günaydın kızlar;
biran önce haftasonu gelsin istiyorum sabah kalkmak çok zor oluyor ya havalarda tam uyumalık
yaaa korkan nasıl? ayy içim bi tuhaf oldu o korkunca...Allahımmmm o sondakinin dudak bükmesini ağlamasını yerim benn yaaaa
arkadaşımın kızı var yaşını yeni geçiyo oda aynı öyle yapıyo hayırrrr diyorum hemen indiriyo dudaklarını cimcime yaaa
teşekkürler ecemcim nasıl oldu idrar durumları
yaaa korkan nasıl? ayy içim bi tuhaf oldu o korkunca...
biraz daha iiyim çok şükür cnm... su ve antibiyotik tedavisine devam.. inşallah geçer bir an önce.. gerçi testte bişi çıkmadı neden oluyor anlamadım
Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?
ben 12.haftamda kasıgımda seyirme hissetmiştim ilk...ama şu anda artık çok bariz belli ediyor kendini sıklaştıkça gaz ile arasındaki farkı anlıyorsunbebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????
ne güzel maşallah allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin meleklerini...Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?
Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?
gunaydın kızla ben gene her zamankı gıbı yenı kalktım yat yat nereye kadar anam ya ama doyamıyorum kı uykuya
kızına yenı bırseyler alan annecık cok guzel seyler almıssın supermıs hepsı saglıkla sıhhatle guzel gunlerde gıydır ınsallah
bugun gene ızınlıyım ama evde ınternetcıyı beklıyorum ayyyy ne kadar sıkıcı degıl mı
elevıtı bıten arkadasım bana doktorum demıstı kı elevıtı doguma kadar kullanacaksın demıstı ama gene de doktoruna bır sor ıstersen canım
hepınızı opuyorum kendınıze ve bebıslere dıkkat
ohhh ne güsel bizim içinde yat 2 saatçik de benim için uyu elifcim :)
dikkat et kendine
sagol dılemcıgım ben toptan butun forum ıcın yatıyorum uyandım ama sorma hala sag gozum yataga takılıyor bır tarafım kalk yat dıyor
merhaba hoşgeldinn hayırlı olsun bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ben ecem masal bursadayız neresindensin hangi doktorda gidiyorsun
mrb kızlar bütün yazılanları en başından takip ediyorum ama hiç yazamadım
benim hamileliğim biraz ağır geciyo 6. haftadan itibaren aşırı kusmalarım olduu hala da devam ediyo 3 ilaç değiştirdim serumlar taktırdım
okuyorum da hiç birinizde böyle şikayetler yokk cok şanslısınız :) bi ara bu cocuk doğmadan beni öldürcek dediğimi bile biliyorum yaklaşık 5 kilo verdim..daha yeni yeni kilo almaya başladım kan hapına başladık 10 öncesine kadar..
ilaçsız duramıyorum bittiği gün koştur koştur dr a gidiyorum bugün olduğu gibi.. artık bırakmamız lazım ilaçı demeye başladı dr um.. ben ilaçsız içtiğim suyu bile kusuyorum. 4 lü test için kan verdim bugün ayrıca.. ben ne kadar kötü olduysam bebeğim şükürler olsun sağlığı yerinde 165gr şu anda 16+1 günlüğüz.. büyük olasıkla da erkek olucak ama henüz netleştirmedi dr umuz..
ayda 2 kilo dan fazla almamam gerektiğini söyledi ayrıca şeker hastası olma olasığını artırıyo yoksa rejim yapıcaz dedii :) ayda 2 kilo nasıl alcaksamm bilemedimm benim arkadaşlarım akrabalarımda 23-25 kilodan az alan olmadı hiç dee
sonuçta şikayetin varsa probleminde vardır d,yor.. anlamadım cnm... 2 ayrı doktora gittim 2 side aynı şeyi söyledi..testte bişey yoksa niye antibiyotik verdi kineysem vardır bi bildiği bi an önce geçer inşallah canım
testte bişey yoksa niye antibiyotik verdi kineysem vardır bi bildiği bi an önce geçer inşallah canım
hoşgeldin cnm... hayırlı olsun ikizlerinMerhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?