2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

aynen bende de var uzun süre oturmasam da kalkarken oluyo özellikle bi kaç gündür sol kasığıma öyle bir giriyo ki sesli olarak inledim o kadar yani en az iki saatte bir kalkıp on dk yürümek dolaşmak lazımmış ama işte... dikkat etmemiz lazım varis oluşmaması için de şartmış bu

ayy ben sonradan alışmaya razıydım şimdi bari doya doya uyusaydım sona uyuyamicaz nede olsa

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah

ben bu aralar meyveye sardım sabah soyup doğrayıp yanıma alıyorum yarısını öğlene kadar yarısını öğleden sonra yerim diyorum lakiiiin öğlene hepsi bitiyo :)

galiba iştah açılmaya başladı :)

Son düzenleme:
bu benim ilk hamileliğim( inşallah kucağıma almayı nasip eder rabbim ) ben hareketlerini hissediyor muyum acaba gerçi dr um 20 .haftada hissedersin dedi ama ben bir an önce duymak istiyorum yavrumun tekmelerini inşallah hep güzel şeyle yazalım hep güzel şeyler olsun tüm namazlarımda forumdaki tüm hamileler diye dua ediyorum birbirimize bol bol dua edelim
bu arada tanm 1 hafta sonra dr gidicem bende ama günler geçmiyor yaa

ben son 2-3 haftaya kadar meyvaya acayip düşkündüm,o zamanlar ilaçlarım daha çoktu ve meyvasız içemiyodum.senin gibi hergün 3-5 eyve ile işe geldim
Allah kabul etsin cnm ben de öyle dua ediyorum...

Günaydın arkadaşlar
Kasık ağrısından bahsediliyor bende araya gireyim dedim :)
Ben idrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor çoğu zaman bazende akşamları uzanırken bir kaç dakika sağ kasımda ağrı oluşuyor batma gibi canımı acıtıyor sizdede varmı böyle durum acaba ? Biliyorsunuz kanamam olmuştu geçen hafta o yüzden artık bir korku var içimde malesef atamıyorum onu üstümden
Pazartesi doktora gidince soracam ama sizede sorayım dedim :)

günaydın fıstıklar benim de sol kasığım çok fena özellikle akşamları artıyo dün eve gelince bi kasıldı kramp gibi inanın önce belimi doğrultamadım sonra bi beş dk kaldım öylece kıpırdayıp adım atamadım son bir haftadır sol kasığımda arttı sancı gibi anlatamıyorum ama :) önceden sağ taraftaydı şimdi sola geçti..ben de çok yoruluyorum sanırım ondan..sabah kalk ev işleri öğlende okula git 22 öğrencim var ve 4-5 yaş hepsi akşam eve gel yemek ye toparlan ohoooy hiç işlerim bitmiyo vallaa

ben bütün gün ayaktayım nerdeyse cnm uzun süre oturamıyorum ki :) ama yine de oluyo

son 3 gündür kasıklarımda hafifte olsa hiç geçmeyen bir ağrı var. bugünde uyandığımdan beri devam ediyor çok korkuyorum sizce doktora gitsm mi?

günaydın arkadaşlar:) cinsiyeti belli olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum:) kasık ağrısı çekenlere Allah şifa versin daha bende kasık ağrısı yok ama miğdem ağrıyo sadece onuda atlatabilsem 2 li testim iyi çıktı çok şükür dün cinsiyetini öğrenmeye gittim yüksek ihtimal kız dedilerçok sevindim 2 hafta sonra daha net belli olur dedi doktorum inşallah değişmez çünkü oğlum var çok şükür birde kızım olursa çok sevinicem:)

cnm idrardan sonra oluyorsa iltihap olabilir doktoruna tel.den sorabilirsen sor derim.
geçmiş olsun herkese

ben bütün gün ayaktayım nerdeyse cnm uzun süre oturamıyorum ki :) ama yine de oluyo

çok ayakta durmak da zor canım ya Allah kolaylık versin dikkat et kendine.

emnrkn idrarla ilgiliyse doktoruna sor iltihap olabilir.

Kasık ağrılarımız normalmiş kızlar rahim büyümesine bağlıymış geçecek inşallah

ecemcim nerelerdesin tatlım nihayet uyuyabildin mi yoksa :)

Son düzenleme:

Afiyet olsun. Bebişe de vitamin olsun.

ceylin1907 - dilem1109 banada iltihap gibi geldi ama yanma yok doktorumu arasamda ilgileneceğini sanmıyorum geçen aramıştım kanamam oldu yarına randevu istedim yakın hastaneye git bebeğe baktır dedi bende baktırdım sağlıklı dedim o zaman tekrar kanaman olursa gel dedi daha artık gitmem çok kalabalık orası başka hastaneye aldım 2 hafta sonra onunda.Pazartesi burdaki doktora gidecem aç gel bu sefer demişti tahlil yaptıracak sanırım acaba erkenmi gitsem sorun olurmu pazartesiye kadar

Amin canım. İnşallah.

kızlar buğün devlet hastanesine gittim üçlü test için (ikili testim riske yakın çıkmıştı)ultrason normal dedi doktor kan sonuçlarımda iki hafta sonra çıkacakmış iki haftaya kadar ben nasıl duracağım bilmiyorum aranızda üçlü testi yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl çıktı paylaşırmısınız.

valla ne söylesem yalan olur bişey söyleyemem de gerçi sağlık sonuçta acilden başka bi hastaneye gitsene? bide doktorun özel mi devlet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…