2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydın herkese, güzel bir hafta olması dileğiyle.
Ecem çok geçmiş olsun, ilaç iyi gelir inşallah.
Okyanus hoşgeldin.Hayırlı olsun bebeğin.
Ceylincim senin de oğluşun hayırlı olsun. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun sana. Aldığın cicilerde çok güzel, güle güle giy.
Siz böyle teker teker cinsiyetleri öğrenince ben de çok merak etmeye başladım.Ama daha doktora gitmeme çok var.Bakalım nasıl dayanacağım.

şimdiye kadar erkek diye tahminde bulundu.. bir tek dr amcamız kıza benziyor dedi.. hayırlısı.. sağlıklı olsun yavrum yeter...
off antibiyotik kullanmak çok canımı sıkıyor aslında.. ama o kadar kötü ki bu durum mecburen işte.. inşallah geçer bir an önce...

Günaydııın kızlar
Bitti tatilimiz,yine aranızdayız oğluşumla..Kendim yemek yapamadığım için çok şükür karnım doydu tatildeGüzel de geçti çok şükür..Siz neler yaptınız diye bakayım dedimama almış yürümüş sayfalar maaşallah..
17 sinden bugüne kaç sayfa okudum sayamadım vallahi,ne çok yazmışınız
ALKON çok üzüldüm,Rabbim sabır versin,yenisinin mutluluğuyla unuttursun inşaallah acını..Sabır arkadaşım,hiçbirimiz bilemiyoruz başımıza ne gelecekHepimiz için hayırlı olanı versin güzel rabbim..
Kanaması olan arkadaşlar içinizi ferah tutun,çok geçmiş olsun.
Sistitlilerüşütenler,ağrıları olan hamişler siz de dikkat edin ne olur bebeklerinize ve kendinize..
Yeni gelenler hoşgeldiniz..
Cinsiyetleri belli olanlar gözlerimiz aydıııın:118:darısı bekleyenlerin başına
1 hafta geçti ama oğlum olacağı fikrine hala alışamadım,ama tatildeyden aldım erkeğime birşeyler tabi mavi mavi
Ceyliiiiinnn;
Bence sende maviye alışşş,içimden Hamza gelecekmiş gibi geçiyor benimde
Unuttuklarım varsa özür dilerim bacılar
Daha valizleri açmadım ben onlarla ilgileneyim,çok özlemişim burayıdayanamadım yazdım hemen,
Öpüyorum hepinizi,Allah a emanet olun..

hoşgeldin cnm...
ohh tatil yaramış anlaşılan
valla 2-3 gündür evin içi o kadar çok soğudu ki tatil ve güneşi hayal ettim bir anda.....

hoşgeldin cnm...
ohh tatil yaramış anlaşılan
valla 2-3 gündür evin içi o kadar çok soğudu ki tatil ve güneşi hayal ettim bir anda.....

Tatlım Antalya dan sonra İstanbul buzzzz,Bursa nın da pek farklı olacağını sanmam tabii..
Aman dikkat et ecemcim,iyice hasta olma Allah korusun..
Sonra üşür minicik prensesin

15+6 da gittik 135 gr 13 cm di parmagını emiyordu prensesimmm

kızlar merhaba hepinize herkes iyidir inşallah tabi bebişlerinizde... bizde bu gün işe başladık malum tilkinin dönüp dolaşacagı yer hesabı tatil bitti artıkdinlendik yüzdük bol bol kızımla yemek yedik ayrıca kendim yapmayınca ne iyi geldi yemesi ama yinede gözümün görmek istemedigi bazı şeyler yok degil...dün akşam kocamla şöyle bi bebiş kıyafetlerine baktık çok güzel şeyler var gerçekten ama alamadım daha 7.aya kadar bekleyeyim diyorum zaman geçsin alışveriş yapmak istiyorum artık bebişime...bu arada doktorum günde en az 2 ceviz haftada birde deniz balıgı yememi söyledi balık yiyemiyorum deyincede omega3 verdi oldumu benim içtigim hap sayısı 5 :S yarasın bebişime artık ne diyelim ...

Günaydın kızlarrr herkese hayırlı haftalar...

Yeni ve yeniden gelenlere hoşgeldin...
Hastalarımıza geçmişler olsun...
Cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun...
Ciciler alanlara güle güle kullansın

topluca çıkarayım dedim aradaan Herkes iyidir umarım kızlar.. haftasonu kendime pantolon almaya gittim anam onlar ne öyle
ya ben çok küçüğüm ya onlar çok büyük velhasıl alamadım eskilerle biraz daha idare etcem mecburen düğmeleri öne çektim bi süre daha böyle götürecek sanırım :)

beslenme konusunda sıkıntı yapmayın kızlar 4-5. aydan sonra açılıyomuş o iştahlar bende çünkü halaaaaa aynıyım gıdım gıdım yiyorum süte alıştım çok şükür çok içemesemde günde en az bi bardak içiyorum cevizi aksattığımı hatırladım hemen bu akşam alayım Cinsiyetler belli olmaya başlamış bende 3 hafta sonra kontrole gitcem kısmetse o zaman belli olur inş.

kızlar bende burdayımmmm :))) özledim çok internetimde bi sorun var kısmetse bu hafta çözülecek anneme geldim yine ordan yazıyorum ilk iş bilgisayarı açmak oldu :))

cinsiyetler belli olmuş bizim inatçı çocugumuz göstermedi 3 hafta sonra bir dahaki randevumuz inş gösterir o zaman.

inşallah bir sorun yoktur hepiniz bebekleriniz iyisinizdir...benim biraz kasık ve sırt ağrılarım başladı ancak normalmiş bebek büyüyomuş bir ay halsizlik bir ay bulantı bir ay ağrı böyle böyle doğacaklar inşallah öpüyorum sizi...

heyyy
neerdesiniz yahu.......
bu arada dilemcim.. demek pantolon hayallerin suya düştü... yaa s bedenidemi olmadı?

burdayımmmm bende diyecektim iyice ıssızlaşmış diye :)
maalesef canım zaten çoğu penye pantolondu onlardan istemiyorum
bi iki tane kot gördüm ama onların da en küçük bedenleri bile çuval gibi oldu diyorum ya ya ben çok küçüğüm ya onlar büyük :)

hoşgeldin canım bende öğrenemedim bende 3 hafta sonra öğrencem inşallah gösterirse tabi :) kasık azaldı ama ara ara oluyo yine bel ağrısı da devam ediyo üstüne bide bana baş ağrısı tebelleş oldu sinir bozucu ama dediğin gibi öyle böyle geçecek zaman hayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alalım da hepsi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…