibi inş.gerek kalmaz bir daha...
ay sorma çok fena bi haldeyim karnım patlıcak gibi bugün...
çok geçmiş olsun cnm dr.u dinle ve kalkmadan yat
dikkat et kendine..
kahverengi lekelenme bir ay yaşadım bende,6.hafta ve 10.hafta arasında..
dr.bol bol istirahat önerdi
bir de progestan hapını içtim günde 3 kere 2 şer adet
çok sağol canım yatıyorum sürekli artık iştende izin aldım dikkat ediyorum artık
ayy çok rahatlattın beni canım doktorda senin gibi dedi hamilelikte olur bazen kanamalar sadece dinlen dedi inş sağlıklı doğum olur tek düşüncem o şimdi
kızlar yaa 13. haftadayım doktorum erkek dedi cinsiyeti için ama hala feci güvensizim, bu kadar küçükken cinsiyetinin bilinmesi normalmi???
kızlar yaa 13. haftadayım doktorum erkek dedi cinsiyeti için ama hala feci güvensizim, bu kadar küçükken cinsiyetinin bilinmesi normalmi???
Bugün burası pek bir sessiz hayır olsun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?