2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
tabikicanım önemli olan iyi olması bebekleimizin aama işte annelik bu galiba hep herşeyi iyi olsun istiyorsun. Bu arada yediklerine dikkat ediyor musun? En çok neler yiyorsun canım. Ben eşimin zorunla yemk yiyorum

çok fazla etmiyorum cnm son 10 gündür filan hergün süt içmeye çalışıyorum düzenli

kızlar bişey sorcam bizim bebekler artık beizden mi beslenmeye başladı daha önce dr depolardan besleniyor demişti .3 ay geçti benim yediğim besinler gidyor mu acaba

kızlar bişey sorcam bizim bebekler artık beizden mi beslenmeye başladı daha önce dr depolardan besleniyor demişti .3 ay geçti benim yediğim besinler gidyor mu acaba

artık bizden beslenmeye başlıyor diye biliyorum yavaş yavaş en çok 4. aydan sonra başlıyormuş o yüzden sık acıkmalarr oluyomuş

ayy zaman aslında hiç geçmiyor gibi geliyor insana ama eylül ayı bitiyor haftaya bizde 16.haftamıza giricez Allahım hem bir an önce mart ayı gelsin istiyorum bi yandanda hamileliğin tadını çıkarmak :) bilemedim yani

merhaba bayanlar.. hepsini okuyamasamda görüyorum ki hemen herkes iyi durumda.. bir haftadır tatildeydim dinlenmek iyi geldi doğrusu.
15 gün önce ağır bir bronşit geçirdim iki geceyi acilde geçirdim ve malesef çok dirensemde bir kutu antibiyotiği içmek zorunda kaldım. Şimdi iyiyim çok şükür de bu hastalık bende bir yan etki bıraktı. Bu öksürük krizleri sırasında afedersiniz bende idrar kaçırma problemi başladı. şimdi ne zaman hapşursam ( ki bende toz ve güneş allerjisi var gün içinde bir çok kez hapşuruyorum) yada öksürsem bir miktar idrar kaçıyorum. bunun için bir takım egzersizler varmış ama adını sanını bulamadım. bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

Çok geçmiş olsun cnm zor bir durum.
Bilgim yok ama bilen vardır mutlaka...

lcwaikikiye baktın mı dilem?
ben ordan aldım
kanvas gibi kot değiller gerçi..
bellerinde lastik varya ayarlanıyor iyi bişi..
pantalonlar 40 tl idi,üst penyeler 20 tl

cnm çok geçmiş olsun bahsettiğin egzersizler bu sanırım.. umarım yardımcı olur...
Pelvis tabanını güçlendiren Kegel egzersizleri-Jinekolog Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe

inşallah canım :))

canım evet artık bizden beslenmeye başlamışlar hatta dr um bana buna istinaden bir beslenme programı da verdi. Gidiyodur yediğin besinler merak etme :))

geçmiş olsun canım.iyileşmene sevindim.bahsettiğin egzersizler kegel egzersizleri,bunu google.da aratıp bulabilirsin.ayrıca idrarını yaparken bir anda idrarını kes ve tutmaya çalış. buda kasların gelişmesine yardımcı. idrarı kesip tutmayı hepimiz yapmalıyız.tut-bırak-tut-bırak idrarımız bitene kadar bu şekilde devam edersek kaslar gelişirmiş.

Kegel egzersizlerinin faydaları nelerdir?
Kegel egzersizlerinin kadınlarda pek çok faydalar vardır. Özetlemek gerekirse kegel egzersizleri;
Kadınlarda idrar kaçırma problemlerinin önlenmesi ve tedavisinde,
Mesane, rahim ve barsak sarkmalarının önlenmesinde,
Hamilelerin normal doğuma hazırlanmasında,
Doğum sonrasında vaginanın eski tonusuna (sıkılığına) ulaşmasının sağlanmasında,
Hem kadın hem erkeklerde cinsel ilişkide hazzın arttırılarak cinsel doyumun sağlanmasında,
Cinsel isteksizlik tedavilerinde,
Orgazm fonksiyonunun sağlanmasında,
Vajinismus ve disparuni (ağrılı cinsel birleşme) tedavilerine destek sağlanmasında faydalı egzersizlerdir.

Son düzenleme:
selam kızlar tatılden gelenler olmus cınsıyetını ogrenenler olmus ecem canım benım hayırlı olsun prensesın gelıyormus ceylıncıgım senın de prensın gelıyormus anam ben en ıyısı doveyım bu doktoru daha bırsey demedı bu kadın ya delı olacagım
bu arada bugun ne yaptım sımdıden bana kızanlara tesekkur edıyorum sabah saat 11 de kalktım ızınlıyım ya bugun rahat battı bana kalktım mantı yaptım sonra o da yetmezmıs gıbı koltuk sıldım bır suru camasır yıkadım ay sımdı bıraz belım agrıyor tabı sız kızmadan esım kızdı bana sız de kızın da tam olsun hehehe
neyse cok sukur ıcım rahat ettı
sızler ne yapıyorsunuz yarın sonunda ınt. baglanıyor artık daha cok gırebılecegım ınternete hepınızı opuyorum muck muck

kızlar elevitim bitiyo dr yazdırmam gerekir mi ? ya şimdi gidersem 2 hafta sonra yine gidicem 2 defa ücret vermek istemiyorum. yazdırmadan alsam pahalımıdır? bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…