2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
silzina ve clue
allah yardımcınız olsun arkadaşlar... gerçekten zor bir durum.. en yakın 2 arkadaşım da sizin gibiydi.onları yakından gördüğüm için sizi anlayabiliyorum.. bir an önce iyileşirsiniz umarım...
eylülsf çok şükür göründün.. nerelerdesin arkadaşım?
elifcim bende çok güzel bir öğle uykusu çektim.. şimdi uyandım... nasıl ii geldi anlatamam...

Slm canlarım yazamadım yine birkaçgün haftasonu bursadaydım bursalı arkadaşlarıma selam ay çok özlemişim bursamı kontrolüm vardı bursada ona gittim mnik kuzumu gördüm çok tatlıydı o minik ayakları hiç durmuyordu yerinde şimdilik bi sorunumuz çok allaha şükr doktorum gayet iyi dedi 4 lü testimizde çıktı oda iyi bi sorun yok maşallah artık sabırsızlıkla karnımda kıpır kıpır olduğu günleri bekliyorum daha hissedemiyorum tabi kız birazdaha geç oynarmış çok hissettirmezmiş Buarada ceylincim sende öğrenmişsin kesin herhalşde oğluşum oluyormuş çok güzel yakışıklı bir oğlannn

Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış herhalde onlarda hoşgeldiiiiii sefa getirdi Benide hiç merak eden olmamış valla hiç eylül nerelerde acaba diye bişey okumadım birazda sitem edeyim bareee

Hoşbulduk. Hepimize hayırlı olur bebiş- bebişler inşallah. Ben aslında Demet hanımdan memnunum ama orda yoğun bakım ünitesi yok, ikiz olduğu için erken doğum riskimiz var. Ben de fiyatı yüksek olan hastaneleri Jimer, Acıbadem gibi düşünmüyorum. Nihat Beyi ben de duydum iyi diye. Medicabilde olduğunu bilmiyordum ama. Oranın yoğun bakımı varsa oraya da gidebilirim. Fiyatları nasıl bu arada?

mrhba ark ben paşamın hareketlerini iyice hissediyorum artık...bi yandan da tehlikeli zamana kaldı 1 hafta diye cok korkuyorum bunu da kaybetmek istemiyorum bana dua edin ne olur... ALLAH ım sen bize bagışla evlatlarımızı....

Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Kontrollere Bursaya geliyorsunuz sanırım. Nerden geliyorsunuz ve hangi doktora gidiyorsunuz?

muayene fiyatları 42 tl.. tahlillere ücret almıyprlar ssk olduğu için.. doğum ücretini tam sormadım ama uygunmuş.. fakat küvöz sayısı az diye biliyorum.. yeni doğan ünitesi olarak çekirge doruk iimiş.. ama kalabalık bir hastane.. masal da medikalde ahmet yılmaza gidiyor.. o da çok memnun.. ama çok hastası var.. jimer çok pahalı.. hastanelerle gidip konuş bence cnm...

Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Kontrollere Bursaya geliyorsunuz sanırım. Nerden geliyorsunuz ve hangi doktora gidiyorsunuz?

Sağol cnım seninde hayırlı olsun ikizler süper bişey allah sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsin aramızda ikiz annişi olması çok güzel birşey
Ben izmirden geliyorum canım ailem bursada benim bende bursalıyım YALÇIN KİMYA diye bir doktor var ona geliyorum ben.Alanında çok iyidir çok ayrıntılı bir şekilde bakar ben ilk bebeğimi kaybettim 20 haftalıkken o yüzden buna gidiyorum izmirdede var doktorum ikili kontrol yapıyoruz yani canım.Medikabile ben gittim buarada çok iyi olduğunu söyleyemem zaten yeni açılan bir hastane doğumhanesi falan pek iyi değil sanırım tam teşekküllüde değil diye biliyorum ama yinede sen bilirsin tabiki tatlım

ben çekirge devlet hastanesinden yılmaz çetine gidiyorum. Çok da memnunum baharı da çok iyi diye duymadım doğum bölümü özellikle yenidoğanlarda sürekli sorun yaşanıyomuş yönlendirmek istemem yine. Üst komşum erken doğum yaptı kordon bebeğin boğazına dolanmış suyu bitmiş acil sezeryana almışlar doktoru benim mesaim değil deyip girmemiş ameliyatına başka doktor girmiş.

Son düzenleme:
Eylülcüm hoşgeldin tatlımm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına minik prensesin keyfi yerinde demek maşallah diyelim :)

Mesaisimi değilmişşş yok artıkk bide kordon dolanmış yani inanamıyorum bu doktorlara kalpsiz şeylerr Bende pembe mavi diye bir hastane var bursada o iyi diye duydum arkadaşım orada doğum yaptı sezeryan yaptı 2,200 tl ye çıktı 2 gece kaldı ama memnun kaldı çok.

Yılmaz Çetin'in özel muayenehanesine mi gidiyorsun yoksa hastaneye mi? Onu ve Ziya Çetin'i çok övdüler. Kafam karmakarışık valla. Ne yapacağım bilmiyorum. Hala karar verebilmiş değilim. Ben de deneyimli birinin fikri olsun diye Yılmaz çetin'e haftaya gideceğim ama bakalım. Tam da ikili test zamanı, hastaneye o yüzden gidip fikrini almak istedim. Nasıldır?

aynen öyle canım pembe mavinin de sgk ile anlaşması yok ne yazıkki aşılama yöntemiyle orda hamile kalıp sonradan bahara devam etmişti arkadaşım çok şükür bebiş iyiye gidiyor kuvezde hala inşallah bi an önce toparlanır

Tahlillere ayrı ücret almamaları çok iyiymiş. Çekirge Dorukun yeni doğanı iyiymiş ama orda da tam içime sinen bir doktor yok, hem kalabalıkmış dediğin gibi. Ahmet Yılmazı da okudum evet, orası da kalabalık. Hem medical park soğuk bir hastane gibi geliyor ne bileyim. En iyisi konuşmak sanırım gidip. Bi karar versem gerisi gelecek inşallah

Özel muayenehanesi yok henüz hastaneye gidiyorum tatlım aşırı yoğun oluyo hastası çok fazla. Çok Memnunum ben öyle güler yüzlü çok konuşkan değil hatta bazen suratsız bile olabiliyo :) ama işini çok iyi yapıyo gerektiğinde öğle yemeklerine bile çıkmadan hastalarıyla ilgilendiğine şahit oldum. Muayenehanesini açmasını bekliyorum bende bi an önce açar inşallah hastanede erkekleri almıyorlar çünkü muayene odasına eşim daha göremedi hareket edişini o yüzden istiyorum özeli yoksa ilgisinden şikayetim yok. bide ben daha önceden biliyorum onu yengem 2 sezeryan yaptı ikisinde de çok çok memnundu çocukların biri 9 biri 4 yaşında şu an :)

Abisi Ziya çetinden de çoğu kişi memnun ama onun sadece muayenehanesi var konurun oralarda...

Baharda hangi doktorun bunu yaptığını biliyor musun ya da öğrenip bana yazar mısın? Zaten ilk gebelik diye pimpirikliyim bir de orda gidip o doktorun hastası olmak istemem ( Gerçi bi konuda çok titizlenmemek lazım ama elimde değil

dert etme deneme yanılma yoluyla bulursun doktorunu elektrik meselesi de var galiba kişiden kişiye değişiyo iki yakın arkadaşım dorukta gizem yıldırıma gitmişlerdi çok da memnunlardı ben gittim memnun kalmadım mesela.. sende sıkıntı yapma deneye deneye içine sineni bulursun :)

ay çok güldüm bunaaa ben hala gülüyorum

[video=youtube;4BKVx8cCtUc]http://www.youtube.com/watch?v=4BKVx8cCtUc[/video]

görüştüğüm zaman öğrenip yazarım mutlaka. hatta nagihan hanım varmış orda ben onu iyi duydum demiştim arkadaşıma o da hiç sevmedim ben onu filan demişti sezeryanına nagihan hanım girmiş :) kısmet sıkıntı yapma sende kendine

amin canım hepimizinkileri bağışlsın rabbim ama unutma ona sadece ve sadece Rabbim meleklerimiz korur başka kimse ööle dua et rabbime emanet et inşallah

Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?

Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Bende ikiz bebek bekliyorum.İşlerimin yoğunluğundan dolayı diğer arkadaşlar kadar aktif olamasam da her gün uğramaya çalışıyorum buraya. Çok güzel ve yararlı paylaşımlar oluyor. Seninkiler tek yumurta mı, çift yumurta mı? Benim tek yumurta ikizleri. Henüz cinsiyetlerini öğrenemedim ama ikisinin de aynı olacağını biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…