2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Çalışan arkadaşlar; uzun süre oturunca kalkarken kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Ben bazen işe bir kaptırıyorum kendimi uzun süre koltuktan kalkmıyorum ve sonrasında zorlanıyorum. En doğrusu ara ara kalkmak aslında ama.

evet özellikle 2 gündür çok ağrım ve batmaları var ama rahim büyümesinden diye düşünüyorum ben

Merhaba, hoşbulduk. Biz aslında ikiz olduğunu 9. hafta sonunda öğrendik. Önce tek kese ve tek kalp atışı vardı. Sonra rahatsızlanıp acile gittiğimde ikiz olduğunu öğrendik. Önce inanmadım tabi, üç doktor gezip üçü de aynı şeyi söyleyince inandık. Ama hala tek yumurta mı çift yumurta mı bilmiyoruz ( Dr. önce tek kesede galiba dedi, sonra yok şurda bi çizgi var ayrı kesede dedi ama net değiliz. Cinsiyetine de bize erken daha. Ama siz yakın zamanda öğrenirsiniz sanırım. Hayırlısı olsun öncelikle

Bu arada size ikili test yapıldı mı? Benim doktorum istedi, hafta sonu gittik. Ama bebeklerin pozisyonu uygun olmadığı için ölçemedi. Yarım saat sonra tekrar girdik ama yine olmadı. Hafta içi yine gideceğiz. Sizinki nasıl oldu?

amiin cnm.Heppimizinkini inşallah.

cnm bu hafta mı başladın hissetmeye
ilk nasıl oldu nasıl bişey hissettin

bende de oluyo kalkarken
sağ sola dönerken
özellikle sağ tarafımda.Plesenta sağda demiştir doktor.rahim duvarları genişliyo heralde ondandır.
ama çok pis bişey
aniden zınk diye giriyo baya bi ağırıyo yani

kızlar bir reklam var bebeklerle burun ilacı reklamı,ya ben ona bayılıyorum.
o anne buraya gelecek....gece 5 kere gelecek...harikalar ya.izledinizmi ?

hayırlıolsun canım

bu benim en büyük sorunum. farkında olmadan oturuyorum okulda uzun süre. sonra çok batıyor.

ben gittim benim bebiş de biraz hareketsiz teyzesi baktım doktor karnımda cihazı sallıyo. iki üç defa yaptı uyansın diye sonra ultrasonda bir gösterdi kıpır kıpır benimki o şekilde ölçtü yani.

kızlar turkcell hat kullananlar turkcellin ücretsiz bebeğimi beklerken servisi var katılın mutlaka ucretsiz hafta hafta bebekle ilgili bilgi geliyor ben yaptım :)

HAMİLE 7777 gönderceksiniz

aa süper canım sağol

canım hepimiz öyleyiz sonra hemen geçiyo ama eşlerimiz de ne yapsınlar bazen ağızlarından çıkıyor onların da işi zor benimki bile taaa nerelerde bazen bi sert mesaj yazsın ben hemen alınıyorum. Hamilelik işte

Bu arada kızlar ben rahat bir döneme girdim iki üç gündür sanki hamile değilim bir hareketliyim canlıkanlı önceden yığılıp kalıyordum. vitamin de kullanmıyorum. teyzem diyordu rahatlarsın yakında diye. sizler nasılsınız?

çok üzüldüm kaybettiğine ALLAH ömrünü bu bebeğine versin inşallah neden kaybetmiştin ilk bebeğini

amiin cnm.Heppimizinkini inşallah.

cnm bu hafta mı başladın hissetmeye
ilk nasıl oldu nasıl bişey hissettin

benim 3 gebeligim oldugu için biraz erken hissettim 16.hafta da basladı ilk basta böyle seyirme gibi şimdileri ise kıpır kıpır daha tekme hissetmiyorum ama cok deişik bişey ya sanki içimde kelebek var gbi

Merhaba. Öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben foruma yeni katıldım ve ilk hamileliğim bilmiyorum da. Tehlikeli zaman sözünüz kafama takıldı, bu haftalarda kritik bir durum mu oluşuyor?

yok ben iki bebegimi de 19 haftalıkken kaybettim de o yüzden kritik hafta derken benim için kritik yani

yok ben iki bebegimi de 19 haftalıkken kaybettim de o yüzden kritik hafta derken benim için kritik yani

Anladım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bu defa. Şartlamayın kendinizi, bu fikirden uzaklaşmaya çalışın. Etkilenmemek elde değil biliyorum ama, Allaha emanet her şeyden önce.

İste bölük pörçük uyuma sebebimiz ;(alinti)

İlk başlarda uykuya eğiliminiz artar, sonlara doğru gece içinde birkaç kez uyuma-uyanma döngüleri yaşarsınız. Amaç gebeliğin başlarında beyninizde sağlıklı işlevler için gerekli maddelerin depolanmasını sağlamak, sonlarda ise doğduktan sonra iki-üç saatte bir emzireceğiniz bebeğiniz için uykusuzluğa alışmanızı sağlamaktır.

benim kasıklar eskisi kadar rahatsız etmiyor da yatarken kalkarken filan kalça ağrım çok oluyor.

Son düzenleme:

Günaydın. Biz de ikiz olduğunu doktora 3. gidişimizde öğrendik. İlk gittim tek gebelik kesesi var dedi. Sonra kalp atışı için gittim tek bebek ve kalp atışı dinletti. Üçüncü de süpriz ikiz dedi ve ultrasyonda iki bebek gördüm. Hayatımın şokunu yaşadım.İnanamadım.Ama sonradan alıştım tabi.
İkili testi yaptırdık biz ve şükür iyi çıktı. Şimdi heycanla cinsiyetlerini öğrenmeyi bekliyoruz.

günaydınn güzel anne adaylarıı..bende prensesimin hareketlerini hissediyorum cok güzel bi duygu doktora gitmek için sabırsızlanıyorum :) 2 hafta var daha nerdeyse,sizler nasılsınız..allah saglıkla sıhhatle kucagmıza almayı nasip etsin insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…