2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Allahımmmm o sondakinin dudak bükmesini ağlamasını yerim benn yaaaa

arkadaşımın kızı var yaşını yeni geçiyo oda aynı öyle yapıyo hayırrrr diyorum hemen indiriyo dudaklarını cimcime yaaa

teşekkürler ecemcim nasıl oldu idrar durumları

yaaa korkan nasıl? ayy içim bi tuhaf oldu o korkunca...
biraz daha iiyim çok şükür cnm... su ve antibiyotik tedavisine devam.. inşallah geçer bir an önce.. gerçi testte bişi çıkmadı neden oluyor anlamadım

yaaa korkan nasıl? ayy içim bi tuhaf oldu o korkunca...
biraz daha iiyim çok şükür cnm... su ve antibiyotik tedavisine devam.. inşallah geçer bir an önce.. gerçi testte bişi çıkmadı neden oluyor anlamadım

testte bişey yoksa niye antibiyotik verdi ki neysem vardır bi bildiği bi an önce geçer inşallah canım

Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?

kızlar turkcell hat kullananlar turkcellin ücretsiz bebeğimi beklerken servisi var katılın mutlaka ucretsiz hafta hafta bebekle ilgili bilgi geliyor ben yaptım :)

HAMİLE 7777 gönderceksiniz

bebeğinin hareketini hisseden var mı .ben 14 haftalığım. sanki bazen içimde bir kıpırtı var ama net değil. gaz mı acaba ???? sizde var mı bole bişey????
ben 12.haftamda kasıgımda seyirme hissetmiştim ilk...ama şu anda artık çok bariz belli ediyor kendini sıklaştıkça gaz ile arasındaki farkı anlıyorsun artık dışarıdan bile elimle hissedebiliyorum. özellikle yemeklerden sonra otururken yatarken çok belli oluyor hareketleri.

Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?
ne güzel maşallah allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin meleklerini...

merhaba hoşgeldinn hayırlı olsun bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ben ecem masal bursadayız neresindensin hangi doktorda gidiyorsun

Son düzenleme:
gunaydın kızla ben gene her zamankı gıbı yenı kalktım yat yat nereye kadar anam ya ama doyamıyorum kı uykuya
kızına yenı bırseyler alan annecık cok guzel seyler almıssın supermıs hepsı saglıkla sıhhatle guzel gunlerde gıydır ınsallah
bugun gene ızınlıyım ama evde ınternetcıyı beklıyorum ayyyy ne kadar sıkıcı degıl mı
elevıtı bıten arkadasım bana doktorum demıstı kı elevıtı doguma kadar kullanacaksın demıstı ama gene de doktoruna bır sor ıstersen canım
hepınızı opuyorum kendınıze ve bebıslere dıkkat

ohhh ne güsel bizim içinde yat 2 saatçik de benim için uyu elifcim :)

dikkat et kendine

sagol dılemcıgım ben toptan butun forum ıcın yatıyorum uyandım ama sorma hala sag gozum yataga takılıyor bır tarafım kalk yat dıyor

bilmem mi o duyguyu bilmem miii :) bi taraf kalk diye çırpınır öbür taraf amaaaaan boşver yaaaa yat gitsin diye dürter :) tadını çıkar

Hoşbulduk. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben Nilüferdeyim. Şimdilik Esentepe tıp merkezinde Demet Hanım'a gidiyorum ama bir taraftan da doktor arayışı içindeyim. Hala karar vermedim. Baharı düşünüyorum ama net değil. Sizin doktorunuz kim?

Son düzenleme:
mrb kızlar bütün yazılanları en başından takip ediyorum ama hiç yazamadım

benim hamileliğim biraz ağır geciyo 6. haftadan itibaren aşırı kusmalarım olduu hala da devam ediyo 3 ilaç değiştirdim serumlar taktırdım
okuyorum da hiç birinizde böyle şikayetler yokk cok şanslısınız :) bi ara bu cocuk doğmadan beni öldürcek dediğimi bile biliyorum yaklaşık 5 kilo verdim..daha yeni yeni kilo almaya başladım kan hapına başladık 10 öncesine kadar..

ilaçsız duramıyorum bittiği gün koştur koştur dr a gidiyorum bugün olduğu gibi.. artık bırakmamız lazım ilaçı demeye başladı dr um.. ben ilaçsız içtiğim suyu bile kusuyorum. 4 lü test için kan verdim bugün ayrıca.. ben ne kadar kötü olduysam bebeğim şükürler olsun sağlığı yerinde 165gr şu anda 16+1 günlüğüz.. büyük olasıkla da erkek olucak ama henüz netleştirmedi dr umuz..

ayda 2 kilo dan fazla almamam gerektiğini söyledi ayrıca şeker hastası olma olasığını artırıyo yoksa rejim yapıcaz dedii :) ayda 2 kilo nasıl alcaksamm bilemedimm benim arkadaşlarım akrabalarımda 23-25 kilodan az alan olmadı hiç dee

merhaba hoşgeldinn hayırlı olsun bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ben ecem masal bursadayız neresindensin hangi doktorda gidiyorsun

Merhaba, hoşbulduk. Amin hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah. Ben Nilüfer tarafındayım. Şimdilik Esentepe tıp merkezinde Demet Hanım'a gidiyorum ama doktor arayışındayım. Sizin doktorunuz kim, memnun musunuz?

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer bulantılarım. ama üzülme yalnız değilsin.bende 6.haftadan beri ne yesem çıkarıyorum, dediğin gibi su bile içemiyorum hala. 2ilaç değiştirdim ama işe yaramıyorlar, ilacı içsem de içmesem de çıkarıyorum, bıraktım bende ilacı. 4kilo verdim, öylece duruyor şimdi kilom. sürekli midemin bulanmasından hayattan zevk almıyorum, ne dışarı çıkasım var ne de bişey yapasım. hamile olmaktan nefret ettim inanki bulantıdan. ama bebeğimiz sağlıklı olsun da biz nasıl olsa düzeleceğiz, geçecek inşallah hepsi...

testte bişey yoksa niye antibiyotik verdi ki neysem vardır bi bildiği bi an önce geçer inşallah canım

hoşgeldin cnm... hayırlı olsun ikizlerin
seninle birlikte topiğimizde 5 kişi olduk bursalı
esentepe tıp merkezine gidiyormuşsun.. bende çok araştırdım doktor.. tüp bebek olduğu için 10. haftaya kadar acıbademe devam ettim.. fiyatları nedeniyle değişiklik yapmak zorundaydım... tavsiye üzerine medikabile nihat beye gittim.. çok memnunum.. ona devam ediyorum... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…