2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Sana da geçmiş olsun canım. Birden bıçak sancısı gibi demişsin ya, böyle gaz sancısı gibi geldi bana tarifin.Ayaklarını sıcak tutarsan geçer. Gidip görmeden insanın içi rahat etmiyor değil mi?

günaydın gebeşler bende bu hafta hep kasık ağrısı ve batmalar oldu hep rahmim büyüyor diye yordum bisste yarın gitcez bakalım kızım gerçekte kızmı :)

amin cnm
ayy bu bekleyişlerin tadı da başka...onun içimde her an büyüdüğünü bilmek ayrı bir heyecan veriyor bana...

yaaa ben hiç bir şey hissetmiyorum.sanki hiç bir şey yokmuş gibi.anne gibi hissetmiyorum
içimde bir bebek varmış gibi hissetmiyorum
bir an öne büyüsünde hareketlerini hissedince anlarım belki diyorum.
Gerçi çevremde kiminle konuşsam hamileyken bişey hissetmedim sadece merak vardı içimde diyolar.
Kucağına alınca anlıyomuşsun
:2:

hehehe.. allahtan ultrasondaki görüntüleri var

hehehe.. allahtan ultrasondaki görüntüleri var

tabiii Allah razı olsun ultrasonu çıkarandan yoksa çok zor düşünsene 9 ay hiçbişey bilmiuorsun gerçi oylesi daha mı iyidir onuda bilmiyorum
ama benim için ultrason iyi gidip görüyorum içim rahatlıyor
yalnız her dr yolunda kalbim çarpıyor ya bişey olduysa diye ya kötü bişeyle karşılasırsak diye korkuyorum hala

Sana da geçmiş olsun canım. Birden bıçak sancısı gibi demişsin ya, böyle gaz sancısı gibi geldi bana tarifin.Ayaklarını sıcak tutarsan geçer. Gidip görmeden insanın içi rahat etmiyor değil mi?
evet canım gaz sancısı da olabilir :)) cok tesekkür ederim..her an görmek istiyorum eve bi ultrason cihazımı alsak napsakk :)))))
günaydın gebeşler bende bu hafta hep kasık ağrısı ve batmalar oldu hep rahmim büyüyor diye yordum bisste yarın gitcez bakalım kızım gerçekte kızmı :)
evet canım rahmimizde büyüyo,gaz sancısıda olabilir diolar ikisde mantıklı :)) tabi ikisi birlesince biraz fazla agrı oluyorr :)) bebişlerimiz için herseye degerr,yeterki saglıklı olsunlarr :)

canm bende aynen senin gibiyim,ama ben biraz kötü haberlerle karsılasmıstım o yüzden,iyi düşünelim iyi olsunn..günler cabucak gecsin kucagmızda olsun bebişlerimizz..allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın insallah..

aman allah korusun.. ama o korku bende de var yaa çok fena..... ultrason için uzandığımda kalbim yerinden fırlayacakmış gibi atıyor
sonra minişi görünce hooop gözyaşları.. yaa çok sulugöz oldum artık...
ama iyiki var şu alet gerçekten...

Kızlar merhaba,
Dün gece saat 2.30 gibi uyanıp lavaboya kalktığımda kanamam olduğunu gördüm. Bir ped dolusu vardı diyebilirim. Aynı adet kanaması gibi. Eşimi uyandırdım, daha önce de bir iki damla bir kanama olmuştu, doktor normal demişti, acile gidip gitmemekte kararsız kaldık, hele bir sabah olsun bakalım dedik.
Sabah 7 gibi uyandım, tekrar bir kanama olmuş, yine aynı.
Doktora gittik, çok şükür bebeğimin kalbi atıyordu, onda bir sıkıntı yoktu.
Her şey sebep olabilir dedi doktor. Ağır iş yapıp yapmadığımı sordu, dün biraz yürümüştüm [Gerek iş gerek evde masabaşındayım bayağı hareketsizim ben]
Bi de üç beş parça bir şey vardı elimde, hani yürüyüşte ağırlık mı yaptı ne yaptı bilemiyorum.
Bildiğim, zorlanmadığım.
Doktor gerginlik, üzüntü, stres, yorulma hatta ve hatta hapşırmanın bile kanamaya sebep olabileceğini söyledi. Kese altında 2 mm çapında bir yırtık varmış. İstiharat verdi.
Bizim ahvalimiz budur.
Sağlıcakla kalın..

cnm çok geçmiş olsun ya... çok şükür bebeğin iyimiş. korkusu yeter insana... inşallah yaşamazsın tekrar.. dinlen cnm bol bol.. doktorun progestan yada başka bir ilaç verdimi?

yaa kızlar hafta sonundan beri çok sessizleşti buralar
kızların hepsi nereye gitti? özledim ama herkesi

ççok geçmiş olsun canım.inşallah düzelir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Benimde kanamalarım vardı progestan kullandım bugün kontrolüm vardı ilacı kesti doktorum.Allah yardımcımız olsun.

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et
ay topiğimize nazar mı değdi ne

cok gecmiş olsun canım korkusu bile yeter insana,dikkat et iyice dinlen..

yaa kızlar hafta sonundan beri çok sessizleşti buralar
kızların hepsi nereye gitti? özledim ama herkesi

ben de sabah girdiğimde çok sessizdi burası cnm
acaba dedim İStanbul'da yağmur var bildiğin kış havası hafif serin..diğer yerlerde mi aynı acep dedim,kızlar uyudular mı...
biz eşimle karar verdik haftaya cmtsi.ye kadar bekleyemeyeceğiz.
bu cmtsi gidip göreceğiz yavrumu
inş.iyidir
ve belki cinsiyet haberiyle dönerim size

inşallah canım sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun:)

amin canım inşallah tek isteğim o şuan

geçmiş olsun canım geçen cumartesi geceside ben yaşadım aynı olayı malesef umarım ikimizde bir daha yaşamayız

bursada da hava kapalı ve sıkıntılı...
kızların bir çoğu girmiyor.. merak ettim doğrusu..:44::44:
git tabi cnm yaaa gör minişi.. ayy ne büyümüştür kimbilir annesi...
bizde haftaya cmt gideceğiz kısmetse.. aynı günün akşamıda görümcemin düğünü var
belki halasına düğün süprizi yapar ve cinsiyetini gösterir bize

aa sizin düğün gelmiş çatmış
ee kıyafet aldınmı,aldıysan hemen yükle merak ettim
inş.cnm sağsalim olduklarını görelim
abim de rüyasında erkek görmüş yavrumu
bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…