2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????

bebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????

Ben zorla hissetmeye calisiyorrum elimi karnima koyup sanki pit pit bisey geliyo ama biliyorum o benim kalp atisim diyorumki hissettim bile bile kendimi kandirmaya calisiyorum

Ya cnm benimde 15. haftam bitiyo yarin bu hafta bole biseyler hisseder gibi oldum aslinda hic dinlemiyorum kendimi ama tecrubem de olmadigi icin anlayamam heralde daha ..artik iyice belirginlesince anlariz belki 17. haftadan sonra..

Ya cnm benimde 15. haftam bitiyo yarin bu hafta bole biseyler hisseder gibi oldum aslinda hic dinlemiyorum kendimi ama tecrubem de olmadigi icin anlayamam heralde daha ..artik iyice belirginlesince anlariz belki 17. haftadan sonra..

sen daha hissetmiyosan benim hissetmem zor benimkilerde bağırsak harketi heralde. çok düşünüyorum heralde:))

cnm çok güzeller
banada kesin olmadığı halde pembe bir hırka ve şort aldım kızıma :)
haftaya üçlüye gittiğimde erkek derlerse oğluma pembe hırka giydiricem artık

allah gönlüne göre versin canım :) hem erkekte olsa onlar ilk aldıkların birkere evde giydirir görürsün...:)

benimde 2 sinde randevum heyecanda ölcem inşallah söyler doktorumuz cinsiyetini... ben erkenciyim artık derslerim sabah 6.30 da kalkıyorum çok zor geliyor ama o saatte temiz hava almak da rahatlatıyor açıkçası..

aman ne cici şeyler bunlar böyle
rabbim sağlıkla kullandırmayı nasip etsin inşallah...
benimde 2 sinde randevum heyecanda ölcem inşallah söyler doktorumuz cinsiyetini... ben erkenciyim artık derslerim sabah 6.30 da kalkıyorum çok zor geliyor ama o saatte temiz hava almak da rahatlatıyor açıkçası..
hehe bende saat kurulmuş gibi pıt açıyorum gözlerimi gece uyanmalarım cabası
kontrolüne bişi kalmamış hadi bakalım bekliyoruz

Günaydın kızlar
ben pek iyi başlamadım eşim sabah sabah üzdü beni biraz,gerçi hiç sert söze gelemiyrum hemen gözlerim doluyor.işe gelene dek gülemedim şimdi de hiç keyfim yok bakalım kahvaltı edebilecekmiyim

günaydın cnm...
ben de senin gibiyim çabuk kırılırım... ama şimdi bunları düşünmeyelim.. oğluşun acıktı annesi.. her şey onun için artık.. önce bi kahvaltını et misler gibi, sonra bu koca meselesini konuşalım tatlım..

geçmiş olsun dikkat et kendine yalnız bu gibi konularda kulaktan dolma değilde doktor tavsiyesiyle hareket etmeni öneririm ben doktoruna danış mutlaka yardımcı olacaktır...
lcwaikikiye baktın mı dilem?
ben ordan aldım
kanvas gibi kot değiller gerçi..
bellerinde lastik varya ayarlanıyor iyi bişi..
pantalonlar 40 tl idi,üst penyeler 20 tl
zaten oraya baktım canım maalesef hepsi çuval gibi bana :)
hamile pantalonlarının 36 bedeni bile büyük kocaman bana uygunu yoook
Bende aynı durumdayım ya onlar çok büyük ya ben çok küçüğüm diyorum
kızlar elevitim bitiyo dr yazdırmam gerekir mi ? ya şimdi gidersem 2 hafta sonra yine gidicem 2 defa ücret vermek istemiyorum. yazdırmadan alsam pahalımıdır? bilen var mi?
tanıdık eczane varsa ordan al nisancım ben öyle yapıyorum mahallenin eczacısı tanıdık alıyorum yazdırınca ödüyorum parasını
bende hissettiğimi sanıyorum ama imkansızmış canım bağırsaklarımızın hareketiymiş

nrtmctuck güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde :)

günaydın canım takma kafana oluyo bizde cumartesi günü çatal yüzünden kavga ettik ne önemli sebep demi ama takmıyorum tınnn modundayım zaten genelde rahat bi insanım sabırlıyım çok zorlanmıyorum o yüzden sende öyle yap şu sesi hep duyy tınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…