ya kızlar inanmıyorm bebeğimin hareketini hissettim aza önce galibabacaklarımı uzattım koltuğa laptopta üzerinde çok dik değildim hafif yatar gibi tam ortada üst üste iki üç kere pıt pıt oldu değildir dedim biraz sonra gene oldu eşime solüyorum şimdi.. baya belirgin bişeydi bu çok güzel ya çok mutlu oldum
iyi akşamlar
doktordan geldik oğluşum olucakmış:))))biliyodum zaten kız olsa çok şaşıracaktık ama içimizden hep kız istiyorduk. sağlıklı iyi güzel bir bebiş olsunda gerisi önemli değil:))
herşey yolunda gelişimi çok iyi dedi dokturumuz:)) çok şükür.
4lü test içinde kan verdik bakalım haftaya onuda alalım içimiz dahada rahat etsin:)
hehehe geveze çocukklar forumuna çok güldümmerhaba kızlar nasılsınız.....
en son dün öğleden önce girmiştim almış başınızı gitmişssiniz bence bizim çocuklar doğunca birbirini sorar bu gidişle :)))onlar da bi forum açarlar kendilerine geveze annelerin geveze çocukları diye
dün tam dışarı çıkacaktım başıma bir ağrı girdi saat 15:30 da bugün 11 :00 de uyandım hayatımda böyle bir ağrı daha yaşamadım Allah da beterini yaşatmasın kimseye şiddetli bir sol tarafımda ağrı bulantı da yapmasın mı gözümü açamadım parol aldım valla istmeye istemeye ...
inşallah sizde yolundadır herşey öpüyorum sizi
ya kızlar inanmıyorm bebeğimin hareketini hissettim aza önce galibabacaklarımı uzattım koltuğa laptopta üzerinde çok dik değildim hafif yatar gibi tam ortada üst üste iki üç kere pıt pıt oldu değildir dedim biraz sonra gene oldu eşime solüyorum şimdi.. baya belirgin bişeydi bu çok güzel ya çok mutlu oldum
paşan hayırlı olsun cnm... sağlıklı hayırlı evlat olur inşallahiyi akşamlar
doktordan geldik oğluşum olucakmış:))))biliyodum zaten kız olsa çok şaşıracaktık ama içimizden hep kız istiyorduk. sağlıklı iyi güzel bir bebiş olsunda gerisi önemli değil:))
4lü test içinde kan verdik bakalım haftaya onuda alalım içimiz dahada rahat etsin:)
hamsi,palamut,uskumru,alabalıkkk(google.da bulduklarımcanım banada doktorum gyno sanol diye kan hapı verdi. elevit ve kalsiyum verdi. birde ben balıktan hiç anlamam yağlı balıklar hangileri bebeğim için yemeye çalışıyım.
ben 18bitince gireceğim.yok tattlım kasım ayının başında 24. haftayı bitirince gireceğim. sana doktorun nezaman dedi?
beylikdüzü medicana selman laçin...dörtlü için kan verdim sonuç yarın belli olucak...kızlar merhaba, avcılar ya da b.çekmece civarında tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
birde 4lü teste ve tüm taramaya giden var mı?
iyi akşamlar
iyi akşamlar
bilmem. o nerden çıktı kız :))
googleden baksana
günaydın hatunlar
günaydın dünyanın en güzel en pimpirikli en meraklı anneleri :))
gunaydın kızlar bugun biraz moralim bozuldu az önce doktorda randevum vardı dörtlü test için gitmiştim ultrasonda doktor bebeğin sıvısı biraz az annesi dedi bol su iç dedi kafasını gösterde bak dyamış kafasını dedi rahat haraket edemez pek dedi sıvı az olursa kafa ölçümündede küçük çıktı kafası biraz ama buna takılma kafasını yasladığı için ölçemedim pek ondandır falan dedi elleri ayakları var parmakları kızımın dudağı yarıkmı diye bi kaç hafta sonra belli olur suan göremiyorum dedi kalbinede bir ay sonra bakıcakmış herşey normalmi diye ...ama benim kafama takıldı amniyon sıvısı azlığında gelişme geriliği yaşanıyomuş belkide ölçemediğinden değilde gelişmediğinden kafası küçük çıkmıştır .... birde ne yapılabilir amniyon sıvısını artırmak için okudum forumlarda çoğu kişi su içmek pek işe yaramıyo diyor
gunaydın kızlar bugun biraz moralim bozuldu az önce doktorda randevum vardı dörtlü test için gitmiştim ultrasonda doktor bebeğin sıvısı biraz az annesi dedi bol su iç dedi kafasını gösterde bak dyamış kafasını dedi rahat haraket edemez pek dedi sıvı az olursa kafa ölçümündede küçük çıktı kafası biraz ama buna takılma kafasını yasladığı için ölçemedim pek ondandır falan dedi elleri ayakları var parmakları kızımın dudağı yarıkmı diye bi kaç hafta sonra belli olur suan göremiyorum dedi kalbinede bir ay sonra bakıcakmış herşey normalmi diye ...ama benim kafama takıldı amniyon sıvısı azlığında gelişme geriliği yaşanıyomuş belkide ölçemediğinden değilde gelişmediğinden kafası küçük çıkmıştır .... birde ne yapılabilir amniyon sıvısını artırmak için okudum forumlarda çoğu kişi su içmek pek işe yaramıyo diyor
teşekkür ederim cevaplar için su pek içemiyordum kaç haftadır asırı miğdem bulanıyodu ondan olabilir belkide ... insan tedirgin oluyo
inşallah işe yarar su içmek düzelir rahat hareket eder içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?