2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

üçlü test içinde kan mı vercez ya üfff peki aç tok bişey demişmiydi doktorun bende 15 gün sonra gitcem de üçlü için

Canım hiç stres yapma. Bana doktor ense kalınlığı yüksek görünüyor demişti. Detaylı ultrasyon istemişti. Detaylı ultrasyon için yönlendirdiği doktor. Birşey yok dedi ki normal ultrasyonla baktı. Sonra ikili test istedi. Ben de o süreçleri çok ama çok sıkıntılı geçirdim. Ama iyi çıktı. Senin de iyi çıkacak inşallah. İkili testte ense kalınlığı, burun ölçümü ve annenin yaşı etkili. Yaşın 30un üstündeyse de biraz yüksek çıkabiliyor. Ama bu testler yüzde yüz sonuç vermiyor ki. Sadece risk olabilir diyor. Ayrıca senin ultrasyonun da normalmiş.Kalbini ferah tut.İnşallah hiçbir şey olmaz.

valla ne söylesem yalan olur bişey söyleyemem de gerçi sağlık sonuçta acilden başka bi hastaneye gitsene? bide doktorun özel mi devlet mi?

özel hastane sgk'la anlaşmalı canım eskiside özeldi ama 2side aşırı yoğun randevu almak mesele heleki şimdiki hastene egepol hastanesi 1 ay sonraya alabiliyorsun randevuyu oraya ilk gidecem herkes orayı beğeniyor doğum için inşallah bundan memnun kalırım benim oturduğum ilçe heryere uzak çok sorun oluyor bana süreklide istesem gidemem burdaki devlet hastenesine kanama için geçen pazartesi gitmiştim bebek sağlıkmı diye doktor 2 hafta sonra gel dedi bir daha gidecem pazartesi acil olursa buraya normal kontrole oraya giderim artık

anladım canım doktorun ilgisizliği için sordum özel hastanelerde genellikle doktorlar daha ilgili oluyo ne demek kanaman varsa devlet hastanesine git... inşallah memnun kalırsın doktorundan benim ki devlet ama çok memnunum şükür gayet ilgili. özel hasteneye giden arkadaşlarım da var gecenin bi yarısı doktorunu arayanlar bile var ama ilgileniyorlar sen gel bursaya en iyisi

benim şansım yaa her zaman doktorlardan çekmişimdir :) aslında tek özel doktor istiyorum ama oda hem tuzlu hemde doğum sırasında yönlendirdiği hastane çok ilgilenmiyormuş sürekli hastası olmadığın için sizin oraya geleyim o zaman hangi şehir

evet canım özel doktorlar dediğin gibi doğum ücreti aşıyo baya bi ben bursadayım kop gel buralara :)

slm kızlar;
ben özel dr a gidiyorum ve benim 2 li testimi yaptı ama 3 lü ve 4lğ yapmayacağını zaten kötü çıkarsa 2 li teti baz alacağını bu yüzden gerek olmadığını söyledi
o yüzden çok stress yapmayın derim ben sizw

merhaqba kızlar ıkılı test ıcın yazmıssınız ama ben ıkılı test ıcın bır test yaptırmadım cunku doktorum gerek gormedı cunku ense kalınlıgı cok normal sen de 28 yasındasın dedı gerek gormedı acıkcası bu arada ecemı ben de merak ettım sımdı sabah erkenden gırer yazardı bırseyler belkı de mısafırı falan vardır gelır bırazdan

yaaaa bende uyumak istiyorum geceleri........
valla uykum gibi bende bölük börçük oldum....
ecemmm
bu sabah uyudun mu kız

ecem hiç böyle yapmazdı çok merak ettim inş.bir problem yoktur.:44:

aynen bende çok merak ettim ama kötü bişey yoktur inş. belki misafiri vardır interneti yoktur filan yazar inş. bi an önce

amaninnnn merak ettirmişim sizi....
canlarım benim.. Eki Görüntüle 518557
ayy sersem gibi oldum.. bi uyandım akşam olmuş... şimdi yemeğimi yiyeyim hazırlanayım alışverişe çıkacağız.. malum düğüne 3 kaldı... yaw kilo aldığım için canım hiç bişi almakda istemiyor... artık ne denk gelirse alıp çıkacağım... zaten bel ağrısından gezemiyorum..
bu arada benim rahmim tersmiş kızlar ama ben bunu yeni cmt öğrendim..
bel ağrısı çok yaşarsın dedi.. demek bu yüzdenmiş...
öpüyorum sizi.. artık yarın yazarım.. allaha emanet olun....

Benimki de geriye dönük ecemcim bel ve sırt ağrısı normalde de olurmuş hatta ilişki sırasında ağrıya bile sebep olabiliyor çok büyük sorun değil şükür normal bi durummuş yani :)

hadi sana rasgelsin diyelim o zaman alışveriş için

bugun bende leke vardı ama rengini tam anlayamadım. çok açık kahve gibi sanki ama kenarları kahve ortası açık gibi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…