tabikicanım önemli olan iyi olması bebekleimizin aama işte annelik bu galiba hep herşeyi iyi olsun istiyorsun. Bu arada yediklerine dikkat ediyor musun? En çok neler yiyorsun canım. Ben eşimin zorunla yemk yiyorum
cnm geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut ve bol bol su içmeye devam et cnm
biliyormusun benim içimden senin de erkek diye geçiyo hani belirtilerimiz de benzer ya
Ben cmtsi 14+5 idim,doktor baştan %70 dedi sonra %100 erkekDedi.
hoşgeldin cnm...Günaydııın kızlar
Bitti tatilimiz,yine aranızdayız oğluşumla..Kendim yemek yapamadığım için çok şükür karnım doydu tatildeGüzel de geçti çok şükür..Siz neler yaptınız diye bakayım dedim ama almış yürümüş sayfalar maaşallah..
17 sinden bugüne kaç sayfa okudum sayamadım vallahi,ne çok yazmışınız
ALKON çok üzüldüm,Rabbim sabır versin,yenisinin mutluluğuyla unuttursun inşaallah acını..Sabır arkadaşım,hiçbirimiz bilemiyoruz başımıza ne gelecekHepimiz için hayırlı olanı versin güzel rabbim..
Kanaması olan arkadaşlar içinizi ferah tutun,çok geçmiş olsun.
Sistitlilerüşütenler,ağrıları olan hamişler siz de dikkat edin ne olur bebeklerinize ve kendinize..
Yeni gelenler hoşgeldiniz..
Cinsiyetleri belli olanlar gözlerimiz aydıııın:118:darısı bekleyenlerin başına
1 hafta geçti ama oğlum olacağı fikrine hala alışamadım,ama tatildeyden aldım erkeğime birşeyler tabi mavi mavi
Ceyliiiiinnn;
Bence sende maviye alışşş,içimden Hamza gelecekmiş gibi geçiyor benimde
Unuttuklarım varsa özür dilerim bacılar
Daha valizleri açmadım ben onlarla ilgileneyim,çok özlemişim burayıdayanamadım yazdım hemen,
Öpüyorum hepinizi,Allah a emanet olun..
Ya bende hiç yemek yiyemiyorum. İştahım hiç açılmadı. Ne yapacağız böyle?
hoşgeldin cnm...
ohh tatil yaramış anlaşılan
valla 2-3 gündür evin içi o kadar çok soğudu ki tatil ve güneşi hayal ettim bir anda.....
Günaydınnnn güzel anneler hepimize güzel bir hafta olmasılını diliyorum. Aldığımız tek haber bebeklerimizin sağlığı olur inşallah...
Kızlar hafta hafta bebeklerimizin kaç cm ve kaç gram olduğunu paylaşır mısınız? Ben en son doktora gittiğide cinsiyet heycanı ile sormayı unuttum
Günaydın teyzeler
Geçmişi okumadan haberimi vereyim dedim.
Oğlum oluyormuş
Çok kısa gördük yoğundu dr.amcamız ama olsun azcık kalbini dinledik güzel poz vermediğinden resim alamadık.
Haftaya salı 4lü testimiz var o gün görürüz heralde yine.
hayırlı olsun canım ALLAH paşanı saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun...
Eki Görüntüle 516891 bunlar da senin için o zaman şekerim....ben burdayım yazışalım hadi
heyyy
neerdesiniz yahu.......
bu arada dilemcim.. demek pantolon hayallerin suya düştü... yaa s bedenidemi olmadı?
kızlar bende burdayımmmm :))) özledim çok internetimde bi sorun var kısmetse bu hafta çözülecek anneme geldim yine ordan yazıyorum ilk iş bilgisayarı açmak oldu :))
cinsiyetler belli olmuş bizim inatçı çocugumuz göstermedi 3 hafta sonra bir dahaki randevumuz inş gösterir o zaman.
inşallah bir sorun yoktur hepiniz bebekleriniz iyisinizdir...benim biraz kasık ve sırt ağrılarım başladı ancak normalmiş bebek büyüyomuş bir ay halsizlik bir ay bulantı bir ay ağrı böyle böyle doğacaklar inşallah öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?