tabikicanım önemli olan iyi olması bebekleimizin aama işte annelik bu galiba hep herşeyi iyi olsun istiyorsun. Bu arada yediklerine dikkat ediyor musun? En çok neler yiyorsun canım. Ben eşimin zorunla yemk yiyorum
kızlar bişey sorcam bizim bebekler artık beizden mi beslenmeye başladı daha önce dr depolardan besleniyor demişti .3 ay geçti benim yediğim besinler gidyor mu acaba
artık bizden beslenmeye başlıyor diye biliyorum yavaş yavaş en çok 4. aydan sonra başlıyormuş o yüzden sık acıkmalarr oluyomuş
o zaman başlıyoruz baklagillere ağırlık vermeye mercimek nohut helede fasulye çok önemliymiş
bol bol yicez gariii:)
merhaba bayanlar.. hepsini okuyamasamda görüyorum ki hemen herkes iyi durumda.. bir haftadır tatildeydim dinlenmek iyi geldi doğrusu.
15 gün önce ağır bir bronşit geçirdim iki geceyi acilde geçirdim ve malesef çok dirensemde bir kutu antibiyotiği içmek zorunda kaldım. Şimdi iyiyim çok şükür de bu hastalık bende bir yan etki bıraktı. Bu öksürük krizleri sırasında afedersiniz bende idrar kaçırma problemi başladı. şimdi ne zaman hapşursam ( ki bende toz ve güneş allerjisi var gün içinde bir çok kez hapşuruyorum) yada öksürsem bir miktar idrar kaçıyorum. bunun için bir takım egzersizler varmış ama adını sanını bulamadım. bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
burdayımmmm bende diyecektim iyice ıssızlaşmış diye :)
maalesef canım zaten çoğu penye pantolondu onlardan istemiyorum
bi iki tane kot gördüm ama onların da en küçük bedenleri bile çuval gibi oldu diyorum ya ya ben çok küçüğüm ya onlar büyük :)
cnm çok geçmiş olsun bahsettiğin egzersizler bu sanırım.. umarım yardımcı olur...merhaba bayanlar.. hepsini okuyamasamda görüyorum ki hemen herkes iyi durumda.. bir haftadır tatildeydim dinlenmek iyi geldi doğrusu.
15 gün önce ağır bir bronşit geçirdim iki geceyi acilde geçirdim ve malesef çok dirensemde bir kutu antibiyotiği içmek zorunda kaldım. Şimdi iyiyim çok şükür de bu hastalık bende bir yan etki bıraktı. Bu öksürük krizleri sırasında afedersiniz bende idrar kaçırma problemi başladı. şimdi ne zaman hapşursam ( ki bende toz ve güneş allerjisi var gün içinde bir çok kez hapşuruyorum) yada öksürsem bir miktar idrar kaçıyorum. bunun için bir takım egzersizler varmış ama adını sanını bulamadım. bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
hoşgeldin canım bende öğrenemedim bende 3 hafta sonra öğrencem inşallah gösterirse tabi :) kasık azaldı ama ara ara oluyo yine bel ağrısı da devam ediyo üstüne bide bana baş ağrısı tebelleş oldu sinir bozucu ama dediğin gibi öyle böyle geçecek zamanhayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alalım da hepsi geçer
kızlar bişey sorcam bizim bebekler artık beizden mi beslenmeye başladı daha önce dr depolardan besleniyor demişti .3 ay geçti benim yediğim besinler gidyor mu acaba
merhaba bayanlar.. hepsini okuyamasamda görüyorum ki hemen herkes iyi durumda.. bir haftadır tatildeydim dinlenmek iyi geldi doğrusu.
canım evet artık bizden beslenmeye başlamışlar hatta dr um bana buna istinaden bir beslenme programı da verdi. Gidiyodur yediğin besinler merak etme :))
o zaman başlıyoruz baklagillere ağırlık vermeye mercimek nohut helede fasulye çok önemliymiş
bol bol yicez gariii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?