hoşgeldin cnm... hayırlı olsun ikizlerin
seninle birlikte topiğimizde 5 kişi olduk bursalı
esentepe tıp merkezine gidiyormuşsun.. bende çok araştırdım doktor.. tüp bebek olduğu için 10. haftaya kadar acıbademe devam ettim.. fiyatları nedeniyle değişiklik yapmak zorundaydım... tavsiye üzerine medikabile nihat beye gittim.. çok memnunum.. ona devam ediyorum... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah..
Slm canlarım yazamadım yine birkaçgün haftasonu bursadaydım bursalı arkadaşlarıma selam ay çok özlemişim bursamı kontrolüm vardı bursada ona gittim mnik kuzumu gördüm çok tatlıydı o minik ayakları hiç durmuyordu yerinde şimdilik bi sorunumuz çok allaha şükr doktorum gayet iyi dedi 4 lü testimizde çıktı oda iyi bi sorun yok maşallahartık sabırsızlıkla karnımda kıpır kıpır olduğu günleri bekliyorum daha hissedemiyorum tabi kız birazdaha geç oynarmış çok hissettirmezmiş Buarada ceylincim sende öğrenmişsin kesin herhalşde oğluşum oluyormuş çok güzel yakışıklı bir oğlannn
Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış herhalde onlarda hoşgeldiiiiii sefa getirdiBenide hiç merak eden olmamış valla hiç eylül nerelerde acaba diye bişey okumadım birazda sitem edeyim bareee
muayene fiyatları 42 tl.. tahlillere ücret almıyprlar ssk olduğu için.. doğum ücretini tam sormadım ama uygunmuş.. fakat küvöz sayısı az diye biliyorum.. yeni doğan ünitesi olarak çekirge doruk iimiş.. ama kalabalık bir hastane.. masal da medikalde ahmet yılmaza gidiyor.. o da çok memnun.. ama çok hastası var.. jimer çok pahalı.. hastanelerle gidip konuş bence cnm...Hoşbulduk. Hepimize hayırlı olur bebiş- bebişler inşallah. Ben aslında Demet hanımdan memnunum ama orda yoğun bakım ünitesi yok, ikiz olduğu için erken doğum riskimiz var. Ben de fiyatı yüksek olan hastaneleri Jimer, Acıbadem gibi düşünmüyorum. Nihat Beyi ben de duydum iyi diye. Medicabilde olduğunu bilmiyordum ama. Oranın yoğun bakımı varsa oraya da gidebilirim. Fiyatları nasıl bu arada?
Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Kontrollere Bursaya geliyorsunuz sanırım. Nerden geliyorsunuz ve hangi doktora gidiyorsunuz?
Hoşbulduk. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben Nilüferdeyim. Şimdilik Esentepe tıp merkezinde Demet Hanım'a gidiyorum ama bir taraftan da doktor arayışı içindeyim. Hala karar vermedim. Baharı düşünüyorum ama net değil. Sizin doktorunuz kim?
ben çekirge devlet hastanesinden yılmaz çetine gidiyorum. Çok da memnunum baharı da çok iyi diye duymadım doğum bölümü özellikle yenidoğanlarda sürekli sorun yaşanıyomuş yönlendirmek istemem yine. Üst komşum erken doğum yaptı kordon bebeğin boğazına dolanmış suyu bitmiş acil sezeryana almışlar doktoru benim mesaim değil deyip girmemiş ameliyatına başka doktor girmiş.
ben çekirge devlet hastanesinden yılmaz çetine gidiyorum. Çok da memnunum baharı da çok iyi diye duymadım doğum bölümü özellikle yenidoğanlarda sürekli sorun yaşanıyomuş yönlendirmek istemem yine. Üst komşum erken doğum yaptı kordon bebeğin boğazına dolanmış suyu bitmiş acil sezeryana almışlar doktoru benim mesaim değil deyip girmemiş ameliyatına başka doktor girmiş.
Mesaisimi değilmişşş yok artıkk bide kordon dolanmış yani inanamıyorum bu doktorlara kalpsiz şeylerrBende pembe mavi diye bir hastane var bursada o iyi diye duydum arkadaşım orada doğum yaptı sezeryan yaptı 2,200 tl ye çıktı 2 gece kaldı ama memnun kaldı çok.
muayene fiyatları 42 tl.. tahlillere ücret almıyprlar ssk olduğu için.. doğum ücretini tam sormadım ama uygunmuş.. fakat küvöz sayısı az diye biliyorum.. yeni doğan ünitesi olarak çekirge doruk iimiş.. ama kalabalık bir hastane.. masal da medikalde ahmet yılmaza gidiyor.. o da çok memnun.. ama çok hastası var.. jimer çok pahalı.. hastanelerle gidip konuş bence cnm...
Yılmaz Çetin'in özel muayenehanesine mi gidiyorsun yoksa hastaneye mi? Onu ve Ziya Çetin'i çok övdüler. Kafam karmakarışık valla. Ne yapacağım bilmiyorum. Hala karar verebilmiş değilim. Ben de deneyimli birinin fikri olsun diye Yılmaz çetin'e haftaya gideceğim ama bakalım. Tam da ikili test zamanı, hastaneye o yüzden gidip fikrini almak istedim. Nasıldır?
aynen öyle canım pembe mavinin de sgk ile anlaşması yok ne yazıkki aşılama yöntemiyle orda hamile kalıp sonradan bahara devam etmişti arkadaşım çok şükür bebiş iyiye gidiyor kuvezde hala inşallah bi an önce toparlanır
Tahlillere ayrı ücret almamaları çok iyiymiş. Çekirge Dorukun yeni doğanı iyiymiş ama orda da tam içime sinen bir doktor yok, hem kalabalıkmış dediğin gibi. Ahmet Yılmazı da okudum evet, orası da kalabalık. Hem medical park soğuk bir hastane gibi geliyor ne bileyim. En iyisi konuşmak sanırım gidip. Bi karar versem gerisi gelecek inşallah
Baharda hangi doktorun bunu yaptığını biliyor musun ya da öğrenip bana yazar mısın? Zaten ilk gebelik diye pimpirikliyim bir de orda gidip o doktorun hastası olmak istemem( Gerçi bi konuda çok titizlenmemek lazım ama elimde değil
mrhba ark ben paşamın hareketlerini iyice hissediyorum artık...bi yandan da tehlikeli zamana kaldı 1 hafta diye cok korkuyorum bunu da kaybetmek istemiyorum bana dua edin ne olur... ALLAH ım sen bize bagışla evlatlarımızı....
Merhabalar. Ben 13. haftanın içindeyim. Muhtemel doğum tarihim 6 Nisan ama bebekler ikiz olduğu için tahminen Mart annesi olacağım. Bursadan yazan ya da ikiz bebek bekleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?