- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
kızlar elevitim bitiyo dr yazdırmam gerekir mi ? ya şimdi gidersem 2 hafta sonra yine gidicem 2 defa ücret vermek istemiyorum. yazdırmadan alsam pahalımıdır? bilen var mi?
bebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????
bebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????
Ya cnm benimde 15. haftam bitiyo yarin bu hafta bole biseyler hisseder gibi oldum aslinda hic dinlemiyorum kendimi ama tecrubem de olmadigi icin anlayamam heralde daha ..artik iyice belirginlesince anlariz belki 17. haftadan sonra..
Ayyy bayildim o elmayi isirmak istedim ya cok guzeller renkleride harika annesi hayirlisiyla cicilerini giydirmek nasip olur insallah..
ayyy üçüde harika bayıldım . güzel günlerde kullanın kızınla beraber
cnm çok güzeller
banada kesin olmadığı halde pembe bir hırka ve şort aldım kızıma :)
haftaya üçlüye gittiğimde erkek derlerse oğluma pembe hırka giydiricem artık
Cok tatlilar eger benimki kiz olursa kiyafetten yana cok sansliyim ablamin kizi birbucuk yasinda ve daha uzerinde etiketleri duran giymedigi elli tane falan kiyafet var elimizde :))) bakalim kismet banamiymis kizmi erkekmi cok merak ediyorum haftaya soyliycem dedi doktorum ekimin ikisinde randevum var 13undede detayli ultrasonum
aman ne cici şeyler bunlar böyle
hehe bende saat kurulmuş gibi pıt açıyorum gözlerimi gece uyanmalarım cabasıbenimde 2 sinde randevum heyecanda ölcem inşallah söyler doktorumuz cinsiyetini... ben erkenciyim artık derslerim sabah 6.30 da kalkıyorum çok zor geliyor ama o saatte temiz hava almak da rahatlatıyor açıkçası..
günaydın cnm...Günaydın kızlar
ben pek iyi başlamadım eşim sabah sabah üzdü beni biraz,gerçi hiç sert söze gelemiyrum hemen gözlerim doluyor.işe gelene dek gülemedim şimdi de hiç keyfim yok bakalım kahvaltı edebilecekmiyim
merhaba bayanlar.. hepsini okuyamasamda görüyorum ki hemen herkes iyi durumda.. bir haftadır tatildeydim dinlenmek iyi geldi doğrusu.
15 gün önce ağır bir bronşit geçirdim iki geceyi acilde geçirdim ve malesef çok dirensemde bir kutu antibiyotiği içmek zorunda kaldım. Şimdi iyiyim çok şükür de bu hastalık bende bir yan etki bıraktı. Bu öksürük krizleri sırasında afedersiniz bende idrar kaçırma problemi başladı. şimdi ne zaman hapşursam ( ki bende toz ve güneş allerjisi var gün içinde bir çok kez hapşuruyorum) yada öksürsem bir miktar idrar kaçıyorum. bunun için bir takım egzersizler varmış ama adını sanını bulamadım. bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
zaten oraya baktım canım maalesef hepsi çuval gibi bana :)lcwaikikiye baktın mı dilem?
ben ordan aldım
kanvas gibi kot değiller gerçi..
bellerinde lastik varya ayarlanıyor iyi bişi..
pantalonlar 40 tl idi,üst penyeler 20 tl
Bende aynı durumdayım ya onlar çok büyük ya ben çok küçüğüm diyorumhamile pantalonlarının 36 bedeni bile büyük kocamanbana uygunu yoook
tanıdık eczane varsa ordan al nisancım ben öyle yapıyorum mahallenin eczacısı tanıdık alıyorum yazdırınca ödüyorum parasınıkızlar elevitim bitiyo dr yazdırmam gerekir mi ? ya şimdi gidersem 2 hafta sonra yine gidicem 2 defa ücret vermek istemiyorum. yazdırmadan alsam pahalımıdır? bilen var mi?
bende hissettiğimi sanıyorum ama imkansızmış canım bağırsaklarımızın hareketiymişbebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????
günaydın canım takma kafana oluyo bizde cumartesi günü çatal yüzünden kavga ettik ne önemli sebep demiGünaydın kızlar
ben pek iyi başlamadım eşim sabah sabah üzdü beni biraz,gerçi hiç sert söze gelemiyrum hemen gözlerim doluyor.işe gelene dek gülemedim şimdi de hiç keyfim yok bakalım kahvaltı edebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?