kızlar benim 2 gündür sol kasığım çok ağrıyo.herkes normal dediği için gitmiyorum dr.uma. siz de yaşıyor musunuz bu dönemde(15.hft.)?
hamilelik döneminde çok zor olmuş gerçekten cnm allah yardımcın olsun inşallah...slm kızlar geçmişi okumadan bi yazayım dedim. inşallah annişler bebişler salıklıdır:)) benim okul başladı. okulda tek matematikçiyim.bu hafta boş yok. 8 buçuktan 4 e kadar öldüm.(( inşallah 2. matemetikçi ayarlanır dua edin bize ....
kızlar sinemsu da yok günlerdir...
Canım banada tam 13, haftada erkek büyük ihtimal demişti sonra 17 haftada bi gittim kızmış bebişim o yüzden çok güvenme yani pek kimseye söleme etrafından ben yaptım o hatayı şimdi ay kızmış diye sölüyorum herkeze ama olsun kızım oluyor ya ben herkeze sölemeye razıyımm:)) Allah hepimize sağlıklısını versin inşallah tatlım
Düşünceli arkadaşım benim,hatırlanmak güzel şeyteşekkür ederim ecemcim,
İyiyim çok şükür,azıcık mola verdim diyeyim
Aralarda kaçırsamda iyi haberlerini okudum ama
Maaşallah bebeğinene güzelmiş değil mi hareketlerini izlemek
Kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim..
Hasta olanlara çok geçmiş olsun bu arada,geçer inşaallah en kısa sürede rahatsızlıkları..
Cinsiyeti belli olanlar,test sonuçları iyi gelenler gözünüz aydııınnnDarısı diğerlerinin başına..
Ben de bugün kan verdim,1,4 ense ölçümümüz çoook şükür Rabbime
veee bir ERKEK de benden(Dilemcim zahmet olmazsa benim oğluşumu da KUZEY BERAT olarak kaydedermisin )
Bu gece tatile gidiyoruz o yüzden sanırım 1 hafta giremem..
Geldiğim de yine güzel haberlerinizi okurum inşaallahh..
Hepiniz ve bebekleriniz Allah a emanet olun..
Hoşçakalın..
Canım yine buraları sensiz bırakcan anlaşılan :) olsun sağlıkla gidip saglıkla gelin inşallah:) güzel sonuçlarınız ve yakışıklı oğluşunda hayırlı olsun tatlım :) ailesine çevresine hayırlı bir evlat olsun inşallah :) İyi tatiller
doğru söylüosun canım bende geldim doktordan senin yorumunu görünce dedim dur hemen alıştırma kendini:) bizimki de amuda kalkmıştı pedal çevirme hareketi yapıodu resmen durmadan :) doktorum koltuklarda dolaşcak bi cocuga hazırlıklı olun dedi sora cinsiyeti için de erkek erkek ama yine de 1 ay sora daha kesin konuşurum dedi ama yine de emin olamadım çünkü ben cinsiyetinin henüz tahmin edilemeyeceğini düşünüodum o yüzden şaşırıp kaldım, nerden anladınız falan bile diyemedim çünkü ultrason odasından çıkmıştık, babamız erkek çocuk istediği için o inanılmaz mutlu ve şimdiden biçok kişiye söyledi bile, bende cok alışma diorum kızıyorum ona ama nafile,bana göre sağlıklı olsun yeter... peki Eylul cüm sen sizin doktora sordunmu neye istinaden erkek dediniz de şimdi deiştirdiniz die?? ben bu kadar küçük bi canlıda cinsiyetini neye göre biliolar onu çok merak ediorum.....
kızlar yaa 13. haftadayım doktorum erkek dedi cinsiyeti için ama hala feci güvensizim, bu kadar küçükken cinsiyetinin bilinmesi normalmi???
kızlar benim 2 gündür sol kasığım çok ağrıyo.herkes normal dediği için gitmiyorum dr.uma. siz de yaşıyor musunuz bu dönemde(15.hft.)?
Düşünceli arkadaşım benim,hatırlanmak güzel şeyteşekkür ederim ecemcim,
İyiyim çok şükür,azıcık mola verdim diyeyim
Aralarda kaçırsamda iyi haberlerini okudum ama
Maaşallah bebeğinene güzelmiş değil mi hareketlerini izlemek
Kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim..
Hasta olanlara çok geçmiş olsun bu arada,geçer inşaallah en kısa sürede rahatsızlıkları..
Cinsiyeti belli olanlar,test sonuçları iyi gelenler gözünüz aydııınnnDarısı diğerlerinin başına..
Ben de bugün kan verdim,1,4 ense ölçümümüz çoook şükür Rabbime
veee bir ERKEK de benden(Dilemcim zahmet olmazsa benim oğluşumu da KUZEY BERAT olarak kaydedermisin )
Bu gece tatile gidiyoruz o yüzden sanırım 1 hafta giremem..
Geldiğim de yine güzel haberlerinizi okurum inşaallahh..
Hepiniz ve bebekleriniz Allah a emanet olun..
Hoşçakalın..
amin cnmAy ne guzel cinsiyetler yavas yavas belli oluyo artik onlari olum yada kizim diye sevicez.benim karnim baya belirgin artik kizlar bu gun benimde kasiklarim agridi ..merak etmeye basladim artik bebegimi doduktan sorasini hayal ediyoruz iki kisilik cok duzenli bi hayatimiz var artik hersey degisecek insallah bebeklerimiz hayatlarimiza yeni sanslr yeni umutlar ve guzellikler getirir :)
amin cnmAy ne guzel cinsiyetler yavas yavas belli oluyo artik onlari olum yada kizim diye sevicez.benim karnim baya belirgin artik kizlar bu gun benimde kasiklarim agridi ..merak etmeye basladim artik bebegimi doduktan sorasini hayal ediyoruz iki kisilik cok duzenli bi hayatimiz var artik hersey degisecek insallah bebeklerimiz hayatlarimiza yeni sanslr yeni umutlar ve guzellikler getirir :)
günaydın cnm..Kizlar gunaydin ben yataktan dogrulamiyoeum belim sanki kirilmis napicam cok aciyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?