Çalışan arkadaşlar; uzun süre oturunca kalkarken kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Ben bazen işe bir kaptırıyorum kendimi uzun süre koltuktan kalkmıyorum ve sonrasında zorlanıyorum. En doğrusu ara ara kalkmak aslında ama.
Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Bende ikiz bebek bekliyorum.İşlerimin yoğunluğundan dolayı diğer arkadaşlar kadar aktif olamasam da her gün uğramaya çalışıyorum buraya. Çok güzel ve yararlı paylaşımlar oluyor. Seninkiler tek yumurta mı, çift yumurta mı? Benim tek yumurta ikizleri. Henüz cinsiyetlerini öğrenemedim ama ikisinin de aynı olacağını biliyorum:)
Merhaba arkadaşım hoşgeldin. Bende ikiz bebek bekliyorum.İşlerimin yoğunluğundan dolayı diğer arkadaşlar kadar aktif olamasam da her gün uğramaya çalışıyorum buraya. Çok güzel ve yararlı paylaşımlar oluyor. Seninkiler tek yumurta mı, çift yumurta mı? Benim tek yumurta ikizleri. Henüz cinsiyetlerini öğrenemedim ama ikisinin de aynı olacağını biliyorum:)
mrhba ark ben paşamın hareketlerini iyice hissediyorum artık...bi yandan da tehlikeli zamana kaldı 1 hafta diye cok korkuyorum bunu da kaybetmek istemiyorum bana dua edin ne olur... ALLAH ım sen bize bagışla evlatlarımızı....
Çalışan arkadaşlar; uzun süre oturunca kalkarken kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Ben bazen işe bir kaptırıyorum kendimi uzun süre koltuktan kalkmıyorum ve sonrasında zorlanıyorum. En doğrusu ara ara kalkmak aslında ama.
Merhaba, hoşbulduk. Biz aslında ikiz olduğunu 9. hafta sonunda öğrendik. Önce tek kese ve tek kalp atışı vardı. Sonra rahatsızlanıp acile gittiğimde ikiz olduğunu öğrendik. Önce inanmadım tabi, üç doktor gezip üçü de aynı şeyi söyleyince inandık. Ama hala tek yumurta mı çift yumurta mı bilmiyoruz( Dr. önce tek kesede galiba dedi, sonra yok şurda bi çizgi var ayrı kesede dedi ama net değiliz. Cinsiyetine de bize erken daha. Ama siz yakın zamanda öğrenirsiniz sanırım. Hayırlısı olsun öncelikle
ben gittim benim bebiş de biraz hareketsiz teyzesiBu arada size ikili test yapıldı mı? Benim doktorum istedi, hafta sonu gittik. Ama bebeklerin pozisyonu uygun olmadığı için ölçemedi. Yarım saat sonra tekrar girdik ama yine olmadı. Hafta içi yine gideceğiz. Sizinki nasıl oldu?
kızlar turkcell hat kullananlar turkcellin ücretsiz bebeğimi beklerken servisi var katılın mutlaka ucretsiz hafta hafta bebekle ilgili bilgi geliyor ben yaptım :)
HAMİLE 7777 gönderceksiniz
Günaydın kızlar
ben pek iyi başlamadım eşim sabah sabah üzdü beni biraz,gerçi hiç sert söze gelemiyrum hemen gözlerim doluyor.işe gelene dek gülemedim şimdi de hiç keyfim yok bakalım kahvaltı edebilecekmiyim
Sağol cnım seninde hayırlı olsun ikizler süper bişey allah sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsin aramızda ikiz annişi olması çok güzel birşey
Ben izmirden geliyorum canım ailem bursada benim bende bursalıyım YALÇIN KİMYA diye bir doktor var ona geliyorum ben.Alanında çok iyidir çok ayrıntılı bir şekilde bakar ben ilk bebeğimi kaybettim 20 haftalıkken o yüzden buna gidiyorum izmirdede var doktorum ikili kontrol yapıyoruz yani canım.Medikabile ben gittim buarada çok iyi olduğunu söyleyemem zaten yeni açılan bir hastane doğumhanesi falan pek iyi değil sanırım tam teşekküllüde değil diye biliyorum ama yinede sen bilirsin tabiki tatlım
amin canım hepimizinkileri bağışlsın rabbim ama unutma ona sadece ve sadece Rabbim meleklerimiz korur başka kimse ööle dua et rabbime emanet et inşallah
amiin cnm.Heppimizinkini inşallah.
cnm bu hafta mı başladın hissetmeye
ilk nasıl oldu nasıl bişey hissettin
mrhba ark ben paşamın hareketlerini iyice hissediyorum artık...bi yandan da tehlikeli zamana kaldı 1 hafta diye cok korkuyorum bunu da kaybetmek istemiyorum bana dua edin ne olur... ALLAH ım sen bize bagışla evlatlarımızı....
Merhaba. Öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben foruma yeni katıldım ve ilk hamileliğim bilmiyorum da. Tehlikeli zaman sözünüz kafama takıldı, bu haftalarda kritik bir durum mu oluşuyor?
yok ben iki bebegimi de 19 haftalıkken kaybettim de o yüzden kritik hafta derken benim için kritik yani
benim kasıklar eskisi kadar rahatsız etmiyor da yatarken kalkarken filan kalça ağrım çok oluyor.Çalışan arkadaşlar; uzun süre oturunca kalkarken kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Ben bazen işe bir kaptırıyorum kendimi uzun süre koltuktan kalkmıyorum ve sonrasında zorlanıyorum. En doğrusu ara ara kalkmak aslında ama.
Merhaba, hoşbulduk. Biz aslında ikiz olduğunu 9. hafta sonunda öğrendik. Önce tek kese ve tek kalp atışı vardı. Sonra rahatsızlanıp acile gittiğimde ikiz olduğunu öğrendik. Önce inanmadım tabi, üç doktor gezip üçü de aynı şeyi söyleyince inandık. Ama hala tek yumurta mı çift yumurta mı bilmiyoruz( Dr. önce tek kesede galiba dedi, sonra yok şurda bi çizgi var ayrı kesede dedi ama net değiliz. Cinsiyetine de bize erken daha. Ama siz yakın zamanda öğrenirsiniz sanırım. Hayırlısı olsun öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?